search

Mario Badescu
Drying Cream

Mario Badescu Drying Cream
179 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En effektiv behandling för att förebygga små "under-ytan-utbrott" innan de hinner utvecklas. Den är rik på Aloe Vera, döljer och hjälper huden att förebygga finnar. Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Mario Badescu Drying Cream

En effektiv behandling för att förebygga små "under-ytan-utbrott" innan de hinner utvecklas. Den är rik på Aloe Vera, döljer och hjälper huden att förebygga finnar.

  • För alla hudtyper.

Innehåll: 14 ml

Användning

Applicera en liten mängd direkt på utbrottet med fingertopparna och jämna ut. Kan användas dag och natt. För bästa resultat, använd efter fuktighetskräm men innan eventuell makeup.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mario Badescu Drying Cream

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Fantastisk!
2015-08-01 av: Elsa E (ålder: 25-34)
Har lyckligtvis skonats från acne i mitt liv, men som alla andra drabbas jag också av finnar här och där. Då de sällan kommer ensamma och gärna kommer som mest olägligt, rekommenderar jag denna produkt som verkar genom att fullständigt "torka ut" finnen som produkten appliceras på- bara att torka av med en fuktig varm bomullstuss.
Brukar använda en liten klick på varje finne/utbrott och låta det torka en god stund innan jag lägger mig på natten. När jag vaknar på morgonen är det bokstavligen som om finnarna aldrig fanns- DE ÄR HELT OCH HÅLLET BORTA!
Viktigt dock är att lägga på ett en liten klick på ett så litet område som möjligt runt finnen, då för mycket av den på huden kan agera för starkt och göra huden röd i några dagar- ingen pina eller smärta direkt, men bra att veta på förhand så att man kan undvika det. Det är också viktigt att veta att produkten innehåller ämne/-n som kan orsaka missfärgningar på tyger (t.ex örngott och kläder). Därför viktigt att man endast använder en liten klick på varje finne och låter det torka ordentligt på huden innan man t.ex lägger huvudet på örngottet, alt. använder ett man inte är så rädd om just den gången. Också bra att veta att lukten är ganska så speciell, nästan lite osmickrande för en "skönhetsprodukt", men resultaten man får av den är helt och hållet värt det- man vänjer sig vid den. Väldigt prisvärd också med tanke på resultatet och att den är så dryg.
Rekommenderas till: De som behöver reglera finnar- allt från små blemmor till acne.
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Ha lite tålamod!
2014-04-18 av: Elin N (ålder: 15-24)
Jag ÄLSKAR den här. Jag fyller 20 år i maj, har aldrig haft problem med finnar förut men för ca 1 år sedan fick jag helt plötsligt akne..
Började använda denna på samma sätt som man använder basiron men märkte ingen direkt skillnad så slutade använda den. Min akne blev dock värre och värre så jag gav denna en ny chans, och fyfan.. jag ångrar det verkligen inte. Jag har i stort sett inga finnar längre, den här tillsammans med deras ''special healing powder'' har även gjort att mina ärr nästan är helt borta. Den luktar lite konstigt, lite som sån där kräm man smörjer in babyrumpor med så att de inte ska få exem haha. Lukten stannar dock inte kvar utan försvinner ganska fort, den är beige i färgen men meningen är att man ska massera in den på problemområdet tills den försvinner in i hyn helt (den täcker ändå!). Min hy har inte torkat ut av den heller (inga torrfläckar), stort plus för det! Ge den lite tid och använd den regelbundet, jag fick i.a.f. resultat :D Använder den främst på kvällen då jag upplever att den kan bli lite fet på hyn under dan :)
Absolut värt att testa!
Rekommenderas till: Alla med problemhy! :)
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5En bra produkt
2012-07-01 av: Sandra W (ålder: 25-34)
Håller plitorna under kontroll! Om jag ser/känner att en utbrott är på väg brukar jag genast smörja in med Drying Cream (dag & natt) vilket gör att den blivande finnen torkar ut. Fungerar mycket effektivt.

Krämen går lätt in i huden och lämnar inte efter sig några spår vilket liknande produkter har en tendens att göra. Den torkar inte heller ut huden vilket är ett stort plus och är dessutom otroligt dryg! En pytteliten klick räcker till flera områden.

