search

Mario Badescu
Buffering Lotion

Mario Badescu Buffering Lotion
199 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Specifikt framtagen för att förebygga djupa, cystiska utbrott. Sulfurbaserad lösning gör att denna lotion snabbt kan absorberas av huden och ta hand om källan till de djupt rotade utbrotten. Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Mario Badescu Buffering Lotion

Specifikt framtagen för att förebygga djupa, cystiska utbrott. Sulfurbaserad lösning gör att denna lotion snabbt kan absorberas av huden och ta hand om källan till de djupt rotade utbrotten.

En effektiv förebyggande produkt som innehåller allantoin som förebygger inflammationen och påskyndar att din hud får ett rent och hälsosamt utseende. För bästa resultat, använd före och efter Drying Mask.

  • För kombinations och/eller fet hy.

Innehåll: 29 ml

#

Efter rengöring och toning, applicera denna lotion med dina fingertoppar på alla områden med utbrott. Använd varannan kväll eller före och efter Drying Mask. Skaka väl innan användning.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Filmer

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mario Badescu Buffering Lotion

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5TOP product!
2011-02-17 av: Ioulia U (ålder: 35-44)
I have been suffering from acne for ages :( Nothing helped. BUT Mario Badescu products DO help. This lotion works very fast and results are amazing!
Rekommenderas till: Everybody!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fantastisk
2018-04-26 av: Rebecka W
Den här funkar verkligen, men jag började med att använda den varje dag vilket inte var särskilt bra för min hy. Använd den varannan dag om du har känslig hy.
5/5Superbra
2018-02-24 av: Anna (ålder: 25-34)
Fungerar utmärkt! Något dyr då jag tenderar att överdosera när jag stryker på längs haklinjen men lätt värt. Bevakar hela tiden känns det som.
5/5Fungerar mot cystisk acne
2017-07-25 av: Helena Therése S (ålder: 35-44)
Tycker den hjälper bra mot djupa "inombordare" som läker mycket snabbare och själva inflammationen dämpas när man stryker på denna lotion. Efter ett par dagar har finnen läkt ut om man stryker på morgon/kväll.
Jag har provat många så kallade "mirakel medel" genom åren som inte gett vidare resultat mot acne, Men denna fungerar faktiskt.
Rekommenderas till: Alla med svår acne
5/5Fungerar
2017-07-01 av: Sara (ålder: 15-24)
Har haft acne i flera år och denna produkt är den enda som hjälp mot mina svåraste acne-perioder. Brukar använda denna när min acnebenägna hy blommar upp och blir röd och inflammerad med stora cystiska finnar. Då skakar jag flaskan och lägger innehållet på problemområdet innan jag lägger mig och nästa morgon är min hy inte lika inflammerad och de stora cystiska finnarna har minskat i storleken. Denna produkt tar dock inte bort de små finnarna.
Rekommenderas till: Alla med inflammerad acne-hy
5/5Fungerar!
2015-07-29 av: Josefin (ålder: 15-24)
Detta är den mest effektiva utvärtes behandlingen som jag har testat. Jag har haft acne i 5 år och testat det mesta. Det tar ett par dagar efter varje applicering innan en ser resultat, men acnen försvinner verkligen nästan helt och håller sig borta så länge en fortsätter använda lotionen. Jag använder den varannan dag, det räcker för mig. Lotionen luktar väldigt starkt av alkohol och min känsliga hy blir lite röd och något irriterad en stund efter jag tagit på den vissa gånger, men det är det värt.
Rekommenderas till: Dig med cystisk acne.
5/5Älskar't!
2014-08-28 av: Sara B (ålder: 25-34)
Lider av cystisk acne sedan några år tillbaka och denna produkt fungerar verkligen på dessa ilskna acnebulor! Har haft hemskt dåligt självförtroende av mina svullnader och ärr. Förstår inte varför jag inte testat denna produkt förut. AWESOME :D
Rekommenderas till: Till dig med svåra acneproblem/cystisk acne.
5/5Rekomenderas
2013-04-04 av: Minna (ålder: 25-34)
Klarar mig inte utan denna!
Rekommenderas till: Acne hy
5/5Ett måste!!
2011-07-04 av: Malin
Har haft acne i snart tio år och har äntligen hittat en produkt som verkligen hjälper!
Sätt på lite av Mario Badescus buffering lotion på problemområden efter rengöring av ansiktet morgon och kväll så ser man resultat efter bara några dagar. Perfekt för stressfinnar och stora blemmor.
Ett stort plus är att den inte torkar ut huden som många andra acne produkter utan återfuktar och gör huden mjuk och len.
Rekommenderas till: Problemhud/ acne
5/5Drömprodukt
2011-06-17 av: Sanna J
Älskar Mario Badescus produkter! De funkar verkligen. På två dagar är den ömma, fula finnen i stort sett borta. Fantastiskt!
4/5Top notch vid onda inflammerade inombordare
2018-09-21 av: Helena A (ålder: 35-44)
Eller underjordare. Vet inte vad den rätta benämningen är på sådana där finnar som mer ser ut som implantat än acne när de blir som störst. Denna produkten är platina värd för mig. En nackdel är att den totalt torkar ut huden där den används så läs bruksanvisningen innan. Jag punktbehandlar innan läggdags, låter torka och lägger lite Drying cream ovanför så att det får verka i fred under natten med Drying cream som skydd. Vintertid eller vid lättare besvär använder jag istället Drying lotion. Kan inte vara utan någon av dem.
Rekommenderas till: Alla med återkommande acne breakouts och inflammerade inombordare. Kanske inte för känslig hud.
4/5Fungerar helt ok
2015-11-21 av: Elin E
Den fungerar och förhindrar utbrott, men det tar flera dagar tills bulan gått ned. Ingenting som fungerar över natten, men definitivt en bra produkt för att minska stora och inflammerade finnar och förhindra att dem bryter ut.
Rekommenderas till: Dem som ofta får väldigt inflammerade finnar som blir som "bulor"
4/5Yes!
2015-01-08 av: Sara B (ålder: 25-34)
Cystisk acne? Köp! Hjälper verkligen och lindrar svullnaden på inflammationen. Min hud får därför inte lika mycket ärr och blåmärken efter att den blossat ut.
2/5Inget vidare
2018-01-05 av: Maria E (ålder: 25-34)
Den här produkten innehöll för starka ingredienser för hy. Väldigt uttorkande vilket kan vara väldigt dåligt för acnebenägen hud som bara producerar mer olja för att kompensera för uttorkningen.
Den här produkten, tillsammans med andra Mario Badescu-produkter, gjorde min hormonella acnehud mycket värre och fick dras med de finnarna och ärren lång tid efteråt.
Var försiktig och använd hellre naturliga produkter och oljor, det läkte min hud till slut.
Rekommenderas till: Vetefasen
1/5nja...
2019-04-28 av: Astrid
Har använt den i några veckor nu. På mina stora cystor. Inget hände.r Köpte den då drying lotion var slutsåld. Ångrar det och ska med stor säkerhet gå tillbaka till vad som funkat hittills (Drying lotion :D )