search

Lumene
Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer

Lumene Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer
Tipsa en vän
En härlig primer som ger en matt look till din hy, samtidigt som den hjälper till att reducera synbarheten av porer. Den har en oljeabsorberande formula som omedelbart gör att din hud mattas ned, och Lumene Beauty Base Matifying & Pore Minimizing… Läs mer här

Lumene Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer

En härlig primer som ger en matt look till din hy, samtidigt som den hjälper till att reducera synbarheten av porer. Den har en oljeabsorberande formula som omedelbart gör att din hud mattas ned, och Lumene Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer hjälper även till att göra så din makeup håller längre.

  • Matt finish.
  • Passar dig med glansig hy.
  • Fri från parabener.

Innehåll: 20 ml

Användning

Applicera ett jämnt lager efter du rengjort och återfuktat huden. Använd ensam eller under din foundation.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Recensera denna produkt

Lumene Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer

Medelbetyg (2.5): 2,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Klarar mig inte utan!
2016-03-09 av: Lisa
Har använt denna primer i över ett år och är så nöjd! Makeupen sitter perfekt och man blir inte glansig. Inga problem att applicera, funkar väldigt bra på min hy.
2/5Höll inte vad den lovade
2017-01-23 av: Matilda
Jämnar ut porer och gör huden slät vid applikation. Känns dock som att den glider av när foundation läggs på. Håller inte min hy matt, är glansig som en spegel inom två timmar. Passar kanske torr hy bättre.
Rekommenderas till: De som inte har oljig hy
1/5Dålig
2015-05-26 av: Mari H
Är inte alls nöjd med denna produkt. Det blir lätt "korvar" under applicering och även om du lyckas släta ut dessa så kommer de tillbaka vid beröring av ansiktet långt efter applicering.
Rekommenderas EJ!