search

Mádara
Mint Absinthe Moisture Soap

Madara Mint Absinthe
175 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Mádara Mint Absinthe Moisture Soap är en naturlig, fuktgivande kropp-och handtvål med aromatiska essenser av mint och absint. Det lyxiga, fuktgivande löddret lämnar huden ren, fräsch och mjuk. Mint Absinthe Moisture Soap har en ljuvlig doft av växtba… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Mádara Mint Absinthe Moisture Soap

Mádara Mint Absinthe Moisture Soap är en naturlig, fuktgivande kropp-och handtvål med aromatiska essenser av mint och absint. Det lyxiga, fuktgivande löddret lämnar huden ren, fräsch och mjuk. Mint Absinthe Moisture Soap har en ljuvlig doft av växtbaserad bitter absint med en boost av uppfriskande iskall mint som är avrundad med grön frisk tall och cypress.

  • Fri från nötter
  • Glutenfri
  • Veganvänlig

Innehåll: 300 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller