search

Manefit
Honey Nutrition Revitalising Mask

Manefit Honey Nutrition Revitalising Mask
21 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
För en torr och näringsfattig hud är Honey Nutrition Revitalising Mask från Manefit en riktig räddare i nöden. En alldeles underbar sheet mask berikad med närande honungsextrakt som mjukgör huden och stärker dess naturliga skyddsbarriär. Honey Nutrit… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Manefit Honey Nutrition Revitalising Mask

För en torr och näringsfattig hud är Honey Nutrition Revitalising Mask från Manefit en riktig räddare i nöden. En alldeles underbar sheet mask berikad med närande honungsextrakt som mjukgör huden och stärker dess naturliga skyddsbarriär. Honey Nutrition Revitalising Mask är speciellt framtagen för att passa en torr hud, men fungerar även perfekt att använda efter t.ex en lång dag ute i skidbacken när huden fått utstå extra påfrestningar.

Den mjuka fibermasken hjälper de aktiva ingredienserna att penetrera djupare ner i huden, och bidrar till en extra lyxig känsla under hela behandlingstiden. Förutom honungsextrakt innehåller formulan även extrakt från bl.a grapefrukt, kamelia, persika, ginkgo biloba samt fuktbindande hyaluronsyra.

  • Rekommenderas till en torr hud
  • Honungsextrakt
  • Närande & fuktgivande

Innehåll: 1 sheet mask

Användning

Applicera efter rengöring och toner, låt sitta i 10-20 minuter, avlägsna sedan och klappa varsamt in resterande serum på huden för maximal absorption. Undvik kontakt med ögonen, och låt inte masken sitta såpass länge så att den torkar helt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Manefit Honey Nutrition Revitalising Mask

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Len som en barnrumpa!
2019-04-11 av: Marina (ålder: 25-34)
Jättebra mask, huden blir sååå len! Kommer köpa denna igen.
Rekommenderas till: Alla!
5/5Riktigt bra!
2018-01-11 av: Linda H (ålder: 15-24)
Gör huden slät och liknar porslin.
Den luktar också riktigt gott. Masken är gjord av ett material som är otroligt mjukt och behagligt att låta sitta på ansiktet. Den återfuktar bra och ger ett fräscht intryck. Resultatet känns till och med efter flera dagar. Rekommenderar starkt
Rekommenderas till: Alla
5/5<3
2017-11-18 av: M
Jag älskar denna mask, man blir så återfuktad. Jag mätte min fuktighet i hyn i en butik och min hud var återfuktad fast det är torrt ute nu. Jag är säker på att sheetmasks hjälper min hy att hålla sig fin <3
Rekommenderas till: Alla
4/5Bekväm mask
2018-04-29 av: Steph
Skön mask som lämnar huden mjuk och återfuktad. Luktar väldigt behagligt, ingen stark doft men fortfarande så att man känner den utan ansträngning.
3/5Ganska besviken
2018-05-06 av: Angela K (ålder: 35-44)
Jag hade sett fram emot att testa denna mask men blev besviken redan när jag plockade ut den ur förpackningen; ena sidan av masken är täckt av något slags perforerad plastfilm och jag tyckte att det gjorde så att passformen blev riktigt dåligt, jag kunde liksom känna hur masken släppte och åkte runt i ansiktet om jag råkade röra mig minsta lilla. Masken luktade mest ingenting men ibland kunde man känna en svag doft av något, jag antar att det var honung. Efteråt kändes ansiktet rent och fräscht och huden var len som en babyrumpa men jag kan inte påstå att det var någon wow-upplevelse.
Rekommenderas till: Någon som vill ha en uppfräschande ansiktsmask och som inte bryr sig så mycket om passformen
3/5Ok
2017-07-23 av: F
Svalkande i stunden men inget eftervarande resultat
3/5Helt ok, svalkande
2017-06-27 av: Camilla H
Denna kändes skön och svalkande vid användning, märkte dock inget annat. Värd att testa ändå på grund av den sköna känslan.