search

Mama Mio
Skincare Get Waisted Body Shaper

Mama Mio Skincare Get Waisted Body Shaper
Mama Mio Skincare Get Waisted Body ShaperDaily Mail
Tipsa en vän
Detta är den heliga "kroppsomformande metoden", packad med nio välbeprövade ingredienser som bidrar till att hjälpa till att ge dig en vackrare kroppsform, strama åt, förebygga svullnad, och viktigast av allt, maximera lipolysen. Läs mer här

Mama Mio Skincare Get Waisted Body Shaper

Detta är den heliga "kroppsomformande metoden", packad med nio välbeprövade ingredienser som bidrar till att hjälpa till att ge dig en vackrare kroppsform, strama åt, förebygga svullnad, och viktigast av allt, maximera lipolysen.

Lipolys är hur kroppen själv bryter ner lagrat fett i fettcellerna, vilket kan ge dig smalare fettceller och en smalare siluett. Get Waisteds ingredienser är välbeprövade för att förbättra utseendet för din siluett. Om du jobbar för en vackrare midja, låt oss då presentera din nya bästa vän.

Observera att detta är en kosmetisk produkt och ersätter inte motion och ett hälsosamt leverne.

Innehåll: 100 ml

Användning

Pumpa två gånger, massera i minst 30 sekunder med hjälp av stora rörelser medsols. Arbete hela vägen runt ryggen. Använd en gång dagligen under 30 dagar.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mama Mio Skincare Get Waisted Body Shaper

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Väldigt bra !!!
2012-02-09 av: Lotta J
Har använt denna kräm i 2 veckor, och märker otrolig skillnad. Efter mina graviditeter så fick jag en s.k "rumpmage" och den är nästan borta nu, men tror ju att man måste träna och använda denna kräm samtidigt..men helt klart värt pengarna:)
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5svar till Sara k
2012-01-31 av: Maria O
Vad jag kunnat se om denna produkt (googlade den) ska den funka i princip överallt. Men det bästa är väl att koncentrera sig på ett specifikt område (armar eller mage eller rumpa, etc) eftersom det annars kommer gå åt mer kräm, vilket blir desto dyrare. Men det kanske å andra sidan inte är något hinder för dig, vad vet jag? :)
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Fungerar
2011-09-11 av: Maria O (ålder: 25-34)
Krämen var dryg och räckte långt utöver de 30 dagarna som man minst ska använda den. Jag märker faktiskt en skillnad som varken träning eller hårda dieter har hjälpt till med tidigare. Jag, liksom de flesta andra kvinnor, har länge haft problem med de envisa fettdepåerna kring höfter och rumpa. Ett tag var jag så slarvig med motion (jag tränade aldrig under en lång period på flera år) och kost att det dessutom började bildas cellulliter kring höfter och rumpa, vilket givetvis var mitt eget fel. Jag har länge mått pyton över detta, men tack vare att jag började med träning för något år sedan lyckades jag minska måttet ganska märkbart. Det som dock varit svårt att få bort tills jag provade denna kräm var de s.k ridbyxlåren, det som gör att höfterna ser bredare ut. Men denna kräm har faktiskt hjälpt till att minska detta märkbart. Sedan vill jag bara påpeka att detta är nog individuellt! Enda nackdelen var att det inte märktes så snabbt som de utlovar, utan att det snarare tagit x antal veckor.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5hmmm
2011-12-15 av: 27år
Märker ingen skillnad alls. Är lite fläskig på magen och ridbyxlår men inget har hänt trots at tjag använtd en varje dag.
Rekommenderas till: ingen
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5BRÄNNER FETT (tar bort ärr, bristningar, leverfläckar) - FUNKAR UTMÄRKT!!!!
2013-03-14 av: Johanna F (ålder: 15-24)
Jag såg att ett par kändis systrar använde dessa för att forma kroppen mer specifikt och köpte...
använde denna kräm på morgonen och på kvällen när jag skulle sova, masserade in den
som man ska och det fanns vissa dagar då jag glömde bort att massera in den.

