search

MAC Cosmetics
Prep + Prime Fix+

Original MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+
Original MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+Original MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+
185 kr
Välj variant först

                  Original MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+
 • Original

185 kr

                  Coconut MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+
 • Coconut

185 kr

                  Lavender MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+
 • Lavender

185 kr

                  Rose MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+
 • Rose

  Tillfälligt slut
185 kr
Tipsa en vän
MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ är en av MAC's ikonprodukter; en lättviktig mist med vatten full av vitaminer och mineraler, berikad med en blandning av grönt te, kamomill och gurka som varsamt återfuktar och fräschar upp huden. Prep + Prime Fix+ ger… Läs mer här

MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+

MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ är en av MAC's ikonprodukter; en lättviktig mist med vatten full av vitaminer och mineraler, berikad med en blandning av grönt te, kamomill och gurka som varsamt återfuktar och fräschar upp huden. Prep + Prime Fix+ ger en omedelbar fuktboost samtidigt som den ger en extra fin finish till din makeup.

Prep + Prime Fix+ kan användas med alla andra typer av produkter och på massvis med olika sätt - för att späda ut din foundation, intensifiera färg, förbättra- och förlänga hållbarheten av din makeup, eller som återfuktning och vård till en trött och torr hud.

 • Uppfräschande
 • Finns i flera dofter
 • Återfuktande
 • Förbättrar hållbarhet av din makeup

Innehåll: 100 ml

Tips & tricks!

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5underbar doft
2019-07-15 av: Thilda K (ålder: 35-44)
Bästa misten enligt mig, bra sprutfunktion och håller länge även fast jag sprayar flera gånger per dag. Det har kommit flera olika dofter men jag rekommenderar original doften som är underbar. En produkt som jag alltid har hemma.
Rekommenderas till: Alla
5/5Bra
2019-07-14 av: maja å (ålder: 15-24)
Älskar finishen den ger, ser väldigt naturligt och fint ut. Märker dock inte att den gör så mycket för att sminket ska hålla längre.
5/5Bäst. Helt enkelt.
2019-06-15 av: Josefin G (ålder: 15-24)
Ett setting spray som håller sminket på plats och gör att det ser naturligt ut. Tar bort den pudriga looken. Suveränt bra!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Suveränt.
2019-06-05 av: Josefin G (ålder: 15-24)
Håller sminket på plats och tar bort den pudriga intrycket. Ger en naturlig finish.
Rekommenderas till: Alla!
5/5Kan inte leva utan
2019-05-23 av: Emma B (ålder: 15-24)
Jag köpte denna produkt för att testa om den var så bra som alla säger. Det är den! Har aldrig hittat en produkt för detta pris som kan göra så mycket skillnad på sminket. Det ser ut som att man har fulltecknade hud typ. Det blir inte pudrigt eller liknande efter denna produkt har fått göra sin magi??
Rekommenderas till: Alla som använder smink
5/5Bästa setting sprayen!
2019-05-04 av: Emmelie (ålder: 25-34)
Efter att ha testat ett antal setting sprays har denna alltid varit stor-favoriten! Den har en fin spray som inte ger fläckar i ansiktet och ger huden en härlig och fräsch lyster. Och den gör att sminket håller mycket längre, precis vad den lovar.
5/5PERFECT PRIMER & FINISH SPRAY!
2019-02-19 av: Maricar T (ålder: 15-24, www.instagram.com/maricartuazon)
Jag beställde denna för en vecka sen, jag har alltid haft problem med min makeup som blir för ?puddrigt? blev den här produkten min lösning! Räddare i nöden helt enkelt! Det är en enkel produkt som är enkelt att använda. Det passar olika typer av hudtyper och därmed hjälper min torra hud att se mer dewy ut under vintern.
Rekommenderas till: Till er som vill både ha primer och finish spray in one!
5/5perfekt finish
2019-01-08 av: nattis h (ålder: 15-24)
köpte för att alla rekommenderade till mig och förstår varför!
perfekt att ha efter man satt på allt sitt smink för att få det att smälta in och se smooth ut och även återfuktande utan att man ser oljig ut. jag brukar även spraya lite på min highlight-borste när jag vill ha extra synlig glow :)
Rekommenderas till: alla!
1 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Sätter sminket på ett bra sätt.
2019-01-04 av: Linn
En produkt jag verkligen gillar, är inte för dyr, tar bort det pudriga som blir samt att det gör att min oljiga hy förblir mindre oljig under dagen. Rekommenderar starkt.
5/5ett måste
2018-11-05 av: alexandra w (ålder: 25-34)
avslutar alltid min bas makeup med denna. får bort den pudriga ytan! perfekt att ha med på semestern för att återfukta snabbt.
5/5Uppfriskande
2018-06-19 av: Isabelle G (ålder: 15-24)
Påverkar inte hållbarheten av sminket men får ens puder att smälta in fint och är perfekt om man vill våta en borste innan applicering av ögonskugga.
4/5En pålitlig klassiker
2019-02-05 av: Sara S (ålder: 25-34)
Jag har använt "original" till och från under flera år. När jag är torr använder jag den som en fuktboost innan jag applicerar foundation. Annars använder jag den som finishing spray för att unvika att min foundation ser kakig och pudrig ut. Funkar dessutom toppen att fukta ögonskuggepenslar med för att få mer intensitet i pigmenten.

Prisvärd och dryg med en fräsch doft.
Rekommenderas till: Alla, det finns ju så många användningsområden.
4/5Bra starter!
2018-10-26 av: MarGo (ålder: 25-34)
Jag använder denna på lite konstigt sätt - jag sprejar ansikte med den innan jag börjar med min hudvård. Den ger mig ganska bra återfuktning och gör att jag behöver inte använda massor av min NIOD CAIS serum :-)

Det känns att den förbereder huden för makeup även vid sådant användning. Rekommenderar den starkt!
Rekommenderas till: Alla!
3/5kan inte bestämma mig
2019-06-19 av: Rebecca
Kan inte bestämma mig om denna är bra eller ej, ibland när man sprayar innan sminket och sedan tar på sminket (puder) blir det som en fläck i pannan som inte går bort. Blir en väldigt pudriglook då liksom. men i övriga ansiktet blir de jättebra
2/5Funkar bra för fukt men inte setting
2019-02-09 av: Elina R (ålder: 25-34)
Bra när man sminkat sig om man känner sig lite torr eller kakig. Denna ger lite fukt i en fin mist men den funkar inte alls lika bra som Urban Decays all Nighter tyvärr som gör att sminket sitter typ fast i ansiktet hela dagen. Tycker inte denna ger ngg bättre hållfasthet på sminket tyvärr...
2/5Passar inte min hy
2019-01-21 av: Maja (ålder: 25-34)
Jag har blandhy. Upplever att min hud blir bara fet och ojlig efter 1-2 h . Sminket ser inte alls fräscht ut. Luktar annars gott.
Rekommenderas till: Torr och normal hy