search

Maria Nila
Head & Hair Heal Shampoo

350
350SBCA Winner
Från:
139 kr
Välj variant först

                  100
 • 100 ml

139 kr

                  350
 • 350 ml

279 kr

                  1000
 • 1000 ml

669 kr
Tipsa en vän
Head & Hair Heal är en otroligt vårdande serie som hjälper till att förebygga mjäll och andra problem med hårbotten. Produkterna arbetar antiinflammatoriskt och stimulerar hårsäckarna genom Vitamin E, Apigenin och aminosyror, vilket kan ge ökad h… Läs mer här

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo

Head & Hair Heal är en otroligt vårdande serie som hjälper till att förebygga mjäll och andra problem med hårbotten. Produkterna arbetar antiinflammatoriskt och stimulerar hårsäckarna genom Vitamin E, Apigenin och aminosyror, vilket kan ge ökad hårproduktion. De innehåller också Oleanolic Acid som verkar förebyggande på håravfall.

 • Head & Hair Heal Schampoo är ett schampo som snällt rengör ditt hår och hårbotten utan att torka ut eller orsaka irritation.
 • 100% veganska ingredienser.
 • Fri från sulfater och parabener.
 • Producerad i Sverige.

Användning

Massera in schampot i hår och hårbotten, skölj ur och fortsätt behandlingen med inpackning och balsam, gärna Maria Nila Heal Masque och Maria Nila Heal Conditioner. Anpassad för dagligt bruk.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Frisk hårbotten!
2018-01-29 av: Elin (ålder: 25-34)
Jag har haft torr och flagig hårbotten i jättemånga år, provat mängder med olika schampon, ingenting har fungerat särskilt bra. Men det här schampot fixade hårbottnen på bara några gånger!! Inga flagor eller torrhet och supermjukt hår! Toppen! Lätt värt pengarna!
Rekommenderas till: Alla med torr, flagig, kliande hårbotten
4 av 4 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Aldrig haft så mjukt hår
2017-10-18 av: Matilda L (ålder: 15-24)
Det här schampot rengör effektivt utan att ta bort fukt och ger massor med lyster till håret. Personligen tycker jag att det luktar supergott, vilket är ett stort plus men inte alls ett avgörande kriterie för mig. Klart fullpott, har aldrigt haft så mjukt hår som när jag använt Head & Heal serien.


Jag har kortklippt, ofärgat hår och har klassiska skandinaviska "jättetunna men jättemånga" hårstrån.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Underbar!
2017-07-09 av: Disa P (ålder: 25-34)
Luktar supergott. Ger håret fin lyster och det känns rent och fräscht. Bra mot återkommande klåda i hårbotten.
Rekommenderas till: mjäll, klåda, håravfall
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Jättebra och snällt schampo
2019-03-14 av: Linn S (ålder: 25-34)
Jättesnällt mot hårbotten, rengör bra och skonsamt och doftar gott och alldeles lagom mycket! Efter graviditet och håravfall är detta schampo lite som en räddare i nöden. Ett schampo som är värt varenda krona!
Rekommenderas till: Alla som behöver ett grymt schampo som är snällt mot hårbotten
5/5Suverän mot besvärlig hårbotten
2019-01-16 av: JM
Alltså, det här schampot! Magiskt! Mitt hår känns rent samtidigt som min hårbotten blev återfuktad, helt utan sulfater! Det är 3 dagar sedan jag tvättade håret sist och det känns fortfarande ganska nytvättat. Det doftar typ melon, väldigt fräscht!

