search

Mario Badescu
Anti-Acne Serum

Mario Badescu Anti-Acne Serum
209 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Förebygg utbrott innan de framträder med denna salicylsyra-baserade gel. Med endast ett tunt lager över de områden där du normalt får utbrott så kommer din hud att se ren, mjuk och med minimalt med finnar. Irriterar inte huden. Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Mario Badescu Anti-Acne Serum

Förebygg utbrott innan de framträder med denna salicylsyra-baserade gel. Med endast ett tunt lager över de områden där du normalt får utbrott så kommer din hud att se ren, mjuk och med minimalt med finnar. Irriterar inte huden.

  • För kombinations och/eller fet hy.

Innehåll: 29 ml

Användning

Applicera ett tunt lager efter behov på ren hud på alla områden är du lätt får utbrott. (gäller ansiktet)

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mario Badescu Anti-Acne Serum

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Fungerar
2011-10-23 av: Cathrine (ålder: 35-44)
Mario Badescu har blivit min nya vän! Upptäckte produkterna här på Eleven tack vare alla recensioner, tack! Serumet är drygt och fungerar mycket bra. Huden blir silkeslen och utbrotten med acne minskar betydligt.
Rekommenderas till: Alla med fet hy, blandhy, känslig hy
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fungerar!!
2015-12-18 av: Isabell (ålder: 15-24)
Så lycklig över att jag hittat denna produkt efter alla mina kämpiga år med finnar och porer! Använder varje kväll innan läggdags och den har givit mig fantastiska resultat. Nu har jag inga finnnar och knappt några ärr eller pormaskar kvar. Jag rekommenderar verkligen er med finnar och problemhy att prova denna produkt om ni vill se en snabb förändring!
Rekommenderas till: Alla med finnar och porer
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fungerar!
2015-05-15 av: E (ålder: 15-24)
Använder detta serum nästan varje kväll och jag märker att den minskar och lugnar ner finnar, samt motverkar uppkomsten av dem. Mina finnar är inte 100% borta men jag märker verkligen en skillnad då jag använder detta! Jag stryker på ett lager vid käkarna, vid hakan och under näsan och det motverkar acne som jag har tendens att få på dessa områden. Ger bäst resultat när du är konsekvent och använder varje kväll, om du orkar kan du stryka på lite på en envis finne också under dagtid. Skulle rekommendera denna till alla som har hud med acne!! :)
Rekommenderas till: Alla med "acneprone skin", acneärr
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5JA
2018-07-19 av: K (ålder: 15-24)
Den här produkten är en stor anledning till att min hy blev bättre. Jag hade en period när jag led av mycket acne, och min acne samlades på speciella delar av mitt ansikte. När jag sedan applicerade serumet på dom ställena så tog det inte lång tid innan jag såg en stor skillnad i min hy.
Rekommenderas till: Till dig som provat allt
5/5Helt fantastiskt!
2018-05-01 av: Sara G (ålder: 25-34)
Ett mirakel produkt! Jag märkte skillnad direkt på första dagen! Acnen torkade ut så fort, och nu efter 4-5:de dagen är nästan all acne borta bara enstaka kvar men de är uttorkade. Har provat många olika slags produkter o serum men inget av dem har givit mig ett bra resultat, utan de gjorde min hy värre. Men den här är grym!
Rekommenderas till: Alla som har problem/ acnebenägen hy
5/5AMAZING
2018-01-16 av: Hannah W (ålder: 15-24)
skit bra produkt som fungerar utmärkt!! rekommenderar verkligen!!
Rekommenderas till: alla med acne prone hud
5/5Ett måste i rutinen
2017-05-24 av: Evelina
Jag har torr och känslig hy. Ofta är aknebekämpande produkter alldeles för starka och både irriterar och torkar ut min hud och gör problemet värre. Har efter att jag började med det här serumet fått mer lyster i ansiktet och den torkar absolut inte ut! Tvärtom glömmer jag ibland min fuktkräm eftersom jag inte alls blir stram av denna.
Rekommenderas till: Alla
5/5Super för att förebygga och minska utbrotten!
2013-12-16 av: Ella (ålder: 25-34)
Sen jag upptäckte Mario Badescus acne facial cleanser har jag inte mycket problem alls, men inför mens blir huden ändå alltid oren och behöver tuffare tag. Jag stryker på serumet i förebyggande syfte på de problemområden där jag vet att finnarna kommer. Jag kan säga att jag märker väldig skillnad på de månader jag kommer ihåg att förebygga och de när jag inte gör det! Rekommenderar varmt denna produkt. Den torkar inte heller ut som många andra acneprodukter utan lämnar huden len.
Rekommenderas till: Alla med problemhy
5/5Funkar!
2012-04-10 av: Lina Maria H (ålder: 25-34)
Jag har egentligen ingen problemhy förutom vid PMS. Då får jag finnar i ansiktet. Jag använder denna produkt morgon/kväll och stryker på där jag ser att det kam dyka upp finnar men även där jag brukar få för att förebygga! Jag tycker den här är jättebra! Har jag redan fått en finne så försvinner den snabbare!
Rekommenderas till: Alla som vill få bort finnar!
5/5Fungerar verkligen
2012-03-02 av: Malin N (ålder: 15-24)
Jag har haft väldiga problem med acne sedan jag var 12 år och är snart 21. Har provat många olika produkter och det har inte givit något resultat.
Blev rekommenderad att använda denna och jisses, bara efter en vecka så märke man skillnad.
Nästan all acne är borta.
Väldigt bra produkt och jag kommer fortsätta köpa denna!
Rekommenderas till: Alla med problemhy
5/5Mario Badescu Anti-Acne Serum
2011-03-06 av: Jennifer
Det här serumet är min bästa vän så fort en finne är på väg. Använder på kvällen på utsatt område och morgonen därpå ser man genast skillnad. Riktigt bra produkt och dryg!
Rekommenderas till: Alla med finnar.
5/5works
2011-02-24 av: Ioulia U (ålder: 35-44)
I did clean my skin and it was quite red. Usually it would take 3-4 hours, if not more, to remove the redness. This serum did it in 15 min. I could not believe it...
Rekommenderas till: Everybody!
4/5Fungerar
2018-09-17 av: Linnéa (ålder: 15-24)
Mario Badescu har alltid varit mitt favorit märke när det kommer till hudvård, jätte bra produkter och för ett väldigt bra pris. Har sedan tidigare "Drying Lotion" och den fungerar jätte bra! Räddaren i nöden.
Men tänkte testa på "Anti Acne Serum" den fungerar rätt så bra, dock ser jag en större skillnad med "Drying Lotion". Men båda gör det som dem ska.
Rekommenderas till: Alla som har en problematisk hud
4/5Give it a try
2018-05-28 av: Anonym (ålder: 15-24)
Var lite skeptisk i början eftersom jag har aldrig hört talas om produkten. Men jag gav det en chans och måste säga att den här serumet är bättre än receptbelagda acne krämer som jag har betalat otroligt mycket för. Jag har blandy/fet hy och har vanliga "hormon acne" till cystor acne. Och denna serumet är så effektiv så jag slutade använda den receptbelagda acne krämen.

