search

L'Oréal Paris
Paradise Extatic Mascara

L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara
139 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ta dina fransar till paradiset med fyllig volym och intensiv längd. Paradise Extatic Mascara från L'Oréal Paris med sin mjuka och lätt vågformade borste tar till sig maximalt med formula, och de över 200 stråna fångar varje frans för en dramatisk vol… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Ta dina fransar till paradiset med fyllig volym och intensiv längd. Paradise Extatic Mascara från L'Oréal Paris med sin mjuka och lätt vågformade borste tar till sig maximalt med formula, och de över 200 stråna fångar varje frans för en dramatisk voluminös effekt.

Den silkesmjuka formulan glider lätt och jämnt över fransarna. Paradise Extatic Mascara - för full volym och längd med en fjäderlätt känsla.

  • Färg: Svart
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Superbra och prisvärd
2 dagar sedan av: Malin F (ålder: 15-24)
Vet inte hur många mascaror jag prövat utan att hitta rätt, men denna är verkligen super! Ger både volym och längd! Applikationen är smidig och den kladdar inte under dagen
Rekommenderas till: Alla
5/5Bra
2017-10-29 av: Lena A
Denna mascara är så bra!! Och även väldigt lätt att ta bort, då dem flesta alltid kladdar sig.
5/5Bästa mascaran
2017-10-18 av: Rebecka J (ålder: 25-34)
Jag är otroligt nöjd med denna mascara! Jag har alltid haft problem med mascaror som smular sig efter bara någon timme, men denna gör inte det och fransarna blir långa och fördelar sig fint utan att det blir klumpiga.
Rekommenderas till: ALLA
5/5Bästa!
2017-09-28 av: Maggie (ålder: 25-34)
Har varit på jakt länge efter en mascara som gör mina fransar långa, ger volym och inte smular. Här är svaret! Bästa bästa bästa!
Rekommenderas till: ALLA!
5/5Min nya favorit!
2017-09-26 av: Emy (ålder: 15-24)
Köpte den här förra veckan, och jag är besatt! Mascaran ger verkligen både volym och längd, och den håller hela dagen och kvällen utan att den smular. När man använder den för första gången så kommer det mycket mascara på borsten, så torka av lite innan du applicerar på fransarna, annars kan du få spider lashes! Dock gäller det bara de första 1-2 gångerna du använder mascaran :)
Rekommenderas till: ALLA!
5/5Superbra!
2017-09-19 av: Rebecka J (ålder: 15-24)
Den här mascaran är superbra! Den sitter hela dagen och det blir inga "smulor" under ögonen från den. Den får ögonfransarna att se längre ut vilket är ett stort bonus och med tanke på hur bra den är så är priset otroligt bra!
Rekommenderas till: Alla som vill ha den bästa (billiga) mascaran
4/5Bra mascara till bra pris
2 dagar sedan av: Gabriella J
bra mascara som ej klumpar, kan kladda av sig lite på ögonlocken ibland men smular inte under dagen. Ger både längd och volym och lätt att tvätta bort.
Negativa är att den torkar ganska snabbt i tuben.
Rekommenderas till: de som vill ha både längd och volym
2/5Emmy
2017-11-02 av: Mina M (ålder: 15-24)
Helt okej mascara men ingen som jag skulle köpa igen. Hade höga förhoppningar om denna eftersom att man har hört så bra om l'oreals lash paradise. Fransarna blir tunna men långa, som spindel ben rättare sagt.
Rekommenderas till: Ingen
1/5missnöjd
2017-10-18 av: therese
denna funkade inte alls på den då konsistensen är för blöt och bara tynger ner fransarna. borsten är stor och klumpig och svår att jobba med och bildas även massa massa mascara runt hela borsten