search

M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask

SBA M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask
SBA M Picaut Hydra Lagoon Overnight MaskM Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask
599 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En underbar ansiktsmask som ger intensiv återfuktning på djupet samt ger fasthet och stimulerar nybildningen av hudceller. Innehåller hyaluronsyra, en kraftfull humektant som binder fukt upp till 1000 gånger sin egen vikt. Tillsammans med Pentavitin … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask

En underbar ansiktsmask som ger intensiv återfuktning på djupet samt ger fasthet och stimulerar nybildningen av hudceller. Innehåller hyaluronsyra, en kraftfull humektant som binder fukt upp till 1000 gånger sin egen vikt. Tillsammans med Pentavitin har Hydra Lagoon Overnight Mask en utfyllande effekt på fina linjer och rynkor.

Malakit, en grön ädelsten och kraftig antioxidant, skyddar och har en lugnande effekt på stressad hud. Avokado och Squalane stimulerar elastin och kollagen vilket ger huden fasthet och ny styrka. Hydra Lagoon Overnight Mask passar alla hudtyper och är perfekt när man känner att huden är lite trött och glåmig, eller som extra fuktboost när helst man behöver det.

  • Anti-age
  • Fuktboost
  • Närande
  • Stimulerar hudens egna kollagenproduktion
  • Passar alla hudtyper
  • Vinnare Tara Beauty Awards 2017
  • Vinnare av "Bästa nattmask/behandling" på Beauty Shortlist Awards 2018

Innehåll: 50 ml

Användning

Om du använder Hydra Lagoon Overnight Mask på dagen så applicerar du masken generöst på ett väl rengjort och fuktat ansikte samt dekolletage. Låt verka 10-15 minuter. Stryk av överflödig mask, alternativt skölj av produkten. Använder du den på natten applicerar du den på samma sätt, och avlägsnar den på morgonen.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Härlig kräm
2018-03-08 av: Therese P
Härlig "rik" kräm. Går in i huden ganska snabbt. Neutral doft. Bra pumpflaska. Räcker i en evighet känns det som, säkert 6 mån åtminstone. Jag har använt den främst som dagkräm under sminket trots att det är en nattkräm egentligen.

Om jag ska komma med något negativt så är det att all text på flaskan försvinner väldigt fort om den kommer i kontakt med fukt/olja (eller ligger i en necessär). Samt att priset är lite saftigt, men som sagt lång hållbarhet!
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fantastisk
2019-06-19 av: Rebecka
Underbar fuktmask! För en snabb fuktboost låter jag den sitta på i 15 minuter men den går även att sova med, vilket jag gör 2-3 gånger i veckan och då vaknar jag med härligt återfuktad och plumpad hud. Priset är i högsta laget men produkten är otroligt dryg och räcker flera, flera månader trots att jag använder den så ofta.
Det går även att använda masken under ögonen!
Doften är mild och fräsch, jag är känslig för dofter men har inga problem med denna.
Rekommenderas till: De med torr hud