search

Lumene
Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Blush

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Blush
Lumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor BlushLumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor BlushSBCA Winner
299 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ett underbart flytande rouge som ger en frisk, hälsosam färg med naturlig finish. Den fjäderlätta formulan blandas lätt ut på huden och får den att se samt kännas mer välmående och strålande ut. Instant Glow Watercolor Blush är berikad med nordiskt k… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Blush

Ett underbart flytande rouge som ger en frisk, hälsosam färg med naturlig finish. Den fjäderlätta formulan blandas lätt ut på huden och får den att se samt kännas mer välmående och strålande ut. Instant Glow Watercolor Blush är berikad med nordiskt källvatten, antioxidantrika och lystergivande hjortron samt ljusreflekterande färgpigment.

  • Omedelbar frisk färg med naturlig finish
  • Fri från parabener & formaldehydfrigörare
  • Fjäderlätt formula

Innehåll: 15 ml

Användning

Skaka väl innan användning, fördela sedan några droppar i handflatan. Dutta och blanda ut produkten väl på din kinder, antingen med fingertoppar eller vald applikator. Använd Instant Glow Watercolor Blush ensam eller ovanpå makeup.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Blush

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Så fin
2017-06-14 av: Anna
Alltså, jag förstår verkligen varför den vunnit priser. En droppe till varje kind och du får ett så fint resultat. Känns så lätt på hyn och blendar in fint. Rekommenderar verkligen!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Lovelovelove
2017-06-01 av: Tiiaah (ålder: 25-34)
Jag älskar denna, den är super fin på, luktar gott och har en riktigt fin glow. Jag tycker produkten är dryg och man får mycket för pengarna. Jag säger köp, ni kommer inte ångra er..:)
Rekommenderas till: Alla som önskar en fin glow.
5/5Älskar denna!
2017-04-13 av: Jonna (ålder: 25-34)
Den är så pigmenterad att en droppe räcker till båda kinderna. Arbetar in den med fingrarna eller en baeuty blender (då behövs lite mer produkt). Otroligt dryg i bruk o ger en väldigt fin naturlig färg som går att bygga upp om man önskar det.