search

Luxsit Body & Hair Kit

Luxsit Body & Hair Kit
Tipsa en vän
Detta underbara, ekologiska mini-kit innehåller 6 produkter utvalda från hela Luxsit-serien för att ge ditt hår och din hud den allra bästa behandlingen! Rå om dig själv eller ge bort denna perfekta gåva till någon du tycker om. Läs mer här

Luxsit Body & Hair Kit

Detta underbara, ekologiska mini-kit innehåller 6 produkter utvalda från hela Luxsit-serien för att ge ditt hår och din hud den allra bästa behandlingen! Rå om dig själv eller ge bort denna perfekta gåva till någon du tycker om.

Ett skonsamt schampo som ger ditt hår en riktigt uppfräschning med dofter av pepparmint och rosmarinolja. Ett balsam som ger ditt hår volym och glans med hjälp av naturliga ingredienser. Ett body scrub som med hjälp av salt och socker gör din hud underbart len med härliga aromer från grape och blodapelsin.

En skonsam duschkräm med en vegetabilisk bas för att ge din kropp näring varje dag. En body lotion för torr hud som behöver extra skydd och som återfuktar huden med sköna dofter av vanilj och ros. Samt ett rogivande badskum med Fransk lavendel och rosmarin, för att du ska få njuta och koppla en stund bland härliga bubblor.

Detta set innehåller:
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Luxsit Body & Hair Kit

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Prisvärd prova på-kit!
2016-04-23 av: Sophia (ålder: 25-34)
Riktigt fina produkter! En bra sätt att prova på om man inte vill köpa fullstorleken. Jag köpte sedan hårprodukterna och hudkrämen. Minus för dåliga förpackningar. Flaskan med kroppspeeling fick jag klippa upp då den var för trögflytande att komma ut. Så den kunde jag tyvärr inte prova ordentligt, därav inte full pott.