search

Maria Nila
Colour Refresh, 0.06 Pink Pop

Maria Nila Colour Refresh, 0.06 Pink Pop
Från:
159 kr
Välj variant först

                  Maria Nila Colour Refresh, 0.06 Pink Pop
 • 100 ml

159 kr

                  Maria Nila Colour Refresh, 0.06 Pink Pop
 • 300 ml

259 kr
Tipsa en vän
Fräscha upp din hårfärg snabbt och enkelt med Maria Nila Colour Refresh! Denna vårdande inpackning innehåller färgpigment som på ett snabbt och enkelt sätt fräschar upp din hårfärg. Läs mer här

Maria Nila Colour Refresh, 0.06 Pink Pop

Fräscha upp din hårfärg snabbt och enkelt med Maria Nila Colour Refresh! Denna vårdande inpackning innehåller färgpigment som på ett snabbt och enkelt sätt fräschar upp din hårfärg.

Den färgade inpackningen innehåller Maria Nilas speciellt framtagna Colour Guard Complex som vårdar och skyddar din hårfärg på samma gång, och är dessutom 100% veganska. Din hårfärg fräschas upp, samtidigt som håret vårdas och känns lent efteråt!

Maria Nila Colour Refresh kan användas för att exempelvis fräscha upp din egna hårfärg, eller skapa lite fräscha slingor! Färgerna är intensiva och ger intensiv färg till ljust hår, och lite lättare toner till mörkare hår.

Specifikationer

 • Rosa pigment för t.ex häftiga slingor i ljusare hår.
 • Detta är inte en hårfärg, utan en inpackning med färgpigment.
 • Produkten kan inte ljusa upp mörkt hår.
 • 100% Veganska.
 • 2 par platshandskar medföljer.
 • Tillverkas i Maria Nilas egna fabrik i Sverige.
 • Icke-permanent färg.
 • Colour Guard Complex.
 • Fri från sulfater & parabener.

Användning

Schamponera och handdukstorka håret. Applicera den färgade inpackningen jämnt i håret, använd handskarna. Låt verka i 3-10 minuter (beroende på önskad intensitet) och skölj sedan noggrant. Avsluta med balsam!

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Maria Nila Colour Refresh, 0.06 Pink Pop

