search

M Picaut Glorious Green Foaming Cleanser

M Picaut Glorious Green Foaming Cleanser
349 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
M Picaut Glorious Green Foaming Cleanser är en antiinflammatorisk rengöringsmousse som lämnar din hy ren, med en avslappnande känsla och en ljuvlig doft av citronmyrten. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

M Picaut Glorious Green Foaming Cleanser

M Picaut Glorious Green Foaming Cleanser är en antiinflammatorisk rengöringsmousse som lämnar din hy ren, med en avslappnande känsla och en ljuvlig doft av citronmyrten.

Denna silkeslena rengöring är berikad med havtorn, gurka och citronmyrten. Havtorn gör den fullproppad med vitaminer, medan gurkvatten fräschar upp och ger en ren känsla. Citronmyrten ger en härlig doft och hjälper till att balansera huden. Den rengör skonsamt men effektivt, och lämnar din hy med en frisk, ljuvlig känsla.

  • Vinnare av "Bästa löddrande rengöring" på Beauty Shortlist Awards 2017

Innehåll: 150 ml

Användning

Massera in på fuktat ansikte och skölj sedan noggrant.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

M Picaut Glorious Green Foaming Cleanser

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Underbr för känslig/blandhy!
2018-01-31 av: Rebecka F (ålder: 25-34)
Har testat flera av M Picauts produkter och denna rengörare är underbar! riktigt dryg, luktar gott och gör sitt jobb som ingen annan rengöringsmousse.
Får avsevärt mindre blemmor, mattare hy och en renare känsla.
Rekommenderas till: Normal/blandhy/fet
4/5Mild rengöring med fräsch doft
2016-02-14 av: Lina J (ålder: 25-34)
En behaglig och mild rengöring som lämnar huden utan stram känsla. Doften av citronmyrten är fräsch och ganska stark. Jag uppskattar den, men föredrar man milda dofter kanske den kan upplevas som för stark. Doften sitter dock inte kvar på huden. Ett pump ger en ganska generös mängd av produkten i form av en klick krämigt skum. Den mängden är fullt tillräcklig för att rengöra ansikte och hals. Använder mineralsmink och ska jag få bort det fullständigt utan att först använda någon sminkborttagning behöver jag tvätta två gånger med den här rengöringen. Kraftigare ögonsmink klarar den inte ensam. Jag brukar först lösa upp det med lite kokosolja och torka bort med bomull. Därefter fungerar det bra med rengöringen. Har inte märkt av någon wow-effekt på hur hyn ser ut utan tycker det här är en bra mild rengöring med fina ingredienser och god fräsch doft. Den känns också väldigt dryg så min förpackning kommer nog räcka i månader.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en mild och dryg rengöring med fräsch doft.