search

Maria Nila
Care Pure Volume Colour Guard Shampoo

350 ml
Från:
129 kr
Välj variant först

                  350 ml
 • 100 ml

129 kr

                  350 ml
 • 350 ml

239 kr

                  Maria Nila Palett Pure Volume Colour Guard Shampoo 1000 ml
 • 1000 ml

569 kr
Tipsa en vän
Ett volymgivande sulfat- och parabenfritt schampo för dig med fint, tunt hår som behöver få fyllighet och stärkas. Detta härliga schampo ger ditt hår spänst, volym och stärker hårets struktur tack vare bland annat vitamin B5. Läs mer här

Maria Nila Care Pure Volume Colour Guard Shampoo

Ett volymgivande sulfat- och parabenfritt schampo för dig med fint, tunt hår som behöver få fyllighet och stärkas. Detta härliga schampo ger ditt hår spänst, volym och stärker hårets struktur tack vare bland annat vitamin B5.

Tack vare dess Colour Guard Complex så hjälper Maria Nila Palett Pure Volume Colour Guard Shampoo till att minska färgförlusten som kan uppstå vid tvätt och styling med värmeverktyg.

Född ur passion för fantastisk vård för färgat hår så har Maria Nila producerat en helt magnifik palett av produkter som gör det enkelt och smidigt för dig att vara sann mot just din hårtyp och ge håret vården det behöver för att behålla sin fantastiska färg.

 • För fint & tunt hår.
 • Fri från sulfater & parabener.
 • Skyddar håret mot UV-strålning & fria radikaler.
 • Innehåller algextrakt & Colour Gard Complex.
 • 100% veganska ingredienser.

Användning

Massera schampot i vått hår ordentligt, skölj sedan noggrant. Följ gärna upp med Maria Nila Palett Pure Volume Colour Guard Conditioner.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Maria Nila Care Pure Volume Colour Guard Shampoo

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Doftar ljuvligt!
2018-08-23 av: Amanda
Min frisör tipsade om Maria Nilas volymprodukter och de är fantastiska. Schampot ger volym och håller håret fräscht länge, jag har själv tunt, fint hår och upplever ofta att det saknar helt volym men tycker att håret upplevs tjockare. Använder även balsamet i samma serie.
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Doften?
2018-10-11 av: Olga K (ålder: 25-34)
Så bra shampoo , den ger håret verkligen mer volym och denna doftar utmärkt
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bra schampo som ger fyllighet
2017-07-18 av: Helena Therése S (ålder: 35-44)
Luktar fantastiskt gott och upplever att mitt långa hår fick viss volym efter användning. Ingen mirakel volym men hårstråna kändes fylligare och som plus blev håret mjukt och lätthanterligt efter tvätt och inte torrt!
Rekommenderas till: Alla som söker ett bra volym schampo.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fantastiskt schampo
2019-06-04 av: Matilda
För några år sen började jag använda Maria Nila schampo och sedan dess är jag fast! Den här, Volume, är min favorit till mitt hår. Jag har tunt, fint hår och upplever att det får lite mer volym och ?liv? i sig av detta!
4/5Passar mig perfekt!
2018-09-24 av: SaraLinnea (ålder: 25-34)
Jag har tjockt axellångt hår som oftast börjar se trött och tungt ut redan dagen efter tvätt. Jag upplever inte att det här schampot ger supermycket volym och det är inte heller något jag önskar. Däremot ger det ett litet lyft som får håret att se fylligare och fräschare ut och gör att jag kan gå en extra dag utan hårtvätt. Jag är jättenöjd!

Ett plus är att det här schampot är snällt mot min känsliga hårbotten, dessutom doftar det fräscht!
Rekommenderas till: Den som är ute efter lite "oomph" snarare än fluff.
1/5Så där
2019-01-09 av: Olga K (ålder: 25-34)
Har hört så mycket om dessa schampoo , men nu har jag använd maria nila i snart ett år och tycker att den gör inget skillnad.. mitt hår har inte blivit bättre.. väldigt synd, har haft stora förhoppningar på dessa, just denna volym ger inget volym och conditioner bara torkar ut håret