search

Maria Nila
Head & Hair Heal Duo Big

Maria Nila Head & Hair Heal Duo Big
1 029 kr
(Värde 1 338 kr)
Tipsa en vän
Min önskelista
En ljuvlig duo för torrt hår! Ett schampo och ett balsam från Maria Nila i stor storlek som hjälper till att vårda torrt hår och reducera samt förebygga mjäll. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Maria Nila Head & Hair Heal Duo Big

En ljuvlig duo för torrt hår! Ett schampo och ett balsam från Maria Nila i stor storlek som hjälper till att vårda torrt hår och reducera samt förebygga mjäll.

Denna duo innehåller:
1 x Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner - 1000 ml
1 x Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo - 1000 ml
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Maria Nila Head & Hair Heal Duo Big

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa hårvården
2017-10-17 av: Anna (ålder: 25-34)
Jag har provat jättemånga "frisörschampoon" och det här är det första som jag verkligen gillar! Värt varenda krona flera gånger om. Håret mår så bra och växer mycket snabbare. Produkterna luktar svagt och gott, är dryga, smart pumpflaska, veganska och cruelty free. Vi kommer aldrig köpa något annat märke! :-)
Rekommenderas till: Alla!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Underbart!
2018-09-03 av: Ellinor (ålder: 15-24)
Testat massor med märken och typer av schampo och balsam genom åren. Testade detta efter att jag haft löshår i 1,5 år och wow vilken kvalite mitt hår fick! Det är supermjukt och underbart. Jag har inga problem alls med hårbotten eller liknande sedan innan men detta fungerar utmärkt ändå. Just mitt hår blir dock flottigt och livlöst snabbt, men produkten är anpassad för dagligt bruk så tycker inte det är ett problem.
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bästa!!
2018-01-15 av: Emma S (ålder: 15-24)
Jag köpte dessa i mindre förpackning och har aldrig haft finare hår! Klickade genast hem dessa stora nu eftersom att jag ska flytta. Har ni inte provat, GÖR DET!!! Det bästa med dessa är ju att det är stor förpackning och att det är pumpflaskor, inget spill och super lätt att använda!!
Rekommenderas till: ALLA!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Jätte nöjd!
2019-05-03 av: Julia E
Bästa schampo och balsam. Mitt hår har alltid gått av lätt, nu är inte så längre.
5/5Bästa för håret.
2019-01-18 av: Frida J (ålder: 25-34)
Älskar både schampot och balsamet med den smarta pump funktionen. Jag kunde känna styrka i håret efter bara första tvätten. Kommer inte använda något annat för mitt hår i framtiden. Bääästa!!!
5/5Riktigt bra
2018-12-12 av: Linda L (ålder: 15-24)
Håller verkligen vad de lovar! Håret känns som efter ett frisörbesök vid varje tvätt, underbart! Härlig lagom doft och en praktisk flaska med perfekt doseringspyump.
5/5Grymt bra!
2017-09-11 av: Emma Elisabeth P
Jag gillar både schampot å balsamet riktigt mycket. Dom är dryga och milda för håret samtidigt som dom rengör ordentligt.
Har väldigt känslig hårbotten men känner inte av dom här alls.
Rekommenderas till: Alla, speciellt om man har känslig hårbotten.
1/5Kliar i hårbotten
2018-03-16 av: Dina S
Jag såg verkligen fram emot att använda detta schampo och balsam. Men tyvärr så kliar det så förbaskat mycket i hårbotten efter varje gång jag har använt dem. Så fort jag använder ett annat schampo så blir det bra och kliandet upphör. Men just denna Maria Nila Heal schampo funkar inte så bra. Jag klöser verkligen upp huden. Och jag brukar aldrig vara allergisk eller känslig mot något. Tråkigt att de inte funkar med tanke på det dyra priset...
Rekommenderas till: Ingen