search

L'Oréal Paris
Super Liner Superstar Eyeliner

L'Oréal Paris Super Liner Superstar Eyeliner
129 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
L'Oréal Paris Super Liner Superstar Eyeliner gör det enkelt för dig att skapa både tunna, eleganta linjer eller mer dramatiska, breda linjer på ett kick! Med den speciellt designade filtspetsen och den intensiva formulan kan du enkelt att följa dina … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

L'Oréal Paris Super Liner Superstar Eyeliner

L'Oréal Paris Super Liner Superstar Eyeliner gör det enkelt för dig att skapa både tunna, eleganta linjer eller mer dramatiska, breda linjer på ett kick! Med den speciellt designade filtspetsen och den intensiva formulan kan du enkelt att följa dina ögons linjer och ge dem en mer dramatisk look.

  • Färg: Svart.

Innehåll: 7,7 g

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

L'Oréal Paris Super Liner Superstar Eyeliner

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Bra för priset!
2017-12-05 av: Isabelle G (ålder: 15-24)
Inte helt svart men close enough. Väldigt lätt att använda och spetsen är jättebra! Det enda är att tippen ibland torkar ut vilket är lite tråkigt
4/5Älskar tippen
2017-04-10 av: Cassandra B (ålder: 25-34)
Själva tippen är underbar, älskar utformningen! Jättelätt att få till en snygg tjock vinge som jag älskar. Bara att lägga tippen på sidan mot huden och tada! Men det går också att få snygga tunna linjer, mycket kontroll helt enkelt då tippen är ganska fast men för min del fortfarande lagom flexibel.

För min del kunde den ha varit svartare och total matt. Den är inte direkt glossy men inte heller helt matt och kolsvart så som jag gillar min liner. Den känns torr redan vid första användningen men glider ändå på väldigt smidigt så jag vet inte riktigt vad det handlar om, förhoppningsvis torkar den inte ut efter bara några veckor.
Rekommenderas till: De som gillar en tjock vinge och står ut med en liner som inte är kolsvart