search

L'Oréal Paris
True Match Lumi Liquid Glow Illuminator

L'Oréal Paris True Match Lumi Liquid Glow Illuminator
Tipsa en vän
L'Oréal Paris True Match Lumi Liquid Glow Illuminator - en lätt highlighter i flytande form. Hjälper till att reducera trötthetstecken och ljusar upp. Perfekt att använda innan din foundation eller kan också blandas i för ett naturligt resultat. Ge … Läs mer här

L'Oréal Paris True Match Lumi Liquid Glow Illuminator

L'Oréal Paris True Match Lumi Liquid Glow Illuminator - en lätt highlighter i flytande form. Hjälper till att reducera trötthetstecken och ljusar upp. Perfekt att använda innan din foundation eller kan också blandas i för ett naturligt resultat. Ge din make-up en fin vacker lyster!

Innehåll: 30 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

L'Oréal Paris True Match Lumi Liquid Glow Illuminator

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Jag är kär!!
2016-09-10 av: Michelle L (ålder: 15-24)
Jag köpte den rosa, Glace.
Först trodde jag att det inte skulle passa min hy. Dock är produkten inte riktigt rosa när du smörjer in produkten, i mitt fall kindben och under ögonbryn och näsryggen. Den är vackert skimrande men inte som en discokula. Jag har redan fått två komplimanger och då har jag endast använt den en gång, igår. Jag kommer definitivt som jag känner nu att köpa den igen. Bästa highlightern jag testat hittills, sååå förälskad! Kan inte vänta tills jag sminkar mig till skolan på måndag så jag får använda den igen, hehe.
Rekommenderas till: Alla som vill att highlight on fleek
3/5sådär
2017-05-21 av: tindra l (ålder: 15-24)
glace(den rosa) tycker jag är svår att smörja ut. men om man får till den är den sjuukt fin<3 skulle dock rekommendera den till nån med lite mörkare hud en mig själv, ska nog ta den andra nu nästa gång.
Rekommenderas till: nån med lite mörkare hud <3