search

M Picaut Hydrating Water

M Picaut Hydrating Water
299 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Hydrating Water är ett ansiktsvatten i sprayform som ger en intensiv återfuktning och balanserar hyn, samtidigt som det tar bort de sista resterna av make-up. Baserad på Aloe Vera och Trollhassel som tillsammans gör huden fräsch och strålande. Väldig… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

M Picaut Hydrating Water

Hydrating Water är ett ansiktsvatten i sprayform som ger en intensiv återfuktning och balanserar hyn, samtidigt som det tar bort de sista resterna av make-up. Baserad på Aloe Vera och Trollhassel som tillsammans gör huden fräsch och strålande. Väldigt fin som ansiktsvatten, framför datorn, på flygresor som after sun för att behålla solbrännan längre eller efter rakning. Kan med fördel även användas utav män.

  • Ökar celluppbyggnaden.
  • Lätt sammandragande på porerna.
  • Förbereder huden för vårdande produkter.
  • Parfymfri.
  • Lämplig för alla hudtyper.

Innehåll: 100 ml

Användning

Spraya en fin dusch efter rengöringen för att ta bort de sista resterna av make-up och för att bättre förbereda huden för återfuktning.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

M Picaut Hydrating Water

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Återfuktande
2017-07-12 av: Camilla H
Ett återfuktande ansiktsvatten som minimerar stora porer och känns mild och skönt. Det är inte klibbigt heller som många andra.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Storfavorit
2018-10-10 av: Johanna K (ålder: 35-44, Instagram.com/johannakenas)
Använder denna som avslutning på rengöringen eller som standalone rengöring när jag inte har makeup. Funkar också super som återfuktare under dagen. Älskar M Picauts produkter som är ekologiska och effektiva men ändå milda för min extremkänsliga hud.
Rekommenderas till: Alla
5/5+++
2014-10-17 av: Isabelle (ålder: 15-24)
Fräschar upp snabbt och effektiv! Känner du dig lite "stickig" i huden på hösten är detta produkten för dig!
Rekommenderas till: Höstkänsliga
5/5En riktig upp frächning!!
2012-06-14 av: Caroline
Ett sprut av M Picaut Hydrating water och du känner dig genast mycket frächare! Rekomenderar verkligen detta vatten som innehåller mycket aloe vera också.
Rekommenderas till: ALLA!!
4/5RIktigt bra!
2018-01-31 av: Rebecka F
Renar och tar bort det där lilla som en inte fick med vid den första tvätten. Torkar inte alls ut, men kan sticka lite i huden. (ingen fara, resultatet är magnifikt så håll ut med sticket så kommer huden bli så fin sen!)
Älskar det mesta från M Picaut, har blandhy/känslig.
Rekommenderas till: Alla förutom väldigt känsliga.