Vad jag däremot inte är så förtjust i är den ohygieniska burken. Det blir ett jäkla användande av spatlar och tops för att undvika spridning av bakterier. Där faller en stjärna bort i betyget.
Rekommenderas till: Till de som önskar stoppa utbrott av finnar
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Bra finn-stoppare
2011-03-08 av: Eva Amanda Joy Birgitta Z
Stoppar finnars utbrott så de inte hinner komma upp till ytan och "blomma ut", vilket är fantastiskt bra. Gamla finnar läker snabbare ihop. Tyvärr luktar produkten hemskt illa av tobak
,så jag som är känslig för dofter kan inte ha den i ansiktet nära näsan när jag ska sova. Inget att ha dagtid då den är färgad, men det är ändå under natten som den gör mest skillnad. Mycket dryg, burken kommer räcka i en mindre evighet.
Rekommenderas till: Till alla som vill läka ut finnar och stoppa kommande "under ytan"-finnar.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Läker utan att torka ut
2010-11-04 av: em (ålder: 25-34)
Drying cream skyndar på läkningen av finnar eller plitor men torkar inte ut huden vilket är bra. Lite trist att den innehåller mineral oil men på Mario Badescus hemsida är innehållet ett annat, utan mineral oil, så kanske ändras det här också.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5Vad gör den?
2012-11-15 av: Fanny S (ålder: 15-24)
Mycket besviken, har ingen som helst påverkan på finnarna och luktar dessutom illa. Finnarna förvinner lika fort om man bara låter dem vara...
Rekommenderas till: Ingen
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Must have i first-aidkitet för problemhy
2018-09-21 av: Helena A
Denna använder jag mest som komplement till Buffering lotion men den fungerar även ensam vid lättare utbrott som "plitornas invasion" på hakan. Använder den även någon gång ibland som lätt uttorkande mask på näsan när porerna är igentäppta av äckelpäckel. Ångar upp porerna först förstås!
Rekommenderas till: Alla
5/5Luktar askonstigt, men helt fantastisk
2018-04-26 av: Rebecka W
Den luktar konstigt och kommer i en burk, vilket inte är superhygieniskt, men samtidigt så har jag betalat det tredubbla för produkter som gett mig samma effekt så... rekommenderas!
5/5Älskar den!
2017-11-13 av: Beatrice (ålder: 15-24)
Toppen produkt! Funkar verkligen perfekt till dom där röda små finnarna som gör ont men inte har ett huvud än. Både till dom som är under huden och dom som är som en liten bula. Luktar lite konstigt men ingen fara. Smälter lätt in i huden och man kan ha den under smink under dagen och även osminkad utan att den syns ( i alla fall om man är ganska blek i hyn som jag själv är). Torkar ut finnarna utan att huden runtom flagnar. Rekommenderas starkt!
5/5Favorit
2017-04-06 av: Johanna B (ålder: 25-34)
Denna är min favorit Mario Badescu produkt. Kan ej vara utan den!
Jag använder den främst innan läggdags. Den motverkar finnar men jag använder den även på redan uopblossade finnar då den lugnar ner utbrottet utan att torka ut huden för mycket.
Blir jag ändå för torr (tex vintertid) så använder jag ett lager fuktkräm under.
Efter några användningar är så är finnen borta.
Den har trevlig konsistens och smular inte sönder eller torkar på huden. Jag gillar hur den luktar, (kan det vara zink?)
5/5Positivt överraskad!
2016-06-10 av: Emilie
Smörjde på mina utbrott på kvällen och vaknade upp med betydligt mindre finnar.
Har försökt med flera krämer mot finnar men denna är den enda jag testat som faktiskt fungerar.

Lukten, ja lite skum men inget som stör mig.
Rekommenderas till: Den som testat allt
5/5Luktar sk*t men fungerar!
2015-01-08 av: Sara B
Inte skit direkt men den har en väldigt speciell doft av fet härsken kräm. Lite örtig dessutom.

Fungerar bra och föredrar den då jag kan ha den under min foundation. Det hjälper att den har en lätt gul ton som dämpar det röda en aning. Dämpar utbrott och torkar ut!
3/5sisådär
2017-12-12 av: Anonym (ålder: 15-24)
Kunde se synliga resultat de första användningen. Måste säga att krämen har en stark lukt, lukten är kvar trots att man har tvättat bort det. Ger bäst resultat på små små finnar.
Rekommenderas till: Passar för dem med små finnar
2/5Konstig
2018-01-05 av: Maria E (ålder: 25-34)
Väldigt konstig produkt som inte hjälpte alls på min acne. Väldigt fet är den och lägger sig som en vit hinna som inte riktigt går in i huden, och luktar typ tjära-aktigt. Går inte att ha under smink. Gjorde inget för min hud utom att torka ut den.
Rekommenderas till: Ingen
2/5Ser inte mycket skillnad
2017-11-08 av: Cassandra B
Jag tycker det känns som att den funkar ibland och ibland inte så det skulle kunna vara en tillfällighet de gånger den fungerat. Jag kan definitivt inte ha den under dagen under makeup som det står i beskrivningen, däremot de gånger jag har upplevt skillnad är när jag bredit på ett supertjockt lager på acnen och haft det under natten.

Nu använder jag istället [COSRX] Acne Pimple Master Patch på finnar. Den suger upp allt skräp under natten så att på morgonen är saker som på kvällen var bulor helt plötsligt helt platta!
Rekommenderas till: Ingen, finns bättre alternativ
2/5Nej tack
2015-02-07 av: EA
Den funkar inte alls på mig.