search

Mario Badescu
Acne Control Kit

Mario Badescu Acne Control Kit
799 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Detta kit innehåller basprodukter för daglig hudvård, speciellt anpassade för dig med finnar eller problemhy. Acne Control Kit innehåller deras omtalade Mario Badescu Acne Facial Cleanser (med salicylsyra), en djuprengörande toner, deras kända och om… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Mario Badescu Acne Control Kit

Detta kit innehåller basprodukter för daglig hudvård, speciellt anpassade för dig med finnar eller problemhy. Acne Control Kit innehåller deras omtalade Mario Badescu Acne Facial Cleanser (med salicylsyra), en djuprengörande toner, deras kända och omskrivna produkter för att förebygga finnar samt den oljeabsorberande, poråtstramande ansiktsmasken. Innehåller ingen fuktighetscreme.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mario Badescu Acne Control Kit

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Äntligen
2012-08-28 av: Ce (ålder: 15-24)
Ok jag började få finnar men framförallt pormaskar och "whiteheads" i våras när jag slutade gå på p-piller. Jag hade inte direkt haft problemhy förut och visste inte riktigt hur man skulle hantera det här?
Först köpte jag serien Acnecyl på Apoteket med tillhörande tvätt och "uttorkningskräm". Inget hände. Jag började googla som en galning för att hitta bra produkter men alla säger ju olika.
Så jag köpte det här kittet för lite över en vecka sedan och JA DET FUNGERAR! Nu hade jag inte extrem acne eller långvariga problem utan antagligen hormonfinnar, men alla de där små irriterande vita pormaskarna som gör huden knagglig och ful har försvunnit och det kommer inga nya finnar alls!
Huden känns fräsch, len och frisk. MEN jag förstår inte att ingen har nämnt lukten?? Haha både Drying mask och Drying cream luktar som bränt gummi eller gamla gummistövlar. Sinnessjukt äcklig lukt som man nästan mår lite illa av. Det till trots så älskar jag alla produkterna!
Eftersom det inte följer med någon fuktkräm använder jag den klassiska A-krämen som är underbar.
Jag har även köpt till Special Healing powder och en Facial spray från Mario Badescu men det är mer för smink/make up än själva hudvården.

Kort och gott, slösa inte pengar på andra produkter - bara köp det här kittet direkt!
Rekommenderas till: Alla med problemhy
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Magi
2011-09-24 av: Karin Maria Christina S (ålder: 15-24)
Jag beställde det här kittet i hopp om att någonting skulle hjälpa någon gång. Det gjorde det! Jag har provat alla receptfria kurer mot pormaskar och oren hy och nu äntligen har jag hittat något som verkligen fungerar! Man känner verkligen hur ren hyn blir men samtidigt behåller fukten! Det är rena magin!
Rekommenderas till: Alla med problemhy
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Lifechanging (nej jag skojar inte)
2018-11-26 av: Andrea T (ålder: 15-24)
Köpte detta kit för jag ville åt drying lotion och drying mask och jag tyckte de va så värt nån hundra lapp extra för dom andra produkterna i kittet! Jag fick också en liten necessär som va en trevlig överraskning. Jag beställde kitet i ren desperation när jag hade en bultande haka med hormonell ?under ytan? akne, efter en natt med ?drying cream? hade utbrottet redan gått ner och jag är så glad att jag beställde! Jag är jätte nöjd med drying lotion för ?vanliga finnar?. Tonern känns fräsch men luktar lite starkt, dom andra produkterna har jag ännu inte testat.
Rekommenderas till: Oljig hud, problemhy, aknebenägen hud
5/5Toppen!
2018-04-25 av: Pernilla L (ålder: 25-34)
Blev glatt överraskad utav dessa produkter! För mig med acne, rosacea och känslig hy är det svårt att hitta någonting som fungerar utan att min hy blir irriterad. Dessa produkter har hjälpt mig att få en mindre oljig hy och mina porer har blivit synbart mindre vid min T-zon. Jag upplever att min acne har lugnat ner sig rejält och om jag känner att det är på väg så använder jag mig utav Mario Badescus Drying Mask. Produkterna kan verka små men dom är väldigt väldigt dryga!
Rekommenderas till: Alla med problemhy! Fet och acne benägen hy.
5/5Magi
2017-08-10 av: Lina A (ålder: 15-24)
Detta kit är verkligen jättebra om man har acne! Det har gjort min hy till en baby rumpa.
5/5Superbra! Värt att testa!
2017-06-19 av: Lilja (ålder: 15-24)
Det började för typ ett år sedan med att jag hade jätte mycket finnar i hela ansiktet och hade testat "alla" receptfria acnemedel men inget hjälpte! Sedan hörde jag om märket "Mario Badescu", att det skulle vara superbra och hjälpa mot vilken acne som helst. Så jag kände att jag skulle ge receptfria acnemedel en sista chans och köpte då detta!
Efter redan 2 veckor såg jag stor skillnad och nu efter ungefär 1 års användning har jag inga finnar kvar, utan får bara 2-4 finnar varje månad.. Är jätte glad över dessa produkter eftersom det har hjälpt mig och gett mig stor skillnad!
Vet att det är lite dyrt men det är värt det, då dem är väldigt dryga och funkar super!
Nu är det andra gången jag köper dessa produkter, så jag är super nöjd!
Rekommenderas till: Alla med acne, både lite och mycket!
3/5Drying mask
2017-08-20 av: Madeleine N
Drying mask är speciell, doften är faktiskt hemsk men den gör sitt jobb och tar bort det oljiga i ansiktet men synd för lukten på den.
1/5Inte nöjd :(
2012-11-28 av: Sandra Pamela (ålder: 15-24)
Köpte detta kitt i hopp om att få ordning på min hy. Jag har inte överdrivet med finnar men tillräckligt för att inte trivas. Läste noga igenom dom flesta produkterna från Mario och alla recensioner, tänkte att det här är ju rena superprodukterna. Men blev så himla besviken, tvättade noga morgon och kväll och använde allt precis som det står men kan inte påstå att det gjorde någon större skillnad tyvärr.

