search

L.Y.X Nail Drops

L.Y.X Nail Drops
L.Y.X Nail Drops8 ml
Tipsa en vän
En härlig nagelolja som innehåller en unik sammansättning av naturliga oljor som har mångsidiga egenskaper och är perfekt för välmående naglar. Tillsammans med L.Y.X Gel Off Remover bidrar den även till snabbare och skonsammare borttagning av gelélac… Läs mer här

L.Y.X Nail Drops

En härlig nagelolja som innehåller en unik sammansättning av naturliga oljor som har mångsidiga egenskaper och är perfekt för välmående naglar. Tillsammans med L.Y.X Gel Off Remover bidrar den även till snabbare och skonsammare borttagning av gelélack.

L.Y.X Nail Drops hjälper effektivt till att öka flexibiliteten på både hårda och sköra naglar, samt hjälper till att förstärka mjuka naglar. Du kan enkelt använda den på både lackade naglar och konstnaglar då sammansättningen bidrar till bättre hållbarhet på konstmaterial. Vid regelbunden användning kan oljan även hjälpa naglarnas tillväxt.

Användning

Applicera 1-2 gånger dagligen.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

L.Y.X Nail Drops

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Vilken doft!
2014-01-28 av: Carolina K (ålder: 15-24)
Fick denna som ett litet smakprov i min senaste beställning och hjälp vad den doftar gott! Återfuktar naglarna och nagelbaanden gör den också jättebra, men det är doften som är den stora stjärnan i denna nagelolja, skulle kunna använda denna som perfym. Den har en blommig nytvättad doft.
Rekommenderas till: Alla med knasiga naglar på något sätt och en svaghet för goda dofter