search

Macadamia Professional
Reviving Curl Cream

Macadamia Natural Oil Reviving Curl Cream
Tipsa en vän
Macadamia Reviving Curl Cream är en närande kräm som ger mjukhet och en otrolig form och hållbarhet till dina hårlockar. Den "boostar" lockarna samtidigt som den låser in fukt till fjällskiktet och förhindrar frissighet och "hängighet". En kräm ideal… Läs mer här

Om Macadamia Professional Reviving Curl Cream

Macadamia Reviving Curl Cream är en närande kräm som ger mjukhet och en otrolig form och hållbarhet till dina hårlockar. Den "boostar" lockarna samtidigt som den låser in fukt till fjällskiktet och förhindrar frissighet och "hängighet". En kräm idealisk för hår med lockig och vågig textur.

Dessa makalösa produkter från Macadamia Professional innehåller två av världens mest näringsrika, dyrbara naturliga oljor - macadamiaolja och arganolja. Dessa ger håret den ultimata skönhetsbehandlingen vid varje tillfälle och låter håret bibehålla sin hälsosamma glans. Håret får nytt liv och en intensiv "närings-boost".

Ditt hår kommer att stråla av välmående!

Användning

Efter schamponering och handdukstorkning av håret, ta en liten mängd Macadamia Natural Oil Reviving Curl Cream i handflatan. Arbeta in en liten mängd av krämen mellan händerna och applicera från mitten av håret till topparna och sedan rötterna. Forma lockarna och låt lufttorka eller föna för att låsa locken och få hållbar stadga.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Macadamia Professional Reviving Curl Cream

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Jag tycker den är faktiskt bra
2012-06-29 av: Anikķ C
Jag faktiskt håller inte riktigt med med personen nedan. Jag var ganska nöjd meg curl-krämen och den gav mig extra lockigt hår. Den doftar väldigt gott inte alls som håroljan som jag inte är så förtjust i. Jag använde den i blött hår innan föning. Den höll väldigt bra. Det är viktigt att man inte överapplicerar utan om du har axellångt hår så ska du ta en ärt-storlek annars blir det stela lockar. På detta sätt en 60 mL tub räcker väldigt långt och kostar bara 65 kr.
Hoppas att denna inlägg hjälper någon.
Rekommenderas till: Till lockigt hår (som inte är förstört av kemiska produkter)
4 av 4 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Super och mycket dryg!
2012-08-19 av: Jasmine (ålder: 15-24)
Jag blev mycket nöjd med resultatet jag fick på mitt hår efter att ha använt curl creamen. Jag har ett ganska tjockt och självlockigt hår med mycket fina hårstrån och just nu använder jag både shampoo, balsam och håroljan från samma serie och igår var premiärtur för den här krämen. Jag har lite längre än axellångt hår och behövde inte ta mer curl cream än knappt en ärtas storlek och kramade fram lockarna. Håret behöll sin mjukhet och spänst och idag på morgonen borstade jag ut lockarna utan problem och håret är fortfarande silkeslent! Köpte en liten förpackning och eftersom produkten är så dryg så kommer den vara länge.
Rekommenderas till: Alla med självlockigt hår!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5Nja
2011-12-21 av: Matilda
Nja, blev väldigt besviken på den här då jag älskar oljorna från samma serie. Gör lockarna stela och otäcka, å det hatar jag. Funkar varken i blött eller torrt hår, blir samma resultat. Känns inte så vårdande utan mer som en gele som ger en stela och spröda lockar. Måste alltid tvätta håret efter jag använt den här... Kör på oljan (den flytande) istället, den ger 100 ggr finare lockar!!
2 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Är väldigt nöjd
2013-04-14 av: Amela M (ålder: 15-24)
Jag tycker väldigt mycket om denna produkt eftersom den får mitt naturliga långa och lockiga hår att få fina och fasta lockar samt som det ger glans i håret och luktar gott. Jag använder Macadamias schampon och olja, och till sist krämen (fungerar bäst på fuktigt hår) för att ge håret mer spänst och finare lockar. På mig fungerade krämen även på torrt hår, och den främsta anledningen till att den hjälper mig så mycket är pga att den ser till att håret inte får alldeles för mycket volym eller ser rufsigt ut.
Ett tips är att inte applicera för mycket kräm, eftersom det får dina lockar att bli stela och oljig.
Rekommenderas till: Till personer med naturliga lockar
4/5Rekommenderas
2013-02-21 av: Lisa (ålder: 25-34)
Passar utmärkt till mitt axellånga hår, det blir mjukt och ser mycket friskare ut. Visst kan vissa lockar bli stela, men då kör jag bara händerna genom håret och rufsar till det lite snyggt, och håret blir tjockare och nästan änglalikt.
1/5Jaaa....?
2013-01-26 av: Linnea S (ålder: 15-24)
Vad ska man säga? Luktar ok, verkar vara rätt dryg, men gör absolut ingenting för mitt hår. Tyvärr. Har provat att använda olika mängder, i blött, fuktigt och torrt hår, men helt utan effekt.