search

Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo

Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo
169 kr
Välj variant först

                  300 ml Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo
 • 300 ml

169 kr
Tipsa en vän
Macadamia Rejuvenating Shampoo är ett fuktgivande schampo som passar alla hårtyper och är perfekt för torrt, skadat hår. Rejuvenating Shampoo rengör på ett ytterst skonsamt sätt ditt hår samtidigt som det tillför fukt och skyddar håret från yttre, sk… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

Juni: -20% på all hårvård vid köp över 399 kr

Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo

Macadamia Rejuvenating Shampoo är ett fuktgivande schampo som passar alla hårtyper och är perfekt för torrt, skadat hår. Rejuvenating Shampoo rengör på ett ytterst skonsamt sätt ditt hår samtidigt som det tillför fukt och skyddar håret från yttre, skadlig miljöpåverkan.

Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo

Dessa makalösa produkter från Macadamia Professional innehåller två av världens mest näringsrika, dyrbara naturliga oljor, Macadamia Nut Oil och Argan Seed Oil. Dessa ger håret den ultimata skönhetsbehandlingen vid varje tillfälle och låter håret bibehålla sin hälsosamma glans. Håret får nytt liv och en intensiv "närings-boost".

Ditt hår kommer att stråla av välmående!

 • Nu fritt från parabener.

Användning

Blöt håret med varmt vatten och schamponera med Macadamia Rejuvenating Shampoo. Massera varsamt hårbotten och rötterna med dina fingertoppar och arbeta upp i ett rikt lödder. Skölj noggrant med varmt vatten och handdukstorka. Upprepa vid behov.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5det bästa!!
2010-11-23 av: Sofia Magdalena J
Det absolut bästa shampot jag någonsin provat! Och jag har provat många olika, jag har rätt så torrt hår livlöst hår och försökt med olika styling produkter för att få håret så glänsande och vackert som jag får med detta shampo. Jag kan varmt rekomendera detta! Det håller vad det lovar, som i beskrivningen! och inget kli i hårbotten. Helt makalöst!!!
Rekommenderas till: Alla som vill ha glänsande friskt och härligt hår!
10 av 10 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Helt otroligt
2010-10-10 av: Atusa S (ålder: 25-34)
Mitt hår var alldeles torrt och risigt. På 2 tvättar föll det mjukt och fint över axlarna och såg återigen helt friskt ut. En otroligt bra schampo.
Rekommenderas till: De med riktigt torrt hår eller färgat hår.
9 av 9 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Utmärkt för slitet/torrt/blekt/färgat hår
2011-08-29 av: Mellie (ålder: 25-34)
Min bakgrund:
Färgat håret regelbundet sedan 13 års ålder,(är 26 år) därav blekt det så många gånger att jag till sist fick klippa av halva håret. Hade fruktansvärt torrt hår i topparna och hår som hade bryts av. Fick ej pli på med byte av diverse schampon, balsam eller inpackningar.
Är en person som gillar att förändra färgen i håret ofta. Jag fönar också håret varje dag och tvättar det ofta då jag har väldigt tjockt hår och måste "fixa till det" på morgonen.

Reslutat:
Efter 2 användningar är håret glansigt och mjukt, och de frissiga topparna är helt borta! Hade jag haft denna produkt mkt tidigare i mitt liv, hade jag ej behövt klippa av halva håret, så köp denna om nu har extremt torrt och förstört hår av diverse färgningar.
Färgade håret 3 gånger för någon dag sedan. (Hade svart hår och ville ha en mjukare brun) Så jag blekte det, satte i en färgning, men den var för ljus,- så jag fick färga det brunare. Naturligtvis sliter det enormt på håret, men märker inte ens att jag blekt eller färgat det.
Vid första användning av detta schampo, märkte jag ingen skillnad alls och var smått besviken, men vid min andra tvätt såg håret helt reparerat ut!

