search

Lumene
Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Bronzer

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Bronzer
Lumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor BronzerLumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Bronzer
285 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ge huden lite extra färg med denna flytande bronzer. Den fjäderlätta formulan blandas lätt ut på huden och får den att se samt kännas mer välmående och strålande ut med detsamma. Instant Glow Watercolor Bronzer är berikad med nordiskt källvatten, ant… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Bronzer

Ge huden lite extra färg med denna flytande bronzer. Den fjäderlätta formulan blandas lätt ut på huden och får den att se samt kännas mer välmående och strålande ut med detsamma. Instant Glow Watercolor Bronzer är berikad med nordiskt källvatten, antioxidantrika och lystergivande hjortron samt ljusreflekterande färgpigment.

  • Omedelbar färg med naturlig finish
  • Fri från parabener & formaldehydfrigörare
  • Fjäderlätt formula

Innehåll: 15 ml

Användning

Skaka väl innan användning, fördela sedan några droppar i handflatan. Dutta och blanda ut produkten väl över huden, antingen med fingertoppar eller vald applikator. Använd Instant Glow Watercolor Bronzer tillsammans med din makeup som contouring, eller blanda den med antingen din mjukgörare eller Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum för effekt hela ansiktet.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Perfekt kindskugga
2018-05-05 av: Christina S (ålder: 35-44)
Underbar produkt! Älskar allt från lumene. Det är så enkelt att bädda ut med svamp, fingrarna eller borste. Fin bronzer, ser fräscht ut. Vilket glow ?
Rekommenderas till: Alla!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Förälskad
2017-11-12 av: Jess
Bronzer blev enkel och naturlig! Asså wow vilken produkt, jag droppar en två droppar på fingrarna och applicerar. Det är lätt och kräming. Gillar också att det ser ut som om det är min egen hud som har lite färg och det gillar jag nu när man börjar bli blek.
Hoppas hoppas de gör flera nyanser till mörkare hudfärger snart :D
Rekommenderas till: Alla med ljus hud.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bästa bronzern
2017-07-10 av: Elin (ålder: 25-34)
Alltså allt i den här serien är ju helt otrolig? Så fin! Pigmentet, färgen, glowet! Kan inget om smink, men är så lättarbetat att det blir snyggt ändå. Känns inte på huden, har inte gett min känsliga hud några problem och jag behöver inte pressa i solen för att se lite sommrig ut. Kärlek!
Rekommenderas till: Verkligen alla!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fint resultat
2017-07-07 av: Camilla
Denna ger ett väldigt fint resultat utan att se konstgjordt eller för mörkt ut, gillar!
5/5Älskar!
2017-06-14 av: Anna J
Har allt från denna serien och jag bara älskar det! Perfekt att fräscha upp med och samtidigt få ett naturligt resultat. Otroligt pigmenterad och du behöver bara några få droppar för att få ett superfint resultat. Övriga bronzers och puder känns överflödigt nu. Känslan av att inte ha något smink på sig är fantastiskt.
Rekommenderas till: Alla
5/5Så bra!
2017-04-13 av: Jonna (ålder: 25-34)
Vem kan inte älska denna?! Fint naturligt resultat. Superdryg produkt som aldrig kommer att ta slut.
4/5Naturligt glow!
2018-05-26 av: Charlotte J (ålder: 25-34)
Lätt att applicera men tycker inte den går att bygga för en djupare/mörkare färg utan att bli fläckig. Perfekt dock om du vill se naturlig och lätt solbränd ut, något jag vill! Använder en/två droppar som jag duttar och suddar med fingrarna, ger en shimmrig och bronzig-look.
Rekommenderas till: Alla som gillar en naturlig bas!