search

Mario Badescu
A.H.A. Botanical Body Soap

Mario Badescu A.H.A. Botanical Body Soap
Från:
85 kr
Välj variant först

                  Mario Badescu A.H.A. Botanical Body Soap
 • 236 ml

  Tillfälligt slut
85 kr

                  Mario Badescu A.H.A. Botanical Body Soap
 • 473 ml

149 kr
Tipsa en vän
AHA Botanical Body Soap är berikad med extrakt från färska frukter för att exfoliera och rengöra din hud. Extrakt från Papaya och Grapefrukt hjälper till att ta bort döda hudceller och ge din hud ett härligt friskt utseende. Läs mer här

Mario Badescu A.H.A. Botanical Body Soap

AHA Botanical Body Soap är berikad med extrakt från färska frukter för att exfoliera och rengöra din hud. Extrakt från Papaya och Grapefrukt hjälper till att ta bort döda hudceller och ge din hud ett härligt friskt utseende.

Ginseng-extrakt vårdar huden samtidigt som havreprotein lugnar känslig och irriterad hud. Detta är en perfekt produkt för dem med problemhy på rygg, bröst och axlar.

Passar bra tillsammans med Mario Badescu Special Cleansing Lotion O (För bröst och rygg endast)

 • För alla hudtyper.

Användning

Kan appliceras med en fuktig duk eller mjuk svamp. Kan användas över hela kroppen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mario Badescu A.H.A. Botanical Body Soap

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5favorit!
2013-04-13 av: Ulrika H (ålder: 25-34)
En riktig favorit. dryg. luktar fräscht! perfekt att använda med skrubbvante man blir tok len :) bra mot problem hud på bröst o rygg. Köp den!
Rekommenderas till: alla
5/5Bästa duschkräm för problemhy i ryggen!
2013-04-02 av: boomachaka
Jag har finnar i ryggen, och har haft det problemet sen tonåren. Har testat allt, men när jag köpte denna, så minskade det och efter ett tag så försvann allt. Ibland kan det dyka upp någon liten finne i ryggen, men då kan det vara för att jag kanske har svettats för mycket eller har min mens.
Doftar lite friskt, men annars så är den ganska mild i doften. Med tanke på att jag bara använder den i ryggen så räcker den gott och väl för mig och tycker då att den inte alls är dyr för vad den gör och hur mycket jag får :)
Rekommenderas till: Den med problemhy i ryggen
4/5Trevlig men inte så märkvärdig
2018-08-24 av: Martina E (ålder: 25-34)
Köpte denna efter att ha läst alla positiva recensioner men har tyvärr inte märkt så stor skillnad i jämförelse med en "vanlig" duschcreme.
Rekommenderas till: De som vill ha en lite lyxigare duschcreme
4/5Bra mot "Bacne"
2018-08-04 av: Denise H (ålder: 25-34)
Har använt denna varje dusch och börjar redan märka skillnad på mina porer/finnar på bröstet och ryggen. Utbrotten har minskat och porerna ser mindre ut. Kommer definitivt fortsätta med denna!
Rekommenderas till: De med finnar och stora porer på rygg, axlar och bröst.
4/5Underbar fräsch duschkräm!
2011-11-03 av: Jennie L (ålder: 15-24)
Jag fick hem ett prov av denna duschkräm och jag älskar den! Den löddrar inte så mycket och man behöver inte heller ta så mycket av den, plus för att den luktar så fräscht och huden luktar underbart efter. Ett litet minus för priset eftersom den tar slut ganska snabbt men annars underbar!
Rekommenderas till: Alla som vill ha en hud som luktar fräsch och underbar!
4/5Uppiggande duschkräm
2011-09-29 av: mona o
En duschkräm som löddrar lite mindre, men det spelar ju egentligen ingen roll, då den gör sitt jobb mkt bra ändå. Doftar friskt, lite "wake-up-feeling" då jag använder den på morgonen. Helt okey duschkräm