+ Att håret blir reparerat , får glans och kan användas vid förstört och torrt hår. Håret får liv och ser hälsosamt ut. Innehåller inga Parabener eller Sulfater som är dåligt för dig.
- Väldigt liten flaska, den var inte större än ca pekfingret, men det är en bra flaska för att prova på och se om det passar en.
Rekommenderas till: Till alla med extremt torrt, slitet och färgat hår.
3 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fantastisk Produkt!
2010-10-05 av: Anna Lohi (ålder: 25-34, www.ikikata.se)
Detta shampoo är som ett mirakel för slitet hår. Dessutom minskar fön-tiden avsevärt efter anvädning. Den känns även fräsch och naturlig! Rekommenderas varmt till slitet/färgat hår.
Rekommenderas till: Alla som vill ha livfullt och glansigt hår!
3 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Super Shampoo!
2011-04-21 av: Nadja
Man har tidigare inte brytt sig så mycket om vilka hårprodukter man väljer att använda, det blev alltid det som fanns i matvaruaffären. Men dessa innehåller oftast för mycket vatten och inte mycket till vårdande ämnen. Så jag provade samtliga Macadamia produkterna och jag kan bara säga att håret blir som om man varit nyss hos frisören, varje gång Du tvättar/använder dessa produkter! Är så nöjd! Får ofta komplimanger om mitt vackra,friska och glänsande hår. =)
Jag har ett ganska långt och tjockt hår som kräver sina produkter. Och nu kommer det aldrig mer bli matvaruaffärens skräp!
Rekommenderas till: Alla och speciellt till de som bryr sig om sitt hår!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bästa schampot ever!
2011-01-21 av: Caamilla C
Har haft stora problem med håravfall och urtunning av håret. Beställde detta schampot och bara efter ett par tvättar började jag känna skillnad. Dels verkar håret bli fylligare och dels känns det blankt och fräscht.
Ett extra plus att det doftar fantastiskt!
Rekommenderas till: Den som har tunt hår!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Amazing
2011-01-14 av: Alexandra Evelina F (ålder: 15-24, www.nattstad.se/andisturbed)
Detta shampoo är hur bra som helst! Jag har också risigt och väldigt skadat hår och efter några tvättar blev det genast bättre, det blev lent och det syntes verkligen på håret att det såg friskare ut.
Min mamma, som varit frisör, och som jag brukar rådfråga angående hårvårdsprodukter tyckte även hon att det såg friskare ut. Amazing!
Rekommenderas till: Till de som har skadat, slitet, färgat hår eller de som vill "piffa upp" håret lite grann.
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bästa schampoot
2011-05-04 av: Linda i Göteborg (ålder: 25-34)
Jag har väldigt torrt och slitet hår efter att ha använt extensions i håret till och från under en lång period. Efter att ha hört så mycket gott om Macadamias produkter kände jag att jag var tvungen att testa. WOW säger jag bara! Schampoot gör håret mjuk och följsamt. Allra bäst blir resultatet om man använder Macadamia Natural Oil Repair Masque för en hårinpackning då och då.
Rekommenderas till: Alla som vill ha mjuk och foljsamt hår. Eller om man behöver "laga" slitet hår.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Super schampo för torrt och frizzigt hår !
2011-02-06 av: Ingrid Marie-Louise N (ålder: 65-74)
Alltid varit " hon med håret" och alltid letat ett bra schampo ! Och nu har jag hittat det!
Min pappa sa alltid att Macadamia nöten var världens bästa nöt, och nu säger jag, Macadamia schampo är världens bästa schampo !
Många plus: lämnar ingen oljig film på håret, doftar gott, ger mjukhet och frizz försvinner !

