search

Lumene
Valo Pure Glow Cleansing Balm

Lumene Valo Pure Glow Cleansing Balm
179 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Detta rengöringsbalm smälter på huden och avlägsnar varsamt men effektivt alla typer av makeup. Lumene Valo Pure Glow Cleansing Balm sköljs enkelt bort utan att lämna en fet känsla på huden. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Lumene Valo Pure Glow Cleansing Balm

Detta rengöringsbalm smälter på huden och avlägsnar varsamt men effektivt alla typer av makeup. Lumene Valo Pure Glow Cleansing Balm sköljs enkelt bort utan att lämna en fet känsla på huden.

Produkten är berikad med kärnolja från nordiska hjortron och den silkeslena texturen innehåller också det unika lystergivande Nordic C-komplex med C-vitamin och bärextrakt för en hud som direkt känns fräsch och mjuk samt får en vacker lyster.

  • Rengöringsbalm
  • Innehåller hjortron och bärextrakt
  • Lystergivande

Innehåll: 125ml

Användning

Massera in på fuktig hud. Skölj sedan av med ljummet vatten eller en fuktig handduk.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Lumene Valo Pure Glow Cleansing Balm

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Mild mot huden
2018-05-26 av: Millah
Jag trodde att denna rengöring skulle vara uttorkande och stark eftersom ger skulle vara lystergivande men den var rätt mild och gjorde huden rätt mjuk. Inte mycket till lyster men skön! hade denna i provstorlek bara.
3/5Okej
2019-07-14 av: maja å (ålder: 15-24)
Den är lite trög och man måste ta rätt mycket för att det ska vara bekvämt att massera hela ansiktet. Svider även väldigt mycket om man råkar få det i ögonen vilket är nästan oundvikligt om man använder den här för ögonmakeup också.