search

Manasimakeup®
Lyster Cream Bronzer

Manasimakeup® Lyster Cream Bronzer
Tipsa en vän
Få den perfekta känslan av solkysst skimrande hud! Läs mer här

Manasimakeup® Lyster Cream Bronzer

Få den perfekta känslan av solkysst skimrande hud!

Den här fantastiska krämiga bronzern är en produkt som saknats i branschen i många år. Äntligen en produkt som ger tre fantastiska effekter på alla hudtyper - färg, lyster och lätt täckning - allt i ett. Applicera på önskade partier av din kropp och ansikte för en tilltalande solkysst hud, 365 dagar om året. Lyster Cream Bronzer är fördelaktig även för torr hud eftersom den smälter in i huden och inte flagnar som ett bronzingpuder kan göra. När du använder den här Lyster Cream Bronzer så är det viktigt att du jämnar ut den väl.

Lyster Cream Bronzer har en underbar doft av vanilj och citrus. Den kan användas ensam för starkare resultat eller blandas med en bodylotion för en lättare effekt.

  • Innehåller inga mineraloljor eller parabener.
  • Av ingredienserna, föredrar Manasimakeup att så många som möjligt är naturliga.
  • Innehåller inga animaliska ingredienser.
  • Allergitester utförda på ingredienserna är gjorda enligt FDAs och EUs regler.
  • Den kan användas när man badar då den är vattenresistent, dock ej vattenfast.

Innehåll: 40 g

Användning

För bästa resultat, återfukta alltid huden före applicering.   Ljusa hudtoner: För att få en fin solbrun färg med skimrig hud, använd en liten mängd Lyster och tillämpa den i cirkelrörelser över hela kroppen eller på önskade områden. För en ljusare nyans, blanda med din favorit kroppslotion.
Medium hudtoner: Använd Lyster över hela kroppen i cirkelrörelser eller på önskade områden för en fin solkysst hud med lyster och lätt täckning.
Mörka hudtoner: Använd Lyster som en krämbronzer för att ge din hud lyster och lätt täckning. Applicera med cirkelrörelser.
  För att rengöra: Använd en mild tvål och vatten och avsluta med en fuktighetskräm.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Manasimakeup® Lyster Cream Bronzer

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Väldigt nöjd
2012-02-23 av: Elin J (ålder: 15-24)
Köpte denna produkt för ett tag sedan och har använt den både på sensommaren och nu under vintern.
Krämen är lättarbetad och väldigt dryg och behövs inte mycket för att den ska ge effekt. Sitter bra i vatten.

Jag använder den på kindbenen och på kroppen för att få en extra lyster. Är ett fint skimmer i den utan att det blir för mycket. Väldigt fin på sommaren.

Tips: blanda den i din dagliga boddycreme och använd på kroppen. Får en fin och jämn yta och färg. På detta sätt går den lätt att anpassa till din naturliga hudfärg. Snyggt på benen under sommaren.
Rekommenderas till: Till de som vill ha en lättarbetad bronzer som kan användas till hela kroppen.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Så nöjd!!
2012-02-17 av: Patricia S (ålder: 25-34)
Jag är så nöjd med denna produkt! Den är otroligt dryg och lättarbetad. Jag använder den i ansiktet främst då vintern har en tendens att få min hy att se grå och glåmig ut.

Jag är ljusbrun i hyn, och denna kräm ger min hy en glödande lyster. Krämen känns även lätt att ha i ansiktet (inte för fet eller för torr, jag har bland/kombinerad hud).

Krämen innehåller små små glitterkorn, så den är inte helt matt. Men den fungerar definitivt som en vardagskräm och jag tror det är just de små små glitterkornen som ger hyn en sådan fin lyster.
Rekommenderas till: Alla som vill se fräscha ut samt ha lite färg och lyster i hyn
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Suverän!
2016-07-20 av: Johanna E (ålder: 35-44)
Fick semester veckorna med storm och vräk regn. Var bara inomhus alla dagar förutom EN dag. Beställde denna i hopp om att inte se ut som ett lik när jag kom tillbaka till jobbet. Fick höra kommentarer som "wow vilken bränna" och "va åkte du utomlands?" Helt fullkomligt ljuvlig kräm, den gör att man känner sig len som en babyrumpa i nyllet. Full pott i poäng!
Rekommenderas till: Alla som inte vill se ut som en zombie!
4/5Bronzer för alla hudfärger!
2013-10-31 av: Charlotte A (ålder: 15-24)
Gillar denna crème som ger ett naturellt resultat! Jag är väldigt ljus och uppskattar denna produkt eftersom det lätt går att portionera ut hur mycket färg en vill ha. Jag brukar blanda den med min dagkräm för att den ska vara lättare att arbeta ut över kinderna. Den är lite väll glittrig/skimrande för min smak, föredrar ett helt matt resultat men tycker ändå att detta är en toppen produkt! Passar även mörkare hudtoner perfekt då jag lånat ut den till släkt och vänner "du skulle älska denna!" Osv...
Rekommenderas till: Alla som vill ha bronzade kinder och föredrar ett naturligt resultat!