Tack Macadamia !
Rekommenderas till: Till alla med torrt, livlöst och frizzigt hår !
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bra hårschampo
2010-10-07 av: Julia E (ålder: 25-34)
Vilket shampo.Mitt hår mår bara så bra av det.
Rekommenderas till: Torrt hår
2 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Macadamia
2011-05-03 av: elizabeth j
Macadamiaprodukter ack så fina,
då de får mitt hår att skina.
MacadamiaShampoo jag vill ha,
till mitt hår var dag!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
2/5Inte helt nöjd!
2011-04-08 av: Susanne
Jag har lockigt, torrt hår men jag tycker inte att det gjort någon skillnad för mitt hår fast jag använt produkterna en längre tid!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Riktigt bra!
2019-04-27 av: Heiduskaja (www.heiduskaja.se)
Denna är riktigt bra och var det första jag bytte till fråm att genomgått keratin behandling för håret, den gav direkt resultat och jag är tacksam att jag gav den tid även till 3 tvättar för då kunde man se skillnad! :)
Rekommenderas till: Budget, när som
5/5Favorit schampo
2019-01-12 av: Jennie S
Ett av mina favorit schampon som jag regelbundet varierar med. Hjälper mig att kunna ha långt hår utan att det blir slitet och torrt. Håret blir mjukt, följsamt och glansigt.
Rekommenderas till: Alla
5/5Nöjd
2018-02-16 av: Thao N (ålder: 35-44)
Har en mild och härlig doft. Håret mår så bra av det! Prova! Ni kommer inte att bli besvikna.
Rekommenderas till: Alla
5/5Otroligt bra schampo!
2017-06-21 av: Anna
Har testat otroligt många schampon i min dagar och då snackar vi frisörschampon. Har färgat och blekt mitt hår fram och tillbaka i minst femton år nu och tack vare detta schampot (använder balsamet och inpackningen från samma serie) så börjar mitt hår hämta sig. Det känns verkligen som att kvalitén börjar komma tillbaka. Håret håller sig även fräscht i flera dagar så man behöver inte tvätta det så ofta. Brukar tvätta mitt hår två gånger i veckan, absolut max tre gånger.
5/5BÄST!
2015-04-10 av: Dina (ålder: 15-24)
Grymt bra schampo! Håret blir så mjukt och lent efteråt! Och den luktar helt fantastiskt! Jag använde schampot tillsammans med Macadamia inpackningen och oljan! Ett plus dessutom att schampot inte har några sulfater, sägs ju att det inte är så bra. Kommer definitivt fortsätta med detta schampo!
Rekommenderas till: Alla som vill ha lent hår
5/5Toppen
2014-08-09 av: Karolina M (ålder: 25-34)
Kanon bra schampo som doftar underbart!
Dottern har dessutom fått tillbaka sin lyster i håret och
hennes naturliga lockar har kommit tillbaka.
Kan varmt rekommendera denna produkt.
Vi har dessutom slutat använda balsam, schampot är värt varenda krona!
Rekommenderas till: Alla
5/5Bäst
2014-03-05 av: Anna Louise E
Det bästa du kan ha till ditt hår.
Mitt hår har blivit så mycket bättre.
Inga kluvna hårtoppar, doftar jätte gott.
Tappar mindre hår.
Rekommenderas till: Alla
5/5Super!
2013-08-13 av: Jennifer
Super shampo! Verkligen bra för torrt och frissigt hår. Det jag gillar ännu mer också är att de tagit bort saker som parabener osv. Har alltid haft problem med andra shampon, som gjort min hårbotten till en massaker. Så den här är en produkt jag starkt rekomenderar till personer med känslig hårbotten också!
Rekommenderas till: Alla som vill ha ett härligt shampo som lämnar håret friskt och vackert!
5/5Super!
2013-07-21 av: Josefin S
Super bra! fungerar även på skandinaviska och tunna hår, trots olja blev håret mjukt och luftigt!
5/5Galet bra
2013-03-12 av: Matilda (ålder: 25-34)
Första schampot jag någonsin använt i hela mitt liv som man inte behöver balsam efteråt för att håret ska bli mjukt och lent. Det räcker att använda schampo, ändå känns det som om man använt balsam också. Helt otroligt.
Rekommenderas till: Alla!
5/5Kommer aldrig byta schampo
2013-02-28 av: Lena N (ålder: 25-34)
När man har provat 400 olika schampon och helt plötsligt hittar "det där" schampot, då byter man aldrig. Använder enbart schampot inte balsam för det behövs inte, håret är glansigt, lockarna kommer fram och det känns inte tungt. Absolut inget kliande heller, min dotter använder det också.
Rekommenderas till: Alla.
5/5Bästa schampot!
2013-02-21 av: Lisa (ålder: 25-34)
Måste rekommendera detta schampo till alla med torrt och slitet hår, det blir mjukt med en gång! Luktar mycket gott, dessutom!
5/5Bästa schampoot
2012-11-08 av: Sofia (ålder: 25-34)
Efter att ha använt detta schampoo bara några få gånger fick mitt hår en helt annan lyster, det var blankt, lättkammat och jag kunde tvätta det bara var tredje dag istället för varannan. Har nu använt det i två år och kommer aldrig att byta. Använder det tillsammans med de övriga produkterna av macadamia natural oil och är supernöjd. Fått MÅNGA komplimanger över hur gott mitt hår luktar och flera av mina vänner har också bytt till detta schampoo.
Rekommenderas till: Alla som vill ha vackert hår
5/5Underbart!
2012-09-22 av: Anna Kristina A (ålder: 25-34, www.stinasloppmarknad.se)
Jag kan inget annat än att rekommendera detta schampo, ja hela seriens produkter! Använd schampo, inpackning och healing oil och du får det där håret som alla vill ha. Volym, glans, mjukt och lent utan att vara flygigt, fina lockar och ja en slags "nykänsla"...håret känns mycket friskare. Jag har annars ett tunt, självlockigt hår som bleks hela tiden...detta gör det mycket torrt och risigt. Men nu...NU är det fint!

