search

Maria Nila
Head & Hair Heal Masque

Maria Nila Head & Hair Heal Masque
Maria Nila Head & Hair Heal MasqueSBCA Winner
309 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Head & Hair Heal är en otroligt vårdande serie som hjälper till att förebygga mjäll och andra problem med hårbotten. Produkterna arbetar antiinflammatoriskt och stimulerar hårsäckarna genom Vitamin E, Apigenin och aminosyror, vilket kan ge ökad h… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Maria Nila Head & Hair Heal Masque

Head & Hair Heal är en otroligt vårdande serie som hjälper till att förebygga mjäll och andra problem med hårbotten. Produkterna arbetar antiinflammatoriskt och stimulerar hårsäckarna genom Vitamin E, Apigenin och aminosyror, vilket kan ge ökad hårproduktion. De innehåller också Oleanolic Acid som verkar förebyggande på håravfall.

  • Head & Hair Heal Masque används som en intensivbehandling och som komplement till ditt schampo och balsam.
  • 100% veganska ingredienser.
  • Fri från sulfater och parabener.
  • Producerad i Sverige.

Innehåll: 250 ml

Användning

Denna inpackning applicerar du i nytvättat hår och hårbotten och låter verka i 5-10 minuter. Skölj ur och avsluta behandlingen med ett balsam, gärna Maria Nila Heal Conditioner. Upprepa behandlingen 1-2 gånger per vecka och sedan efter behov.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Maria Nila Head & Hair Heal Masque

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Ett måste på vintern
2019-03-12 av: Ronja (ålder: 25-34)
Perfekt på vintern när håret är lite tröttare och hårbotten torrare. Vårdar på djupet utan att göra håret tungt eller fett. Har du långt hår som jag så kommer du verkligen märka en skillnad när du testat redan första gången.
Rekommenderas till: För dig med trött hår och torr hårbotten
5/5Fantastisk för hårbotten
2018-10-30 av: Linda H (ålder: 35-44)
Fantastisk hårmask som hjälpte min torra och kliande hårbotten på två tvättar, på köpet fick jag ett väldigt mjukt/lent hår som riktigt glänser.
Dryg produkt men tyvärr högt pris.
Rekommenderas till: Kliande och/eller torr hårbotten, torra flagor/mjäll, slitet hår
5/5Hela håret
2018-10-25 av: Ann-Sophie W
Ger underbart återfuktat och följsamt hår som blir som nytt då det varit fnissigt och lite för vilt. En gång i veckan gör mitt hår till något jag är stolt över.
Rekommenderas till: Alla med torrt slitet hår
5/5Love!
2018-04-11 av: Alexandra
Den här produkten är lovely! Håller verkligen vad den lovar. Den gör mitt hår mjukt och det doftar super gott! Jag placerar lite snabbt/lätt på hjässan och stryker ner mot längderna!
Rekommenderas till: Kli i hårbotten samt torr hårbotten
5/5Härlig!
2017-07-04 av: Disa P (ålder: 25-34)
Dryg produkt. Behöver inte ta mycket för att få i hela hårbotten och ut i längderna. "Sätter" sig bra och kan kännas som att man behöver skölja väldigt mycket om man tar för mycket. Svalkande, luktar gott, gör håret följsamt och löser upp trassel.
Rekommenderas till: mjäll, klåda, friss
5/5Håller vad den lovar!
2017-05-23 av: Matilda L (ålder: 15-24)
Produkten håller vad den lovar och är väldigt dryg. Konsistensen är krämig och känns lyxig att applicera!

Använder inpackningen 1 gång i veckan och den lämnar håret silkesmjukt och hårbotten lugn och balanserad.
Rekommenderas till: Den som vill ha snabba resultat
4/5Mjukt hår
2019-04-01 av: Louise (ålder: 35-44)
Perfekt för min torra hårbotten, gör håret mjukt. Jag har ganska tjocka hårstrån där inte inpackningar brukar hjälpa men denna harvarit bäst hittills.
Rekommenderas till: Torr hårbotten
4/5Bra hårmask!
2017-07-03 av: Johanna
Jag gillade denna produkten starkt, och använder den både i hårbotten och i längderna. Den är väldigt bra och får håret att kännas friskt och mjukt, men hade inte lika bra påverkan på min irriterade hårbotten som jag hade önskat.
1/5Läskig upplevelse!
2018-01-29 av: Therese
Jag följde anvisningarna som stod på burken; schamponerade håret och hade i inpackningen i handdukstorkat hår och lät verka i 10 min. Sen när jag hade sköljt ur produkten så var håret som tuggummi! Det kändes alldeles strävt och konstigt och drog man med fingrarna lite lätt, så gick hårstråna av. Jätteläskigt! (Okej, jag har blekt hår, men såhär brukar det inte bli av andra inpackningar jag testat!) Så jag skyndade i med mitt balsam och lät det vara i några minuter. Sen var det som tur var "återställt" efter jag sköljt ur balsamet (?!). Men jag kommer ju inte få tillbaka stråna som jag tappade! Så jag kommer nog inte använda detta igen.