search

L'Oréal Paris
True Match Super-Blendable Foundation

Beige Gold 3W
Beige Gold 3WIvory Gold 1WIvory Rose 1CLinen 1.5NVanilla 2NVanilla Rose 2CBeige Rose 3CGolden Sand 5WNude Sand 5NAmbre Gold 7W
Tipsa en vän
L'Oréal Paris True Match Super-Blendable Foundation - En uppdaterad version av den populära L'Oréal Paris True Match Foundation. True Match är en foundation i naturliga nyanser som smälter samman med huden samtidigt som den jämnar ut hudtonen. Med en… Läs mer här

L'Oréal Paris True Match Super-Blendable Foundation

L'Oréal Paris True Match Super-Blendable Foundation - En uppdaterad version av den populära L'Oréal Paris True Match Foundation. True Match är en foundation i naturliga nyanser som smälter samman med huden samtidigt som den jämnar ut hudtonen. Med en textur perfekt anpassad för att kombinera med de andra produkterna i True Match serien; True Match Powder, Blush och Concealer. Formulerad utan olja och doft för att vara så ren som möjligt, och inte täppa till porerna. Med SPF 17. För ett naturligt, strålande vackert resultat!

Innehåll: 30 ml

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

L'Oréal Paris True Match Super-Blendable Foundation

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Min absoluta favorit!
2017-05-02 av: Elisabeth (ålder: 15-24)
Jag är relativt blek och IW Ivory Gold är perfekt för mig. Jag har testat många foundations från både dyra och billigare märken, men jag går alltid tillbaka till den här.
Jag har blandhy som lutar lite mer åt det torra hållet, och jag tror att de flesta med torr/blandhy skulle tycka om den här! Jag älskar att applicera med en beauty blender för täckande men naturligt resultat.
Perfekt för både vardag och utekvällar, verkligen prisvärd.
Rekommenderas till: För de med torr hy!
5/5Superbra för de med torrare hud!
2016-02-19 av: Pia M (ålder: 15-24)
Jag har denna i N2 Vanilla och har ganska torr hud och denna är helt perfekt!! Ser absolut inte kakig ut, väääldigt dryg och finns i en massa färger/ nyanser för alla med en kall, varm eller som jag, varken eller- neutral- underton! Denna är nog inte lämplig för de med väldigt oljig hy men alla andra som vill ha en naturligt täckande finish utan att se kakig ut kommer att älska denna foundation! Den har en fin matt finish som låter huden andas och känns viktlös: testa!!
Rekommenderas till: Alla som inte har en jätteoljig hud och som vill ha bra täckning för alla hudtoner!
3/5Inte fin ton
2017-11-08 av: Nicole J (ålder: 25-34)
Jag är rödhårig med väldigt blek hy och valde denna foundation för jag hört så mycket bra om den men blev väldigt besviken då den var alldeles för mörk i tonen jämfört med hur den ser ut på bild. Testa i butik först innan ni köper den.
Rekommenderas till: Kvinnor med mörkare ivory ton
3/5Skaplig, men inget jag skulle köpa igen
2017-04-22 av: Malin (ålder: 35-44)
Om jag använder en primer och en Beauty Blender eller liknande makeup sponge och lägger ett tunt lager så går den att få skapligt snygg på avstånd men inte om man tittar på nära håll i en spegel. Jag har torr hud och det kan eventuellt påverka att alla porer i ansiktet framträder. Enda fördelen är att den kommer i många färger och att den är fri från parfym och uttorkande alkohol. Tyvärr hjälper det inte den tråkiga finishen.
3/5För ojlig...
2015-09-24 av: Juana R (ålder: 15-24)
Jag blir jätte glansig av denna.
Efter några timmar på jobbet ser det ut att jag doppat ansiktet i olja. Annars är den hur fin som helst i ansiktet!
Rekommenderas till: Till er med torr hy