search

Maria Nila
Care True Soft Colour Guard Shampoo

350 ml
Från:
129 kr
Välj variant först

                  350 ml
 • 100 ml

 • Reseförpackning!
129 kr

                  350 ml
 • 350 ml

239 kr

                  Maria Nila Palett True Soft Colour Guard Shampoo 1000 ml
 • 1000 ml

569 kr
Tipsa en vän
Ett härligt sulfat- och parabenfritt schampo för torrt hår som mjukgör, återfuktar och stärker ditt hårs struktur! Arganolja hjälper till att förebygga frissighet, statisk elektricitet och tillför glans. Läs mer här

Maria Nila Care True Soft Colour Guard Shampoo

Ett härligt sulfat- och parabenfritt schampo för torrt hår som mjukgör, återfuktar och stärker ditt hårs struktur! Arganolja hjälper till att förebygga frissighet, statisk elektricitet och tillför glans.

Tack vare Colour Guard Complex så hjälper Maria Nila Palett True Soft Colour Guard Shampoo till att minska färgförlusten som kan uppstå vid tvätt och styling med värmeverktyg.

Född ur passion för fantastisk vård för färgat hår så har Maria Nila producerat en helt magnifik palett av produkter som gör det enkelt och smidigt för dig att vara sann mot just din hårtyp och ge håret vården det behöver för att behålla sin fantastiska färg.

 • För torrt hår.
 • Fri från sulfater & parabener.
 • Skyddar håret mot UV-strålning & fria radikaler.
 • Innehåller algextrakt & Colour Gard Complex.
 • 100% veganska ingredienser.

Användning:

Massera in schampot i blött hår, skölj sedan noggrant.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Maria Nila Care True Soft Colour Guard Shampoo

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Mjukt och väldoftande
2018-12-03 av: Hanna N (www.nouw.com/hanilas)
Ett shampoo som är väldigt lätt att massera in i hårbotten. Jag har väldigt tjockt hår men tycker ändå att det gick lätt att både massera in det och skölja ur. Löddrar fint också.

Håret känns mjukt och luktar fräscht!
Rekommenderas till: De med tjockt torrt hår
5/5Imponerad!
2018-08-29 av: C (ålder: 25-34)
Efter att ha kämpat med mitt självfallshår som inte varit sig likt pga metaller i vattnet (egen brunn) och färgningar kombinerat med värmebehandlingar, så bestämde jag mig för att hitta något naturligt utan massa skräptillsatser - och wow! Mitt hår blir så fint, mjukt, lätt att reda ut, återfått sin glans och hårbotten känns lika ren som efter detox-shampo och håller sig fräscht i 3 dagar (efter att behlvt tvätta varannan dag). Jag är imponerad! :) luktar underbart! Väl värd att testa!
Rekommenderas till: Alla med torrt hår som vill ha mer naturlig hårvård
5/5Favorit!
2017-08-02 av: Therese J
Älskar denna serie, håret blir verkligen supermjukt och den doftar fantastiskt! Denna serie räddade mitt hår när jag blekt det hemma, den funkar mycket bättre än repair-serien (och luktar godare). Har provat nästan alla serier från Maria Nila men denna är en oslagbar favorit!
Rekommenderas till: Alla som vill ha silkeslent hår.
5/5Bra schampo
2017-06-22 av: Anna
Ett mycket bra schampo om det går som lite torrt/skadat samt normalt. Tillräckligt vårdande utan att tynga ner håret men behöver man något med lite mera drag i så rekommenderar jag Repair-serien från Maria Nila istället.
5/5Supernöjd!
2017-04-07 av: Felicia L (ålder: 15-24, Feellencia.blogg.se)
Maria Nila är som alltid helt fantastiskt och dessutom cruelty free! Love it!
Rekommenderas till: Alla!
4/5Bra!
2017-07-31 av: E (ålder: 15-24)
Detta schampoot är bra! Luktar jättegott, rengör håret och känns bra att det är veganskt. Tycker det känns mer effektivt än deras 'rescue repair' serie, och som om det krävs mindre produkt för bra resultat. Väldigt nöjd!
Rekommenderas till: Många
3/5Bra shampo!
2018-05-02 av: Melina Zetterman (ålder: 25-34)
Shampot gör håret jätte lent och passar någon med torrt eller skadat hår. För mig som har ganska tunt och livlöst hår blev det nästan för lent. Föredrar Maria Nila color serien eller pure volume. Jag är inte missnöjd men kommer köpa andra Maria Nila serier i framtiden!
Rekommenderas till: Skadat, torrt och kanske tjockt hår.
3/5Ok bra ingredienser
2017-07-25 av: Mia
Ett bra shampoo med bra ingredienser, dock behövs det mer näring och vård till mig
2/5Besviken
2018-05-24 av: Cecilia B (ålder: 25-34)
Allt lät så bra och det kändes fint första timmarna efter tvätt, mild doft och drygt.
Tyvärr passar det inte mitt hår alls. Blir kliig och torr/fnasig i hårbotten men får ändå fett hår efter redan någon dag. Men det verkar ju uppenbarligen vara ett toppenschampoo för andra!
2/5Passar normalt inte suptertorrt hår
2017-06-16 av: Millah
Står att denna serien ska passa för torrt hår. Och eftersom jag ville testa svenska produkter som ska vara snälla mot dig och naturen blev detta mitt val. Passade dock inte för mitt supertorra hår tyvärr