search

M Picaut Nourishing Cleanser

M Picaut Nourishing Cleanser
289 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Rengöringscreme med ekologiska oljor och närande havtornsextrakt -Make-up remover -Helt fri från tvål, sulfater & syntetiska tensider -För alla hudtyper,- speciellt torr, normal & känslig hy Nourishing Cleanser är en 100 % tvål- och sulfatfri… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

M Picaut Nourishing Cleanser

Rengöringscreme med ekologiska oljor och närande havtornsextrakt -Make-up remover -Helt fri från tvål, sulfater & syntetiska tensider -För alla hudtyper,- speciellt torr, normal & känslig hy Nourishing Cleanser är en 100 % tvål- och sulfatfri rengöring som skonsamt men effektivt tar bort make up utan att torka ut eller irritera huden. Detta görs genom att vi enbart använder hudvänliga ingredienser och undviker petrokemikalier som t ex sulfater.

Dessutom har den hudens eget balanserande ph-värde på 5.5, vilket är en stor fördel för alla hudtyper. Passar såväl normal och torr som känslig hy.

  • pH-nivå 5.5.
  • Lämplig för normal, torr och känslig hy.

Innehåll: 100 ml

Användning

Rengör huden varsamt två gånger för att avlägsna smuts och fett och sedan för att rengöra på djupet. Massera huden försiktigt med uppåtgående rörelser. Skölj noggrant.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

M Picaut Nourishing Cleanser

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Fantastisk
2012-06-14 av: .....
En rengöring som rengör på djupet men samtidigt inte torkar ut huden. Man får en härlig känsla efter användning och känner sig ren och fin.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bästa rengöringen jag använt hittills!
2017-07-15 av: Sofie
Bästa och skonsammaste rengöringen. Har alltid använt en specialrengöring för min vattenfasta mascara, men upptäckte att den här tar bort även den!
Rekommenderas till: Alla, framförallt de med känslig hud
5/5Återfuktande rengöring
2017-07-13 av: Millah
Denna rengöring är så mild och lämnar huden återfuktad.
5/5Mild och skön
2017-07-06 av: Camilla
Denna är mild och skön rengöring som passar alla hudtyper som vill vårda huden. :)
5/5Behaglig rengöring och multiprodukt
2015-12-04 av: Eva H
Multiprodukt som är så bra att den får fungera som rengöring, mask och lätt nattkräm.
Helt underbar. Tillsammans med Hydrating Water och /eller fuktkrämer som Detox moisturiser eller calming cocoon behöver inte min hud något mer. Den lämnas len, lugn och återfuktad i stort sett i alla väder. Yum Yum.
Rekommenderas till: Till alla som vill ha en produkt av hög kvalitet och som inte irriterar huden.
5/5KÖP!
2014-10-17 av: Isabelle (ålder: 15-24)
Produkten har förändrat min hy totalt till det bättre. I början fick jag lite mer finnar och sådär, men det var bara cleansern som rensade så att säga. Man känner verkligen hur den rengör och att man kan låta den sitta som en mask i 15-20 min för att boosta är fantastiskt! Däremot tar den inte bort makeup särskilt väl, så jag använder en annan produkt till detta först och rengör sedan själva huden med denna! Helt fantastisk produkt och stort cred till Mette själv som är en fantastisk företagare!
Rekommenderas till: Alla!
4/5Bra
2017-07-31 av: El (ålder: 25-34)
Använt den här rengöringen i ca en vecka, och är nöjd med vad den gör. Känns skonsam för huden, blir inte torr eller irriterad som den annars kan kännas efteråt. Luktar också väldigt gott! Dock tror jag att min hud behöver något som är lite starkare, men tror att den är perfekt för någon med torr hud.
Rekommenderas till: De med torr hud
3/5Rengör
2011-12-27 av: SoL
Men har lite svårt för vissa sminkrester, huden verkar tycka om rengöringen, så har du inte behov av en rengöring med krut så är den rekommenderbar!