Kika gärna in på min internetloppis www.stinasloppmarknad.se
En nystartad loppis som håller på och fylls på. Det finns allt från kläder till dam, herr och barn till smycken , skor och skönhetsprodukter mm.
Rekommenderas till: alla
5/5Älskar Macadamia!
2012-08-17 av: Jasmine
Vad ska man säga, ett superbra shampo! Håret ser väldigt välmående ut efter användning av detta shampo
Rekommenderas till: Alla!
5/5läskiga skillnader
2012-06-06 av: Mathilda L (ålder: 15-24)
prövade detta shampoo, och dra mig baklänges på en liten kärra, för det funkar, vilket jag verkligen INTE trodde. Observera att jag BARA använder shampoot! inget balsam eller inpackingar eller nå.
Även om mitt hår är fräscht nu så kommer det ta typ 1000 år innan håret mår lika bra som de gjorde innan man började färga/bleka....

.........MEN efter att ha använt detta EN gång är håret lika fint/fräscht som på ngn som aldrig gjort ett smack med håret... SÅ PRÖVA! det blir läskiga skillnader.

Och mitt hår är typiskt "nordiskt", så det blir lätt fett... Men detta var något helt annorlunda, vilken GLANS utan att tynga ner eller fettigt... inte heller blev det "tunt" utan tjockare...

många tycker att det går mycket shampoo då det inte löddrar, men om man lägger in shampoot och väntar några sekunder så känner man att det liksom "tjocknar", då behöver man bara använda lite shampoo.

