search

Marc Inbane
Perle De Soleil Tanning Drops

Marc Inbane Perle De Soleil Tanning Drops
319 kr399 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Marc Inbane Perle De Soleil Tanning Drops är den perfekta lösning för att skapa en vacker och hälsosam gyllene lyster som kan skräddarsys efter alla önskemål. Med dessa BUS-droppar kan du fortsätta med din vanliga hudvårdsrutin samtidigt som du får e… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Marc Inbane Perle De Soleil Tanning Drops

Marc Inbane Perle De Soleil Tanning Drops är den perfekta lösning för att skapa en vacker och hälsosam gyllene lyster som kan skräddarsys efter alla önskemål. Med dessa BUS-droppar kan du fortsätta med din vanliga hudvårdsrutin samtidigt som du får en fin färg. Det är enkelt: bara blanda några droppar i din favoritkräm, kroppslotion eller solskydd för att skapa just din skrädarsydda solkyssta look.

  • Brun-utan-sol-droppar att mixa med valfri återfuktare
  • Ger naturlig färg
  • Skräddarsy efter önskat resultat

Innehåll: 15 ml

Användning

Rengör huden innan applicering. Skruva botten för att aktivera dispensern. Ta din vanliga mängd ansiktskräm i handflatan. Mixa några droppar av Perle De Soleil i din kräm och applicera jämnt över önskat område. Beroende på önskat resultat, använd 1-2 droppar för att bibehålla en vacker glow, eller 2-4 droppar för att intensifiera din solbränna (in ansiktet).

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller