search

Marc Jacobs
Lola EdP Spray in Purse

Marc Jacobs Lola EdP Spray in Purse
Tipsa en vän
Denna förpackning är perfekt för dig som är i farten. En liten flaska i snyggt fodral som gör det möjligt att ta med din favoritdoft överallt. Lola gnistrar med sina fruktiga toppnoter av utsökta rosépepparkorn, förföriska d'Anjou-päron och underbart… Läs mer här

Marc Jacobs Lola EdP Spray in Purse

Denna förpackning är perfekt för dig som är i farten. En liten flaska i snyggt fodral som gör det möjligt att ta med din favoritdoft överallt. Lola gnistrar med sina fruktiga toppnoter av utsökta rosépepparkorn, förföriska d'Anjou-päron och underbart rubinröd grapefrukt. Doftens ultrafeminina hjärta av blommande fuschia-pion framhävs av mjuka noter av ros och geranium.

Basnoten dröjer sig kvar på huden och utstrålar en varm och förförisk aura av omsvepande noter som len vanilj, tonkaböna och krämig mysk.

Innehåller:
  • Marc Jacobs Lola EdP, 2 x 20 ml
  • Förvaringsväska.

Doftnoter

Toppnoter:
Röd Grapefrukt, Rosépeppar och Päron.

Hjärtnoter:
Ros, Fuchsia Pion och Geranium.

Basnoter:
Vanilj, Krämig Mysk och Tonkaböna.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller