search

Lumene
VALO Arctic Berry Cocktail Brightening Vitamin C Hydra-Oil

Lumene VALO Arctic Berry Cocktail Brightening Vitamin C Hydra-Oil
Lumene VALO Arctic Berry Cocktail Brightening Vitamin C Hydra-OilLumene VALO Arctic Berry Cocktail Brightening Vitamin C Hydra-Oil
279 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ett ljuvligt serum med en unik tvåfasformula som vårdar, ger näring samt boostar hudens lyster, även för mycket torr hud. Lumene VALO Arctic Berry Cocktail Brightening Vitamin C Hydra-Oil är berikad med näringsrik fröolja från det nordiska hjortronet… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Lumene VALO Arctic Berry Cocktail Brightening Vitamin C Hydra-Oil

Ett ljuvligt serum med en unik tvåfasformula som vårdar, ger näring samt boostar hudens lyster, även för mycket torr hud. Lumene VALO Arctic Berry Cocktail Brightening Vitamin C Hydra-Oil är berikad med näringsrik fröolja från det nordiska hjortronet, tranbär, omega fettsyror, rent nordiskt källvatten samt vitaminerna C, B5 och B3 för att ge en återfuktad, strålande och mjuk hy.

  • Fri från parabener & formaldehydfrigörare.
  • Innehåller 88% naturliga ingredienser.

Innehåll: 30 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bra olja för de som har väldig tork hud...
2018-04-19 av: Nina F (ålder: 25-34)
Jag använder den här oljan en gång eller två gånger om veckan när jag känner att min hud behöver mycket mer näring. Det luktar gott och min hud känns mjukare.
5/5En favorit
2017-08-14 av: Sofia
Jag tycker mycket bra om den här produkten. Min hud verkar må bättre då jag använder den här regelbundet, och jag behöver använda mindre foundation efter att jag applicerat den här produkten.
5/5<3
2017-07-09 av: Elin (ålder: 25-34)
Det första serumet jag köpte, och är så glad att jag gjorde det. Sjunker in snabbt i huden, gör en inte blank eller shiney (så är perfekt att ha på dagen) utan bara mjuk och mysig. Underbar!
Rekommenderas till: Alla
5/5Underbart
2017-04-18 av: Nadja B (ålder: 25-34)
Jag älskar detta serum på min torra hy. Jag har provat de andra (i orange flaska) från Lumene och de är också bra men den här är helt underbar på min torra hud. Den verkar innehålla hälften olja och hälften serum, så man får skaka flaskan noga. Men min hy känns mjukare, piggare och fri från finnar.
Rekommenderas till: Folk med torr hy
4/5Bra för yt torr hy
2017-07-13 av: Malin W (ålder: 25-34)
Använde under vintern när min hy ballade ur pga väderomväxling. Tyckte att den funkade helt ok även om den inte gjorde några mirakel, sjunker in i huden snabbt plus är dryg
3/5Ingen skillnad
2018-04-03 av: Nicole M
Har andvänt den några gånger nu men ser ingen större skillnad. Men känns som jag har fått fler finnar?
3/5Oljig
2017-07-23 av: F
Kändes oljigt, inga större resultat.