Men! Den funkade precis utmärkt ändå!
Jag använde ENDAST på innerlåren och efter två månader så såg jag att fettet försvunnit och jag
blivit tajtare. Först trodde jag att jag inbillade mig, men icke, då jag insåg också att
mina två GROPAR jag haft efter vattkoppor plötsligt var len rak hud, utan gropar.
De var totalt borta. Att denna kräm reducerar hud och fett blev ännu mer bekräftat.

Jag tipsade min vän om denna kräm, hon hade den i ansiktet eftersom hon är lite rund om kinderna
och missnöjd över detta! Hennes ÄRR från akne FÖRSVANN! Samtidigt som hon blev smalare i ansiktet.


Nu ska jag köpa den för att jag är missnöjd med min näsa och ska smörja miss nästipp med hopp
om att den ska minska.

Uppdatering kommer om två månader!

KÖP DENNA KRÄM OM DU VILL BLI AV MED ÄRR, FETT, BRISTNINGAR,OSV.
DEN SKÄR BORT SOM EN KNIV :D
Rekommenderas till: Alla som vill fixa/finslipa ett specifikt område!
5/5Superduper!!!
2012-07-13 av: Anna-Lena J (ålder: 25-34)
Fantastisk kräm,har fått tillbaka de nedre rutorna på magen,vilket jag inte lyckats med vare sig med träning eller dieter efter min senaste graviditet(3 år sen),jag är ganska tränad men har haft en liten "kulmage" som man gärna får efter graviditeter..nu är den borta,efter 3-4 veckor och minst 25% är kvar i flaskan och jag är ett fan!!! :))
Rekommenderas till: Alla som vill se resultat snabbt! Specielt för de med "mage".
5/5bäst utan tvekan!
2012-06-27 av: Matilda Charlott O (ålder: 15-24)
har alltid ogillat mina "kärlekshandtag" och försökt träna bort dom men det har inte lyckats så testade jag denna produkt... Wow! Dom är typ helt borta, näästan helt borta med tanke på att jag har en liten mage också så denna kräm gör under och jag har inte tränat under tiden jag har använt krämen pga för mycket att göra, så denna är helt otrolig och jag såg resultat efter redan 2 veckor.
Rekommenderas till: Alla med lite problem områden
5/5Riktigt bra!!!
2011-11-09 av: Erika Joanna A
Denna produkt är hur bra som helst. Jag bara älskar den. Helt klart en ny favorit!!!
4/5Kanon!
2013-06-10 av: Olivia H
Grym uppstramande effekt! Ett bra komplement till träning då denna får en att se extra slimmad ut :) tänk på att produkten kräver regelbunden användning för att funka, den ger inget långvarigt resultat.
4/5Ger effekt!
2013-02-25 av: Johanna R (ålder: 35-44)
Get Waisted är en av de få krämer som faktiskt verkar ge resultat. Jag har smörjt magen och tycker att jag redan efter en vecka ser resultat. Jag har efter två graviditeter fett och "häng" på magen som inte har försvunnit. Min man (som inte visste att jag hade börjat med denna kräm) kommenterade att jag såg ut att ha fått plattare mage och mindre fett på magen. Jag kommer att fortsätta med kuren en hel månad och hoppas jag på ännu tydligare effekt :)
Rekommenderas till: Alla!
1/5lurendrejeri
2012-07-28 av: Louise (ålder: 15-24)
Funkade inte alls trots jag använde dig enligt bruksanvisningarna....har inte sett någon förändring alls så jag är jättebesviken.
1/5Vet inte...
2012-07-06 av: M (ålder: 25-34)
Jag tränar ju redan 3 ggr i veckan och provade detta, men har inte märkt någon skillnad. Jag skulle nog behöva sluta träna och sedan använda detta i flera månader - men det kommer inte hände! Vi behöver något som visar resultat tydligt och snabbt!