search

Madara Skincare Moonflower Rose Beige

50 ml Madara Skincare Moonflower Tinting Fluid
Från:
129 kr
Välj variant först

                  15 ml Madara Skincare Moonflower Tinting Fluid
 • 15 ml

  Tillfälligt slut
129 kr

                  50 ml Madara Skincare Moonflower Tinting Fluid
 • 50 ml

  Tillfälligt slut
285 kr
Tipsa en vän
Dagcreme som innehåller nordiskt nyponfröextrakt och naturliga pigment som återfuktar och förbättrar hudens utseende direkt efter applicering. Hjälper till att täcka mindre ojämnheter och fina linjer, gör huden fräsch med ny lyster. Ett lättare alter… Läs mer här

Madara Skincare Moonflower Tinting Fluid

Dagcreme som innehåller nordiskt nyponfröextrakt och naturliga pigment som återfuktar och förbättrar hudens utseende direkt efter applicering. Hjälper till att täcka mindre ojämnheter och fina linjer, gör huden fräsch med ny lyster. Ett lättare alternativ till en foundation. Passar alla hudtyper.

 • ECOCERT.
 • 100% av ingredienserna är från naturligt ursprung.
 • 16% av ingredienserna är från ekologisk odling.

Användning

Applicera jämnt efter rengöring och ansiktsvatten i ansikte och på hals. För djupare återfuktning kan Madara moisturizing cream, fluid eller gel, användas i före.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Madara Skincare Moonflower Rose Beige

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Snyggt resultat.
2011-07-26 av: Sylvia Annika Wendela S (ålder: 25-34, tyrannika.blogspot.com)
Moon Flower är en vacker neutral till kall färg som ändå passar bra till min neutrala till varma hudton. Eftersom det är en tonad fukt/dagkräm, är täckningen nästan noll, så jag använder de dagar då jag inte behöver eller inte känner för att använda foundation med puder eller lite mineralfoundation på T-zonen. Krämen jämnar ut min hudton och ger ansiktet en snygg lyster utan att ge någon disco boll-effekt. Personligen tycker jag att resultatet blir lite för "dewy" utan någon form av puderprodukt över T-zonen men det är självklart en smaksak!

Jag har läst att en del stört sig på lukten, jag älskar den! Örtigt fräsch får lukten mig att tänka på hälsosamma saker :) Låter lite konstigt förstår jag men det är svårt att förklara. Den är ingen lukt som stör på något sätt och den försvinner ganska snabbt efter applicering.

Jag gillar att det kommer i en pumpflaska och inte i en tub. Visst, det är svårare att få ut precis all produkt men pumpflaskan portionerar ut en perfekt mängd med ett tryck och det gillar jag skarpt! Enkelt, snabbt och smidigt.

Den är lite på den dyrare sidan men vill man ha en bra färgad dagkräm är den faktiskt värd det tycker jag. Dessutom känns den väldigt dryg och bör räcka länge till fastän jag använt den i flera månader.

Ett annat stort plus: Jag har upptäckt att produkten fungerar helt ok som en vardagsprimer. Jag har alltid haft problem med att min hud är ojämn i färgen och har betydligt mer pigmentering runt munnen och kring hakan. Den här krämen jämnar ut min hy coh ger e n vacker bas för endast lite concealer eller en lättare foundation alt. mineralfoundation.

Jag kommer definitivt att köpa en till när min nuvarande tar slut.
3 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.