Detta är de bästa jag någonsin prövat. Och jag var tveksam till detta från början!
Rekommenderas till: alla!
5/5Love it!
2012-01-22 av: Märta Helene Elisabeth T
Jag har länge letat efter ett schampo som ger mitt hår det de behöver. Jag har provat mängder med schampoon verkligen men inte hittat nått. Så när jag nästan gett upp så provade jag det här och jag är så himla nöjd. Verkligen det bästa någonsin! Behöver inte ens ha balsam efteråt. Håret blir mjukt och fint, får en härlig glans och luktar underbart!
Rekommenderas till: Alla som vill ge sitt hår det lilla extra
5/5Fantastisk schampo
2011-12-21 av: Andreja I
Underbar schampo! Håret blir mjukt, fint, glansigt och faller fint. Stor plus för den blir inte så där "statisk" nu på vinter heller!
Rekommenderas till: Till alla hårtyper. Alla som vill ha riktigt fint hår.
5/5Så bra!
2011-07-06 av: Maria K (ålder: 25-34)
Detta måste vara det bästa schampot som finns. Luktar underbart och håret blir mjukt och glansigt, känns verkligen jätterent.
Har prövat många schampon, men detta slår allt. Kommer aldrig använda något annat.
Rekommenderas till: Dig som vill ha rent, friskt och luftigt hår.
1 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Ett schampo för alla
2011-02-04 av: Gabrielle V (ålder: 35-44)
Älskar detta schampo, det ger ett sammets lent hår som verkligenglänser. Gav min mor en flaska till jul och nu är även hon fast . Har aldrig prövat ett schampo som ger samma mjukhet. Det är värt varenda krona.
Rekommenderas till: Alla
5/5Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo
2011-01-31 av: A (ålder: 15-24)
Super bra shampoo. Eller faktiskt det bästa shampoot jag testat.
Skadat torrt livlöst hår blev glansigt friskt och jätte mjukt
Luktar även väldigt gott , och lukten sitter i läääänge
Rekommenderas till: Skadat hår, torrt hår , livlöst hår
5/5Hår boost
2010-10-06 av: Erika M (ålder: 35-44)
Dunderkur för torrt slitet hår
Rekommenderas till: Hår som behöver tillföras liv.
1 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5AMAZING
2012-10-28 av: Fanny
Älskar hela macadamia serien, dock var schampot det ända som inte fungerade som det skulle på mitt hår. Nog för att jag tycker om när mitt hår blir platt men schampot tyngde ner mitt hår precis i hårbotten så det såg livlöst ut. Men detta behöver inte betyda att schampot inte fungerar för dig!
MEN FÖRUTOM schampot så kan jag varmt rekommendera deep repair mask, balsamet, leavin in creamen och healing oljan! AMAZING!
Rekommenderas till: torrt, färgat hår, hår som har volym i sig själv.
4/5Naturligare alternativ men odryg
2012-05-18 av: Sara (ålder: 25-34)
Jag ger den 4 stjärnor för att den är ett naturligare icke-djurtestat alternativ. Luktar gott också.
Eftersom den är sulfatfri skummar den inte, kanske därför den inte känns dryg..? Hårbotten klias inte längre och håret blir glansigare.
Ett minus för det höga priset med tanke på att den antagligen inte kommer räcka så länge.
4/5Känns återfuktande
2011-11-10 av: Susanne (ålder: 25-34)
Har endast hunnit använda 3 ggr så långsiktiga resultat kan jag inte uttala mig om, men det jag har upplevt hittils är: Schampot känns mycket "återfuktande" och ger torrt hår en omedelbar glans och motverkar frissighet. Jag som har ett hår med ganska tunna fina strån upplever att håret tyngs ner lite och blir liksom plattare än vanligt. Så vill man ha mycket volym får man nog byta schampo eller komplettera med andra volymgivande produkter till håret. Detta schampo passar nog bäst för de med riktigt torrt/slitet hår och/eller en tjockare hårkvalitet. Dessutom svider produkten otroligt mycket om den kommer i ögonen, mer än något annat schampo jag använt. Luktar gott och fräscht. Lite odrygt kan jag tycka då det knappt löddrar, behövs ofta 2 schamponeringar (har långt hår kan tilläggas). Summan av kardemumman: Superbra och effektiv för torrt hår, lite tungt för fint hår och kanske aningen odrygt men ändå en bra produkt.
Rekommenderas till: Personer med mycket torrt/slitet hår.
4/5Mycket bra!
2011-10-12 av: Cathrine (ålder: 35-44)
Har självlockigt, torrt och frissigt hår som behöver all hjälp det kan få. Det kändes strävt när jag masserade in shampot vilket oroade mig men efteråt blev håret mjukt och följsamt. Drygt och prisvärt!
Rekommenderas till: Alla som vill ha mjukt och följsamt hår
3/5sådär
2013-06-25 av: Pernille S
trivdes inte alls med detta shampoo. Håret kändes inte rent efteråt och min hårbotten började klia så fick tvätta håret igen med annat shampoo för att få bort klådan. Dock gjorde det håret glansigt och mjukt så ger det 3 stjärnor
Rekommenderas till: till dem som behöver återfuktande shampoo
3/5Odryg.
2011-12-07 av: Jillian Angeli V (ålder: 15-24)
Bra produkt och komplettering till hårinpackningen. Men tyvärr dras betyget ner för min del då schampot är fruktansvärt odrygt. Dyrt i längden. Men själva schampot är som sagt bra.
3/5Helt ok.
2011-05-27 av: Aisha M
Bra schampoo och inpackning men jag är nog inte nöjd upp till 100 %. Det kan hända att den inte passar min hårtyp har mycket torrt och slitet hår pga. alla färg experiment.
Deras inpackning är bra den gillar jag och kan rekommendera.
3/5Passar inte riktigt mitt hår
2011-04-11 av: Jasmine S (ålder: 25-34)
Har köpt oljan och i mycket liten mängd på topparna blir håret mjuk och fint men schampot.. nej, det gör mest mitt hår oljigt. Tror att mitt hår har för fina hårstrån, det blir bara tungt. Ska pröva schampot utan att använda balsam efteråt, då kanske det funkar bättre.
3/5so so
2011-03-20 av: karolina (ålder: 25-34)
önskar jag kunde stämma in i hyllningskören, men tyckte att schampoot gjorde varken till eller ifrån med mitt hår. och så är jag skeptisk till att de innehåller silicon.,.
2/5Inget mirakelschampoo..
2012-08-11 av: Nenna
Provade detta då jag läste alla fantastiska recensioner. Köpte en lite flaska och det är jag glad för.
Första tvätten kändes mitt hår fortfarande smutsigt och tungt. (Tvärtom mot vad jag hade förväntat mig av schampoot) Jag kan instämma att det gör håret mjukare, men också mer poröst och det känns inte alls bra. Jag vill känna att håret är starkt. Dessutom är det inte särskilt drygt vilket är synd då det är rätt dyrt.
Har väldigt torra hårtoppar och dessa har väl kanske blivit lite bättre men overall tycker jag inte att det har gjort mirakel för mitt hår. Jag har väldigt tjockt hår och jag tror att detta schampoo kanske passar bättre för folk med lite tunnare hår.
Rekommenderas till: De som har tunt hår.
2/5Gjorde mitt hår elektriskt
2012-08-05 av: Hanna
Mitt hår är torrt och jag hade läst att detta schampo skulle hjälpa mot det. Tyvärr blev det nästan tvärt om, så fort jag har tvättat med detta schampo (använder inpackningen efter på topparna också) så blir mitt hår så fruktansvärt elektriskt och flygigt, och det brukar det aldrig vara på sommaren. Så tyvärr levde inte detta schampo upp till förväntningarna och jag var tvungen att sluta med det direkt.

