search

Make Up Store
Palette, 12 Shades of Pink

Make Up Store Palette, 12 Shades of Pink
645 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En superfin ögonskuggspalett med 12 olika jordnära nyanser för skräddarsydd för skräddarsydda looks till såväl vardag som kväll. Välj och vraka mellan allt ifrån krämig vaniljvitt till varm plommonlila. Ögonskuggorna kommer i både matt och skimrande … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Make Up Store Palette, 12 Shades of Pink

En superfin ögonskuggspalett med 12 olika jordnära nyanser för skräddarsydd för skräddarsydda looks till såväl vardag som kväll. Välj och vraka mellan allt ifrån krämig vaniljvitt till varm plommonlila. Ögonskuggorna kommer i både matt och skimrande finish, de är även berikade med hudvårdande E-vitamin. De snygga färgerna och den oemotståndliga asken gör denna palett till ett måste i sminkväskan!

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Make Up Store Palette, 12 Shades of Pink

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Allt du behöver i en och samma palett!
2017-05-05 av: Denise (ålder: 15-24)
Denna har verkligen blivit ett måste hos mig! Den har alla möjliga färger som kan behövas, och den fungerar året om. Paletten har jättemycket pigment och fördelas jämt och snyggt på ögonlocket. De ljusare tonerna passar också perfekt som highligther, och de lite rödare/beigare tonerna kan mixas med/bäras ovanpå valfri läpp-produkt som en rolig effekt, och också användas som rouge. Verkligen ett måste för alla!
Rekommenderas till: Alla!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.