Så om du är som mig, prövat på massa krämer och betalt skjortan av dig så lägg några kronor på denna serum och upplev skillnaden!
Rekommenderas till: Till alla där ute som vill få tillbaka självförtroendet
4/5Fungerar men har hittat bättre
2018-02-24 av: Anna (ålder: 25-34)
Tycker att jag ser resultat vid användning men tycker att jag får bättre resultat vid kombination av andra MB-produkter, buffering lotion och den rosa flaskan tex. Om jag inte hittat bättre alternativ för min hud hade jag ändå varit nöjd med denna produkt. Har dock i princip testat igenom hela sortimentet.
4/5bra
2011-02-11 av: Syl (ålder: 25-34)
Har använt den på områden där jag precis behandlat klart en/flera finnar eller brukar få finnar, för att förebygga. Då lägger jag på den i det området några dagar i rad. Den fungerar bra och är dryg.
Rekommenderas till: blandhy, kännslig hy, fet hy
3/5Funkar för det mesta!
2018-04-06 av: Unni L
Jo den här fungerar! Men ibland mer än andra gånger..
3/5Bra men torkar ut på torr hy
2018-02-08 av: Moa K
Denna fungerar bra men torkar ut huden lite mycket. Kanske är bättre på oljig hy.
3/5Förvirrad?
2018-01-14 av: B. (ålder: 15-24)
Denna funkade de första gångerna jag använde det. Efter ett tag har jag märkt att (jag tror??) den fungerar bara om man använder den då och då på kommande finnar. Alltså hjälper den inte att minimera acne som håller på att uppstå / redan finns. Den kanske hjälper lite men inte så att jag märker en skillnad. Har kombination/känslig hud vilket betyder att den bör funka dock.
Rekommenderas till: Komb