Ett stort plus är däremot att det är paraben- och sulfatfritt!
2/5flottigt hår
2012-02-29 av: Cecilia T (ålder: 15-24)
jag har långt tjockt hår med självfall och detta gjorde mitt hår SÅ FETT. jag brukar inte behöva tvätta håret mer än en gång i veckan, men när jag använde detta så var mitt hår flottigt efter endast en dag. det tynger även ner mitt hår och gör det riktigt stripigt. jättesynd då mitt hår blir underbart mjukt och det luktar supergott. säkert jättebra för folk med riktigt torrt hår, men det fungerade inte alls för mig (hade samma problem med moisturizing rinse från samma serie)
Rekommenderas till: folk med jättetorrt hår!
1/5Inte för mig...
2017-07-05 av: Christina S (ålder: 35-44)
Passar inte mig alls, höll på att bli tokig av känslan av att håret aldrig var rent.
Rekommenderas till: ?
1/5Inget märkvärdigt!
2016-07-14 av: Felicia (ålder: 25-34)
Jag har tunt, lockigt hår och detta schampo gjorde ingenting för mig. Det var svårt att tvätta ur schampot ur håret och det blev flottigt efter endast EN dag. Det krävdes mycket schampo också så det var inte särskilt drygt heller och rätt dyrt. Det som var positivt var att det luktade väldigt gott, skummade bra och jag märkte av att jag tappade mindre hår när jag använde det (därav får det en stjärna). Jag skulle inte rekommendera detta schampo!
Rekommenderas till: Ingen.
1/5SÄMSTA PRODUKTEN JAG NÅGONSIN ANVÄNT!!
2016-01-26 av: Savya S (ålder: 15-24)
Köpte dessa schampo och balsam till mig och min mamma och vi har båda använd dem i 1-2 veckor!

