search

Macadamia Natural Oil Pink Brush Set

Macadamia Natural Oil Pink Brush Set
Tipsa en vän
Med denna fantastiskt söta presentpåse, som dessutom stödjer Cancer and Careers, får du Macadamia Healing Oil Treatment som är en terapeutisk olja som passar perfekt till alla hårtyper och är speciellt fördelaktig till torrt, skadat hår. Resultatet b… Läs mer här

Macadamia Natural Oil Pink Brush Set

Med denna fantastiskt söta presentpåse, som dessutom stödjer Cancer and Careers, får du Macadamia Healing Oil Treatment som är en terapeutisk olja som passar perfekt till alla hårtyper och är speciellt fördelaktig till torrt, skadat hår. Resultatet blir ett mjukt och hälsosamt hår som också får ett naturligt UV-skydd mot skadlig strålning.

Du får även Macadamia Deep Repair Masque som är en återuppbyggande hårmask som ger torrt, skadat hår nytt liv. Håret får nytt liv med förbättrad elasticitet och en intensiv ''närings-boost''.

Sist men inte minst, Macadamia No Tangle Brush som erbjuder ett säkert, smärtfritt sätt att bli av med tovor och trassel!

10% av försäljningen för varje presentpåse går till organisationen Cancer and Careers.

Denna presentpåse innehåller:
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Macadamia Natural Oil Pink Brush Set

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Superborsten du inte kan vara utan!
2013-10-29 av: Ulrika H (ålder: 15-24)
Denna borsten är HELT fantastisk! Den reder ut tovor lätt både i blött och torrt hår utan att det gör ont. Perfekt borste även för de som har keratin hårförlängning då borsten inte fastnar i fästena utan separerar dem och den reder ut trassel i längderna.
Rekommenderas till: Alla, men speciellt de som har hårförlängning
5/5Världens bästa borste!
2013-05-16 av: Matilda K (ålder: 15-24)
Jag har tjockt blont hår som är ganska blekt, slitet och ofta får tovor. Alla andra borstar som jag har använt tidigare har fastnat i håret och det har ofta slutat med att jag med våld har fått borsta ut alla tovor.

När jag beställde hem denna borste hade jag därför inga höga förväntningar på att den skulle vara bättre än alla de andra tiotals borstar jag har provat men oj så fel jag hade. Macadamia No tangle brush är den bästa borste jag någonsin har ägt och jag kan dra den igenom mitt toviga hår utan att den fastnar en enda gång. Den reder ut hela oredan som är mitt hår på ett ögonblick både när det är vått och torrt.

Jag skulle verkligen rekommendera denna borste till alla som vill ha ett välutrett hår! :D
Rekommenderas till: Alla
5/5Borsten!
2013-05-08 av: Erica L (ålder: 15-24)
Oljan har jag haft sedan innan, och jag tycker mycket om den, men borsten alltså! Helt enormt bra! Mina barn (fyraårig tjej med långt tunt hår, ettårig kille med långt, tjock och rufsigt hår) hatar att få håret borstat då det ofta tovar sig och är svårt att reda ut, men denna funkade helt enormt bra! Kör man dessutom ett spraytag med Macadamiaoljan i sprayform på borsten innan så blir det lite extra hårvård även för dem ;)

Borsten funkade såklart även superbra till mig själv ;)
Rekommenderas till: Alla!
5/5Japp, det stämmer...
2013-04-24 av: Malin
Borsten är helt enkelt bra på riktigt. Har långt hår mha extensions och detta är första borsten som skonar både hårstrån och fästen för extensions.
5/5Små mirakel!
2013-04-10 av: ellenathalie (ålder: 15-24)
Det bästa jag någonsin provat i hårväg..!!
Rekommenderas till: ALLA!
5/5Underbart kit!
2013-03-17 av: Anna (ålder: 15-24)
Borsten är otroligt härlig, den reder ut tovor utan att dra i håret (det känns knappt). Trodde först att den inte tog något, men märkte att håret blev väldigt bra genomkammat med den.
Oljan är lätt och perfekt för mitt hår som inte är så "ultratjockt", håret ser inte fett eller nedtyngt ut utav oljan vilket jag gillar. Skulle speciellt rekommendera denna olja för folk som inte har så tjock hår (just för att den inte ser oljig ut utan är väldigt lätt). Personligen stör jag mig inte alls utav oljans lukt, men antar att det är en smaksak.
Har tyvärr inte testat inpackningen ännu - men efter vad jag läst/hört/sett utav andra så är den också helt fantastisk.
Rekommenderas till: Alla som vill testa något nytt och bli positivt överraskade :)
5/5Fantastisk!
2013-02-11 av: Carina L (ålder: 35-44)
Borsten är helt underbar! Inpackning och olja har jag använt sedan tidigare och de är bra också.
Rekommenderas till: Alla som borstar håret
5/5BÄSTA BORSTEN JAG HAFT!!!
2013-01-14 av: Rach (ålder: 15-24)
Såå nöjd, bästa borsten jag provat på mitt långa hår. Reder ut tovor utan att slita i håret eller fastna vilket andra borstar gör.
Rekommenderas till: Alla, särskilt långa hår
5/5Superbra kit!
2012-11-22 av: Sarah D (ålder: 15-24)
Väldigt prisvärt set som passar alla! Inpackningen är underbar och oljan likaså (även om doften är ganska intensiv och mindre god enligt mig). Borsten är verkligen bäst och att den kommer i rosa utförande är bara ett plus :) Levereras i söt rosa organzapåse - perfekt att ge bort i present!
Rekommenderas till: Alla som bryr sig om sitt hår!