Varje vinter får jag väldiga problem med torr och kliande hårbotten. På somrarna funkar det mesta, men på vintern får jag oftast variera schampon (både med och utan sulfater). Sulfatschampon kan jag dock bara använda högst en gång i veckan om ens det, och sulfatfria schampon gör mitt hår fett bara en dag efter tvätt. Den här vintern fick jag små sår fulla hårbotten av ett sulfatschampo och då tipsade en kompis mig om det här. Fattar inte att jag inte testat det tidigare, för jag har testat det mesta och det här schampot kommer bli svårslaget! Värt varenda krona.
5/5Lyxigt schampo till ett kanonpris
2018-12-27 av: Emilia (ålder: 15-24)
Jag har testat flera schampon från lyxigare märken men faller alltid tillbaka till detta. Det här schampot gör håret sådär riktigt mjukt och tyngdlöst som om man har kommit direkt från frisören.
Rekommenderas till: Alla
5/5Toppen
2018-12-14 av: Sara R
Lämnar håret mjukt, fräscht och följsamt. Doftar dessutom väldigt gott! Stort plus att det är crueltyfree, veganskt och producerat i Sverige!!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Bästa schampot för min kliande hårbotten
2018-11-07 av: Malin L
Min hårbotten lugnar sig och håret känns rent och mjuk. Härlig doft som inte är för stark.
5/5Super schampoo!
2018-11-02 av: Emma
Hela Maria Nila serien är fantastisk!
Håret luktar jätte gott och håret blir så mjukt och friskt! Hårbotten är inte alls lika torr längre och känner redan skillnad efter bara 5 tvättar!
Älskar detta schampoot tillsammans med balsamet i samma serie!
Rekommenderas till: Alla dom vill ha ett friskt hår!
5/5Underbar produkt
2018-10-25 av: Ann-Sophie W
Lyxig, vegansk och ger ett fantastiskt svall som doftar gott och naturligt i dagar :) Köp den största förpackningen för du vill ha den igen.
Rekommenderas till: Den som vill ha ett fint hår
5/5Gör det den ska
2018-09-26 av: Lea G (ålder: 15-24)
Min mamma använder den och hon har alltid haft en kliande hårbotten men efter att hon använt denna produkt så har det gått bort. Hon använder både balsam och schampo från detta serie och båda är jättebra.
Rekommenderas till: Till dig som har en kliande hårbotten
5/5Mjukgörande och välvårdande
2018-09-22 av: Carina C
Har testat lite olika serier från Maria Nila men kommer alltid tillbaka till denna! Doftar gott, drygt och framförallt så mår håret så bra utav det!
Rekommenderas till: Torrt slitet hår
5/5Effektivt och skonsamt schampo för den med känslig hårbotten
2018-09-18 av: Emma G (ålder: 35-44)
Jag har problematisk hårbotten som kliar och fjällar om jag använder fel schampo. Det har varit ett problem ända tills min frisör tipsade mig om Maria Nila Head & Hair Heal Schampoo. Redan efter första tvätten märkte jag enorm skillnad. Med Heal-schampot behöver jag inte längre tvätta håret dagligen för att slippa klia sönder mig, nu går det bra att tvätta varannan eller var tredje dag istället. Så otroligt skönt! Dessutom är det otroligt drygt och luktar friskt och inte för starkt. Kan verkligen rekommendera det här schampot.
Rekommenderas till: Alla, särskilt de med känslig hårbotten
5/5Älskar!
2018-04-11 av: Alexandra H
Håret blir mjukt och glansigt redan efter första tvätten. Har gjort underverk för mitt slitna hår.
4/5Bra serie
2018-12-30 av: Sofie R
Håret blir mjukt, lätt att reda ut och luktar gott. Använder balsamet i samma serie. Upplever att håret ser glansigare och friskare ut. Min kliande hårbotten har blivit bättre, men inte helt bra därav inte full poäng.
Rekommenderas till: De med torrt hår och problem med hårbotten
4/5Bra schampo
2018-06-12 av: Malin G
Helt normalt schampo som gör vad det skall. Det som är riktigt bra är att det är veganskt.
Rekommenderas till: Alla
4/5Bra schampoo!
2018-05-30 av: Proma B (ålder: 15-24)
Bra schampoo som återfuktar min torra hårbotten! Plus för den svaga doften av persika när man schamponerar (inget som hänger kvar efter).
4/5Favorit
2018-05-17 av: Regina B (ålder: 25-34)
Ett schampo som jag alltid återkommer till. Lugnar hårbotten och luktar fräscht. Dock så är det lite väl dyrt för att få 5 poäng.
4/5Skulle köpa igen!
2018-04-28 av: Lina F
Det här schampot hjälpte verkligen till att återfukta och lugna min hårbotten, det luktar dessutom supergott. Nackdel: något dyrt med tanke på storleken på flaskan och hur länge det räcker.
4/5Räddar hårbotten
2018-04-11 av: Alexandra D
Äntligen! Så har jag hittat ett bra schampoo som mjukgör mitt hår samt hjälper mot min torra och kliande hårbotten. Doftar underbart! Det enda minuset är att håret vid vissa tillfällen blir flottigt av schampoot när jag ska torka det.. men annars tummen upp!
Rekommenderas till: Torr och kliande hårbotten!
3/5Lite besviken
2017-11-14 av: Sara B (ålder: 15-24)
Först och främst så måste jag säga att det inte är något större fel på schampot utan mitt betyg bygger på att priset är för dyrt i förhållande till produkten men får.
Bra schampoo håret blev rent utan att bli Tort.
Använde en hel liten flaska och upplevde att min hårbotten blev lite bättre men det kliade fortfarande och jag hade trots det mycket mjäll.
Jag upplevde inte heller att schampot skummade tillräckligt eller att det var speciellt drygt.
Tycker väldigt mycket om Maria Nilas produkter men den här skulle jag inte köpa igen för det priset.
Rekommenderas till: Skulle inte REKOMENDERA denna -- det finns bättre på marknaden till bättre pris
2/5Vilken besvikelse
2018-06-28 av: Ninni
Tyckte om doften men definitivt inte konsistensen eller resultatet. Använder mycket hellre det fantastiska schampot Angel Helichrysum som funkar underbart både för mitt torra hår med känslig hårbotten och för min dotters feta hår med problematisk hårbotten och mjäll. Tyvärr verkar den favoritprodukten vara på väg ut ur sortimentet vilket jag tycker är jätteledsamt.
Rekommenderas till: Jag rekommenderar den inte
1/5Besviken
2018-04-17 av: Linda (ålder: 25-34)
Jag trodde verkligen på Heal serien men blev väldigt besviken. För mitt frissiga och naturligt vågiga hår gjorde de här produkterna frisset värre. Balsamet känns inte alls vårdande och lämnar håret strävt och tungt. Tycker dessutom att håret snabbt blev fettigt, redan dagen efter. Hade även kvar några torra partier i hårbotten. Riktigt tråkigt då jag älskar Maria Nilas produkter för övrigt.
Rekommenderas till: De med tunt, rakt och fint hår