search

Löwengrip
Instant Glow Whipped Cream

Löwengrip Instant Glow Whipped Cream
470 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Löwengrip Instant Glow Whipped Cream är en lystergivande 24-timmarskräm som lugnar och skyddar huden mot oxidativ stress och miljöföroreningar, samt ger en jämnare och fylligare hud. Innehåller ett mikroskimmer som framhäver hudens naturliga lyster. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Löwengrip Instant Glow Whipped Cream

Löwengrip Instant Glow Whipped Cream är en lystergivande 24-timmarskräm som lugnar och skyddar huden mot oxidativ stress och miljöföroreningar, samt ger en jämnare och fylligare hud. Innehåller ett mikroskimmer som framhäver hudens naturliga lyster.

Den förbättrar hudens elasticitet och stimulerar kollagensyntesen för märkbar spänst och omgivande stödvävnad. Hyaluronsyran i krämen bevarar hudens naturliga barriärfunktion samtidigt som den vårdar intensivt och förebygger fuktförlust.

"Den perfekta basen före applicering av makeup. Ansiktskrämen innehåller inkapslad C-vitamin som jämnar ut hudens ton och struktur samt ger en fin lyster. Krämens konsistens är helt fantastisk, som lätt vispad grädde." - Isabella Löwengrip, kreativ chef och medgrundare av Löwengrip

Innehåll: 50 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Löwengrip Instant Glow Whipped Cream

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Otrolig kräm
2019-03-19 av: Maja H
har alltid haft problem med akne, och när jag börjat använda denna har det blivit påtagligt stor skillnad för mig! väldigt bra för min hud och mot min akne!
Rekommenderas till: alla med akne iallafall
5/5Lystergivande!
2019-03-05 av: Hannele
Älskar hur min oljiga hy ser ut och känns med denna kräm och serumet från samma serie under. Får tillräcligt med fukt, men blir inte alls glansig, inte ens mot kvällen. Makeup ?optional? med dessa. Härlig konsistens, och riktigt lystergivande.
4/5Ger fint glow, men...
2019-02-08 av: Marika K (ålder: 45-54)
..luktar lite speciellt, typ som gammeldags bubbelgum (?). För mig, som är väldigt torr vintertid, känns det som om den inte räcker som ensam återfuktare. Funkar dock garanterat kanon på sommaren! Är inte särskilt dryg heller, så först tyckte jag inte den var värd pengarna. Kollar man däremot på innehållet: vitamin C för att förebygga pigmentfläckar, hyaluronsyra som återfuktar hudytan och glycerin som återfuktar på djupet, så.... Dyr är den, speciellt eftersom den inte är dryg, men ändå värt pengarna med tanke på innehållet :)
1/5För kvällsbruk
2019-02-26 av: Cissi (ålder: 35-44)
C-vitaminet är förmodligen ostabilt trots inkapslad och därmed verkningslöst direkt eller snart efter öppnad förpackning. En 24h kräm borde dessutom innehålla spf då det inte är rekommenderat att använda en vanlig kräm under solskydd och defenitivt inte över. Solskydd är viktigt, Sverige! Kom igen nu.
Rekommenderas till: För användning kvällstid av folk som inte bryr sig om verksamma substanser.
1 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.