MITT HÅR HAR BÖRJAT FALLA AV!!!!
Det har blivit slitet och torrt!!
Jag kan inte ens kamma håret eller dra mina fingrar igenom det!!

Har provat alla möjliga schampo och balsam innan och har aldrig haft någon problem med dem!
Det är verkligen det ski**gaste produkten jag någonsin använt!!
Köpte macadamia produkter värd 1560 kr och nu måste jag slänga sk**en!
Rekommenderas till: REKOMENDERAR EJ!!
1/5Riktigt besviken
2012-11-14 av: Gabriella O
Var mycket spänd på denna produkt efter att ha läst alla fantastiska recensioner. Har relativt torrt och slitet hår med tunna, sköra hårstrån. Efter första tvätten blev mitt hår ganska flygit och kändes mycket tunnare än vad det egentligen är, men samtidigt blev det väldigt lent och mjukt. Till min stora besvikelse blev dock håret väääldigt fett redan efter knappt en dag. Efter andra och tredje tvätten fick jag inte den lena och mjuka effekten längre, utan håret var svårt att reda ut och kändes inte det minsta rent trots att jag hade tvättat det. Blev riktigt besviken helt enkelt. Rekommenderas inte av mig, tyvärr.
1/5Njae
2012-09-07 av: Marina M
Denna produkt gjorde ingenting för mitt hår. Vilket normalprisschampoo har samma effekt.
Har färgat hår som blir lite frissigt när det är fuktigt.
Shampoo och balsam var inte till någon nytta alls för mig, tyvärr.
Inpackningen är dock helt underbar!
1/5Gillar det tyvärr inte alls!
2012-01-02 av: JB (ålder: 35-44)
Tyvärr så funkar detta schampo inte alls på mitt hår :(. Jag har ganska fett hår och redan dagen efter tvätt såg det värre ut än någonsin med detta schampo. Kändes inte som att håret blev riktigt rent trots två tvättar. Och dessutom kliade min hårbotten värre än förut. Testade att köra ett annat schampo första tvätten och sedan detta till andra...ingen direkt förändring utan lika värdelöst fett och tungt hängande hår dagen efter. Har verkligen gett schampot en chans, men nu ger jag upp efter några veckor. Det luktar annars jättegott och håret blev ju mjukt ...andra minus är att det är dyrt och inte speciellt drygt om man har långt hår...får helt enkelt leta vidare efter ett schampo som funkar för mig. Fortsätter dock att använda Macadamias andra produkter som funkar fint på mitt hår.
Rekommenderas till: ? Alla med både torrt hår och torr hårbotten?