search

Mario Badescu
Glycolic Foaming Cleanser

Mario Badescu Glycolic Foaming Cleanser
169 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Denna löddrande cleanser är framtagen för trött, grå, överarbetad hud. Dess exfolierande egenskaper tack vare Glycolic Acid hjälper till att rengöra din hy, reducera mindre missfärgningar och lämnar den strålande och len. Innehåller örtextrakt för lu… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Mario Badescu Glycolic Foaming Cleanser

Denna löddrande cleanser är framtagen för trött, grå, överarbetad hud. Dess exfolierande egenskaper tack vare Glycolic Acid hjälper till att rengöra din hy, reducera mindre missfärgningar och lämnar den strålande och len. Innehåller örtextrakt för lugnande egenskaper. Bäst resultat får du om du använder den 2-3 gånger per vecka.

  • För alla hudtyper.

Innehåll: 177 ml

Användning

För fet eller problematisk hy, använd 2-3 gånger per vecka. För normal och torr hud, använd 1-2 gånger per vecka som en djuprengörande behandling.

Massera varsamt in på blöt hud, undvik området runt ögonen och skölj sedan. Följ upp med Mario Badescu toner.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mario Badescu Glycolic Foaming Cleanser

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5prisvärd
2018-04-04 av: Diana (ålder: 15-24)
En bra rengöring när man verkligen vill få det lilla extra. Skönt att slippa använda skrubbar med korn men ändå kunna känna att huden är riktigt ren. Upplever dock inte att den ger några långvariga resultat vad gäller missfärgningar eller finnar för den delen. Hade nog önskat att den innehöll mer syra men för priset är den ändå bra.
Rekommenderas till: alla som vill introducera sin hud till syror
5/5Väldigt behaglig
2017-11-22 av: Sara A
Använder denna två-tre gånger i veckan och den gör skillnad på min känsliga hy.
Rekommenderas till: Alla
5/5Håller huden i balans!
2017-11-08 av: Gabriella Ö (ålder: 25-34)
Kanonprodukt, använder den 2-3 gånger i veckan efter min vanliga sminkborttagning. Rengör på djupet och minskar orenheter/finnar, hjälper även till att stoppa redan pågående utbrott. Otroligt dryg, är på första flaskan som har räckt över ett år nu.
Rekommenderas till: Till den som vill få kontroll över sin hy
5/5Bästa produkten!
2016-10-28 av: Susanne (ålder: 25-34)
Denna produkt har jag använt i flera år! Otroligt bra! Får en så fin lyster i huden som jag inte kan få av nåt annat. Dryg produkt, håller väldigt länge. (Jag har blandhy)
Rekommenderas till: Alla!!
5/5Extra rengöring
2012-04-06 av: Lina P (ålder: 25-34)
Använder denna varannan dag efter min vanliga rengöring och avslutar med toner. Har sedan jag började med detta minimalt med finnar och en fräschare hud
Rekommenderas till: Er som vill ha en djupare rengöring
4/5Superhärlig!
2017-11-29 av: Lina B
Tycker så mycket om den här produkten! Använder den efter rengöringen ca 2-3 gånger i veckan. Den luktar så lyxigt och ger verkligen en djupare rengöring som lämnar efter sig en ren och fräsch hud med lyster. Jag har lite känslig hud så efter denna brukar jag smacka på en en olja och en ordentligt återfuktande kräm.

För den som vill exfoliera ordentligt rekommenderar jag däremot nånting med mer drag i!
Rekommenderas till: Den som vill ha en mildare exfoliering och djuprengöring
2/5Varning för att strunta i att smörja in sig efteråt
2010-12-02 av: Elly (ålder: 15-24)
Man bör, av egen erfarenhet, verkligen inte gå ut i iskalla Sverige efter att ha rengjort sig med denna och inte "orkat" smörja in ansiktet efteråt. För hyn "spricker" och man blir fnasig, svider gör det också. Men om man smörjer in sig efteråt så funkar den rätt OK, lite för uttorkande kanske för min smak. Men ren blir man ju.
Rekommenderas till: De som har fet hy i behov av uttorkning
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.