search

Löwengrip
Instant Glow Whipped Cream

Löwengrip Instant Glow Whipped Cream
470 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Löwengrip Instant Glow Whipped Cream är en lystergivande 24-timmarskräm som lugnar och skyddar huden mot oxidativ stress och miljöföroreningar, samt ger en jämnare och fylligare hud. Innehåller ett mikroskimmer som framhäver hudens naturliga lyster. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Löwengrip Instant Glow Whipped Cream

Löwengrip Instant Glow Whipped Cream är en lystergivande 24-timmarskräm som lugnar och skyddar huden mot oxidativ stress och miljöföroreningar, samt ger en jämnare och fylligare hud. Innehåller ett mikroskimmer som framhäver hudens naturliga lyster.

Den förbättrar hudens elasticitet och stimulerar kollagensyntesen för märkbar spänst och omgivande stödvävnad. Hyaluronsyran i krämen bevarar hudens naturliga barriärfunktion samtidigt som den vårdar intensivt och förebygger fuktförlust.

"Den perfekta basen före applicering av makeup. Ansiktskrämen innehåller inkapslad C-vitamin som jämnar ut hudens ton och struktur samt ger en fin lyster. Krämens konsistens är helt fantastisk, som lätt vispad grädde." - Isabella Löwengrip, kreativ chef och medgrundare av Löwengrip

Innehåll: 50 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Löwengrip Instant Glow Whipped Cream

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Ger fint glow, men...
2019-02-08 av: Marika K (ålder: 45-54)
..luktar lite speciellt, typ som gammeldags bubbelgum (?). För mig, som är väldigt torr vintertid, känns det som om den inte räcker som ensam återfuktare. Funkar dock garanterat kanon på sommaren! Är inte särskilt dryg heller, så först tyckte jag inte den var värd pengarna. Kollar man däremot på innehållet: vitamin C för att förebygga pigmentfläckar, hyaluronsyra som återfuktar hudytan och glycerin som återfuktar på djupet, så.... Dyr är den, speciellt eftersom den inte är dryg, men ändå värt pengarna med tanke på innehållet :)