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Har bytt till denna
2018-02-21 av: Amanda
Förut köpte jag Revlon men denna är nästan bättre. Plus att den är vegansk.
5/5Maria Nila
2017-08-15 av: Sofia
Väldigt bra produkt, som innehåller väldigt mycket pigment. Går att blanda ut med balsam och ändå få en relativt märkbar färg.
5/5Så bra!
2017-07-31 av: E (ålder: 25-34)
Maria Nila vet helt klart vad de gör! Så mycket pigment, som samtidigt försvinner hyfsat enkelt från huden (men det är nog bra att en får med sig handskar ändå).Men i håret sitter den hårt, och tvättas ut jämt och bra. Använder den utblandat med balsam då jag vill ha ljusare färg, och det funkar jättebra. Fast har alltid i det i torrt hår,innan jag duschar, annars funkar det inte på mig? Kanske är så en ska göra, bara att jag inte har läst på bra nog.
Rekommenderas till: De som vill ha en färgboost
5/5Toppen!
2017-07-17 av: Tess (ålder: 35-44)
Köpa denna till mina barn som vill ha rosa hår. Dom vart nöjda. Så bra att inte behöva använda riktig färg till barnen.
Blondinen blev rosa hårig.
Brunetten fäste det oxå på men lite svagare nyans.
Rekommenderas till: Alla
4/5Doftar gott
2018-04-29 av: Linda L
Trodde jag kunde pigga upp min svarta färg med denna men det gick tyvärr inte.
Men bra inpackning i övrigt
Rekommenderas till: Alla
4/5Fin färg som är enkel att använda
2017-10-24 av: Charlotte (ålder: 25-34)
Fin färg som tvättas ut allteftersom. Väldigt enkel att använda och bra med pump. Brukar blanda färgen med balsam för att få en ljusrosa färg vilket funkar bra. Har naturligt ljusblont hår och då fäster inte färgen riktigt jämnt. Det brukar bli mer färg i längderna som är mer slitna. Om man vill ha en jämnare färg i hela håret är det nog bättre att ha ett redan färgat eller blekt hår.
Rekommenderas till: Någon som vill ha rosa hår
4/5Bra produkt
2017-08-02 av: Therese J (ålder: 25-34)
En bra produkt som ger mycket färg. Den är väldigt knallig så jag blandade ut den med (vitt) balsam. Sitter bra men kan bli lite ojämn om man har gula nyanser i håret. Då jag blandade ut min höll den jättelänge. Om jag färgar håret rosa igen kommer jag definitivt köpa denna igen. Det fastnar en del på händerna dock.
Rekommenderas till: De som har ljust hår och vill ha rosa.
4/5Bra färg och hårvård
2017-07-03 av: Johanna
Den här inpackningen är väldigt pigmenterad, och fungerar även på mitt hår som är helt ofärgat. Färgen håller i ett antal tvättar, kanske 10, och man kan anpassa hur stark färg man vill ha genom att antingen blanda ut med balsam eller ha i färgen i olika mycket tid. Dessutom är den vegansk och cruelty-free!
4/5Bra inpackning med rosa färgpigment som även gör håret mjukt
2017-04-25 av: FridaLii (fridalii.blogspot.se)
Jag verkligen älskar Maria Nila produkter! Det här är den första inpackningen i Colour Refresh-serien som jag har testat. Jag gillar den och den ger ett bra resultat. Dock så var jag själv ute efter en mer babyrosa nyans, medan den här är ganska mörk. Så jag blandade ut den med rätt mycket balsam för att få den mer som jag ville. Men nästa gång skulle jag vilja testa att blanda ut den med White Mix för att se om det blir ett bättre resultat.
Den satt i länge och klarade flera hårtvättar, och för varje gång blev den såklart ljusare så under en period fick jag den där nyansen jag var ute efter. Jag hade den sittandes i håret ca 10 minuter innan jag tvättade ut då jag inte visste hur mörk den skulle bli (hade mer mörkblont hår då), så låter du den sitta en kortare stund så blir det säkerligen ljusare. Hur som helst så är jag imponerad över färgpigmentet i denna produkt och självklart är det ett plus att den är vegansk!
Rekommenderas till: Alla som vill testa på rosa hår
3/5Funkade inte så bra på mig
2017-08-29 av: Nadia K (ålder: 25-34)
Så sugen på rosa hår, visste inte vilket resultat jag hade att vänta mig så jag är mörk i botten med färgade blonda längder. Jag såg direkt när jag applicerade inpackningen i handdukstorkat hår att inte färgen riktigt fäste överallt. Lät den vara i ca 10 min. När håret torkat så blev längderna typ "peach" färgade vilket var fint även om jag helst hade velat ha ett mer rosa resultat såklart. Dock så försvann det helt efter en tvätt så funkade inte alls så bra på mig, men gav lite förändring för en kväll iallafall!
Rekommenderas till: De med riktigt blont hår.
3/5Lent hår & väldigt rosa
2015-06-15 av: Elin H (elinpelins.wordpress.com)
Jag är inte riktigt lika nöjd med denna inpackning som med de andra. Håret blir väldigt mjukt och lent men färgen är inte riktigt den jag hade önskat att den var. Jag hade önskat en kallare/ljusare rosa nyans så personligen blandar jag ut den med balsam. Den sitter dock betydligt bättre än tidigare inpackningar vilket för mig är ett plus men så kanske det inte är för alla andra. Bra produkt men de andra jag testat har varit bättre...
Rekommenderas till: Alla som söker hårinpackning med möjligheten att färga håret samtidigt.