Dessutom luktar ansiktsmasken helt fruktansvärt, mådde lite lätt illa när jag hade den i ansiktet.

För mig funkade det inte, men verkar som att många andra blivit hjälpta av dessa produkter. Tyvärr blir det dåligt betyg från mig..
1 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5Tyvärr...
2015-11-17 av: Madelene Å (ålder: 15-24)
Köpte detta kit då produkterna hyllats bland många tidigare recensenter här på eleven. Men tyvärr fungerade de inte lika bra för mig. Har haft problem under 1,5 års tid med hormonacne till följd av att jag slutat med p-piller och provat mycket olika produkter men inget har gjort någon större skillnad. Något jag märkte hos alla dessa produkter är att de luktar riktigt illa, så om du är känslig, köp inte! Ansiktstvätten är dålig på att ta bort smink och smuts, den torkar ut extremt och lämnar en obehaglig stramhet efteråt. Drying mask tycker jag drar ihop porerna tillfälligt men inte mer än så, dessutom stank den däckverkstad på långa vägar. Kunde inte använda den utan att få huvudvärk. Drying creme gav inte heller resultat, dessutom luktade den gammal cigarettfimp. De enda produkterna värda lite uppmärksamhet är ansiktsvattnet som faktiskt luktade lite fräscht av gurka, samt drying lotion som hjälpte till lite grann att torka ut de större finnarna.
Rekommenderas till: Ingen
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5Missnöjd
2015-08-27 av: Emma (ålder: 15-24)
Jag köpte detta kit plus silverpulvret (som skulle öppna upp porerna) och det rosa örtvattnet (som skulle fräscha upp hyn). Denna serie fungerade inte alls på mig. Jag köpte den för att avlägsna massa små inflammerade porer som blir som minifinnar i pannan samt enstaka finnar som uppkommer på kinderna samt runt munnen. Kanske är denna serie för stark för mig, men det är ju samtidigt väldigt individuellt vad som fungerar och inte. Men den hjälpte ingenting över huvud taget för mig efter närmare 6 veckors användning. Så nog är jag minst sagt besviken.
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5Överprocessad hy.
2015-07-04 av: Li. (ålder: 25-34)
Jag är väldigt förvånad över resultatet av dessa produkter som jag nu använt i lite över 1 månad. Detta är ett väldigt känt och bra märke med många produkter som jag tidigare använt med god resultat.
Köpte detta acnekit då jag har småacne lite då och då, egentligen inget märkbart för andra än mina egna ögon.
Jag sitter i skrivande stund med 3 stora finnar som jag ej får bort och det gör mig helt uppriktigt, låg..
Ena sidan av kinden är helt klar utan acne eller märken, så som det var innan jag började med kitet, det var den vänstra sidan som behövde repareras av småfinnar som dök upp i mellan åt. Jag vågar inte tömma finnarna då jag har ett ärr på kinden då jag gjorde det misstaget för 15 år sedan och ärret finns kvar.
Detta är ett aknekit med produkter för akne, och allt jag fått är en hy som är överprocessad, alltså att huden helt enkelt tagit för mkt stryk av alla produkter. Istället för en ren och klar hy, har jag fått torr hy med akne.
Har försökt få dem att minska med maskerna som var i bagen, rengöringen, ansiktstonern , inget av det som fanns där i, har hjälpt.
Har annars gott självförtroende , men att se ut som att man är i puberteten , när man i själva verket är 30 år känns inte alls roligt. Ännu värre då att inget jag gör, får dem att försvinna. Använd inte om du har torr hy! då försöker huden istället försöka producera dina naturliga oljor i huden för att du blir så uttorkad och du i själva verket får akne. Har du väldigt fet hy är den nog bra.

Känner mig både besviken och missnöjd.
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.