search

Lösnaglar

Har du inte tålamodet till att vänta på långa och starka naglar via naturlig väg? Oroa dig inte, hos oss finner du enkla och snabba hjälpmedel så att du kan få fina naglar i ett nafs. Längre naglar blir som en förlängning utav din hand, och välmanikyrerade naglar ger verkligen ett fräscht och självsäkert intryck till din omgivning. Tillfälliga lösnaglar är också perfekt om du bara vill piffa till dig inför något särskilt, kanske någon fest eller resa. Vi erbjuder ett härligt sortiment utav lösnaglar och tillbehör, det du behöver för att få snygga långa naglar som fortfarande ser naturliga ut! Vill du att det ska snabbt och enkelt? Använd dig då av våra vackra lösnaglar som du limmar på naglarna, snabbt, smidigt, simpelt. Du kanske mer vill använda dig av UV-gel? Här hittar du den perfekta nagelprodukterna för just dina behov.

Se alla produkter för dina naglar.

Tips:

  • Om du väljer att ha en lösnagel som sitter längst med hela nageln, så rekommenderar vi dig att applicera ett ofärgat nagellack som bas, detta för att minimera slitaget på din egna nagel när din lösnagel väl ska tas av, samt också ge limmet någonting att fästa på.
  • När du applicerar ditt nagellim, tänk på att använda ett tunt lager som täcker hela nageln ända ut i kanterna utan att få på själva huden. Då kommer nageln att fästa och sitta som berget!
15 produkter
1
Lösnaglar