search

Marc Jacobs
Lola EdP

Marc Jacobs Lola EdP
Marc Jacobs Lola EdPLola by Marc Jacobs
Tipsa en vän
Något flirtig med en lekfull underton, denna utsökta doft utgör den ursprungliga kärnan av Lola-kvinnan. Lola är en varm bukett blommor - fängslande och livligt lockande. Doften är en berusande blandning av rikliga ingredienser som sveper in huden i … Läs mer här

Marc Jacobs Lola EdP

Något flirtig med en lekfull underton, denna utsökta doft utgör den ursprungliga kärnan av Lola-kvinnan. Lola är en varm bukett blommor - fängslande och livligt lockande. Doften är en berusande blandning av rikliga ingredienser som sveper in huden i sinnrikt blommiga noter, där fuschia-pion utmärker sig.

Lola gnistrar med sina fruktiga toppnoter av utsökta rosépepparkorn, förföriskt d'Anjou-päron och underbart rubinröd grapefrukt. Doftens ultrafeminina hjärta av blommande fuschia-pion framhävs av mjuka noter av ros och geranium.

Basnoten dröjer sig kvar på huden och utstrålar en varm och förförisk aura av omsvepande noter som len vanilj, tonkaböna och krämig mysk.

  • Skapad av Calice Becker och Yann Vasnier.
  • Dofthus: Givaudan.
  • Doften är utvecklad i samarbete med Ann Gottlieb.
  • Lanserad 2009.

Doftnoter

Toppnoter:
Röd Grapefrukt, Rosépeppar och Päron.

Hjärtnoter:
Ros, Fuchsia Pion och Geranium.

Basnoter:
Vanilj, Krämig Mysk och Tonkaböna.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Marc Jacobs Lola EdP

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller