search

L'Oreal Paris Unlimited Mascara

L'Oreal Paris Unlimited Mascara
L'Oreal Paris Unlimited MascaraL'Oreal Paris Unlimited Mascara
179 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
L'Oreal Paris Unlimited Mascara ger dina fransar dramatisk volym, längd och lyft som håller hela dagen. Mascaran har en innovativ borste som går att böja i 2 olika vinklar, vilket möjliggör extrem precision och nära kontakt med ögonfransarna utan att… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

L'Oreal Paris Unlimited Mascara

L'Oreal Paris Unlimited Mascara ger dina fransar dramatisk volym, längd och lyft som håller hela dagen. Mascaran har en innovativ borste som går att böja i 2 olika vinklar, vilket möjliggör extrem precision och nära kontakt med ögonfransarna utan att det blir kladdigt.

Den raka inställningen på mascaraborsten används för att bygga längd och volym och den vinklade inställningen är till för att intensifiera fransarnas böj. Unlimited Mascara har en formula som ger långvariga resultat samt en intensiv svart finish.

  • Innovativ borste
  • Ger volym och längd
  • Ger långvarigt resultat

Innehåll: 7.4 ml

Användning

Applicera mascara på de övre fransarna med den raka inställningen, flytta borsten fram och tillbaka från roten till toppen på fransarna. Kan appliceras i flera lager tills önskat utseende uppnås. Böj staven på borsten och applicera mascara till de inre och yttre hörnen på de övre fransarna. Upprepa samma steg på underfransarna.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

L'Oreal Paris Unlimited Mascara

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller