search

Malin + Goetz
Lip Moisturizer

Malin + Goetz Lip Moisturizer
Tipsa en vän
Återfuktande gel som är utvecklad för att ögonblickligen förbättra läpparnas fuktnivå och hjälper torra, spruckna och irriterade läppar. Används dagligen och skyddar upp till 24 timmar. Den har absorberande fettsyror som ger en långvarig återfuktande… Läs mer här

Malin + Goetz Lip Moisturizer

Återfuktande gel som är utvecklad för att ögonblickligen förbättra läpparnas fuktnivå och hjälper torra, spruckna och irriterade läppar. Används dagligen och skyddar upp till 24 timmar. Den har absorberande fettsyror som ger en långvarig återfuktande effekt som räcker hela dagen och natten. Finns även i smaken Mojito.

  • Täpper inte till porerna runt munnen.
  • Ingen parfym, smak eller färg.

Innehåll: 10 g

Användning

Applicera vid behov. Kan användas med eller utan läppstift. Integreras lätt i din normala hudvårdsrutin.

Använd mer produkt för mer "glosseffekt".

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Malin + Goetz Lip Moisturizer

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller