search

Lumene
Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Blush

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Blush
Lumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor BlushLumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor BlushSBCA Winner
285 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ett underbart flytande rouge som ger en frisk, hälsosam färg med naturlig finish. Den fjäderlätta formulan blandas lätt ut på huden och får den att se samt kännas mer välmående och strålande ut. Instant Glow Watercolor Blush är berikad med nordiskt k… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Blush

Ett underbart flytande rouge som ger en frisk, hälsosam färg med naturlig finish. Den fjäderlätta formulan blandas lätt ut på huden och får den att se samt kännas mer välmående och strålande ut. Instant Glow Watercolor Blush är berikad med nordiskt källvatten, antioxidantrika och lystergivande hjortron samt ljusreflekterande färgpigment.

  • Omedelbar frisk färg med naturlig finish
  • Fri från parabener & formaldehydfrigörare
  • Fjäderlätt formula

Innehåll: 15 ml

Användning

Skaka väl innan användning, fördela sedan några droppar i handflatan. Dutta och blanda ut produkten väl på din kinder, antingen med fingertoppar eller vald applikator. Använd Instant Glow Watercolor Blush ensam eller ovanpå makeup.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Recensera denna produkt

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Blush

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Så fin
2017-06-14 av: Anna
Alltså, jag förstår verkligen varför den vunnit priser. En droppe till varje kind och du får ett så fint resultat. Känns så lätt på hyn och blendar in fint. Rekommenderar verkligen!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Underbar
2018-04-10 av: Jessica W
Väldigt fräsch och naturlig färg , mycket dryg! Ger hyn en extra lyster.
Rekommenderas till: Du som gillar att se naturlig ut
5/5Lovelovelove
2017-06-01 av: Tiiaah (ålder: 25-34)
Jag älskar denna, den är super fin på, luktar gott och har en riktigt fin glow. Jag tycker produkten är dryg och man får mycket för pengarna. Jag säger köp, ni kommer inte ångra er..:)
Rekommenderas till: Alla som önskar en fin glow.
5/5Älskar denna!
2017-04-13 av: Jonna (ålder: 25-34)
Den är så pigmenterad att en droppe räcker till båda kinderna. Arbetar in den med fingrarna eller en baeuty blender (då behövs lite mer produkt). Otroligt dryg i bruk o ger en väldigt fin naturlig färg som går att bygga upp om man önskar det.
4/5Fin och naturlig men one color does NOT fit all
5 dagar sedan av: Linda
En väldigt fin naturligt rouge som är lätt att applicera, men är väldigt pigment rik så ytterst lite krävs! Just att den är så pigment rik är ett plus för mig då det är möjligt att lägga den tunt så den egna hudstrukturen behålls men ändå ger tillräckligt med färg. Det största minuset för mig är färgen/färgutbudet, missförstå mig inte, det är en fin dov rosa med mycket persika i sig( mer persika än på bilden där den ter sig mer rosa) , vilket är jättefint på neutrala till varma hudtoner, på den relativt ljusa skala, hudtoner som i foundation väg brukar heta saker som ?sand? eller ?beige?. För en som ligger på den kalla bleka skalan av hudtoner blev denna alldeles för orange för mig, och jag har svårt att tänka mig att den passar mörka hudtoner. Så stort minus till det extremt dåliga färgurvalet, numera tycker man att make up företagen borde vara bra mycket inkluderande än så. Jag gav bort denna till min mamma som har en varmare hudton än mig och är jättefin på henne. För blekrosa hudtoner för mig så rekommenderar jag att kolla på Daniel Sanders water color blush, de har funnits på marknaden länge och finns i många fler färger (dock lite mer vattniga än denna)??
+ Naturligt resultat
+Dryg
+ Bra konsistens och lätt arbetad
+smickrande färg för ljusa varma-neutrala hudtoner
+ingen kladdig finish, mer sammet är glossy

-Dåligt färgurval

Obs. Denna innehåller silikoner
Rekommenderas till: De med varm-neutral hudton som vill ha ett naturligt resultat och finish
4/5Väl värd ansträngningen
2018-03-01 av: Hanna B (ålder: 25-34)
Denna är lite svåranvänd till man lärt sig tricket. Färgen är dock oerhört vacker och naturlig så det är värt att misslyckas några gånger i början.
Rekommenderas till: De som känner sig bekväma med flytande rouge