search

Mádara
Infusion Vert Repairing Multi-Layer Hand Cream

Madara Infusion Vert Repairing Multi-Layer Hand Cream
159 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Mádara Infusion Vert Repairing Multi-Layer Hand Cream är en mjukgörande handkräm som jobbar för att förebygga torra och grova händer. Den är rik med näring och vitaminer för att ge tillbaka mjukheten och komforten i huden. Multi-Layer Hand Cream är d… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Mádara Infusion Vert Repairing Multi-Layer Hand Cream

Mádara Infusion Vert Repairing Multi-Layer Hand Cream är en mjukgörande handkräm som jobbar för att förebygga torra och grova händer. Den är rik med näring och vitaminer för att ge tillbaka mjukheten och komforten i huden. Multi-Layer Hand Cream är dessutom väldigt effektiv när det gäller att stärka naglarna och den skyddande flerskiktiga strukturen i krämen ger långvariga resultat.

Handkrämen är formulerad med ett Neuro well being bio-complex vilket stimulerar hudens kollagen och elastin samt förebygger neuro-åldrande. Den har även härliga aromatiska essenser av timjan och citronbalsam.

  • Glutenfri
  • Veganvänlig
  • Vårdar hud och naglar

Innehåll: 75 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller