search

L'Oréal Paris
Rare Flowers Cleansing Wipes Dry/Sensitive Skin

L'Oréal Paris Rare Flowers Cleansing Wipes Dry/Sensitive
69 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Behagliga rengöringsservetter speciellt framtagna för dig med torr och/eller känslig hud. L'Oréal Paris Rare Flowers Cleansing Wipes avlägsnar milt och effektiv makeup och orenheter utan att verka uttorkande. Formulan är berikad med noggrant utvalda … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

L'Oréal Paris Rare Flowers Cleansing Wipes Dry/Sensitive Skin

Behagliga rengöringsservetter speciellt framtagna för dig med torr och/eller känslig hud. L'Oréal Paris Rare Flowers Cleansing Wipes avlägsnar milt och effektiv makeup och orenheter utan att verka uttorkande. Formulan är berikad med noggrant utvalda extrakt från ros och jasmin som båda har vårdande och lugnande egenskaper. Huden lämnas mjuk, ren, smidig och med en behaglig känsla.

  • Passar torr & känslig hud
  • Avlägsnar även vattenfast makeup

Innehåll: 25 st rengöringsservetter

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Toppen!
3 dagar sedan av: Sophia A (ålder: 25-34)
Är inte överdrivet förtjust i wipes, har fått för mig att de inte rengör så bra och att man behöver använda flera stycken om man har en tyngre sminkning. Chansande på dessa att ha med till gymmet och OJ vad jag fick äta upp mina förutfattade meningar! En enda servett drog av hela mitt dubbla lager av flytande foundation, bronzer, rouge och läppstift utan problem. Huden kändes inte alls oljig eller kladdig efteråt vilket också var något jag hade fått för mig att den skulle göra, utan var bara mjuk och kändes fräsch. Verkligen en toppenprodukt!
Rekommenderas till: Alla som önskar en smidig rengöring att ta med sig!