search

Mario Badescu
Hair Rinsing Conditioner

Mario Badescu Hair Rinsing Conditioner
115 kr
Välj variant först

                  Mario Badescu Hair Rinsing Conditioner
 • 236 ml

115 kr
Tipsa en vän
Detta balsam har en underbar tropisk doft och lämnar alla typer av hår mjukt och fritt från trassel. Ger fukt och återställer glans och lyster till ditt hår. Läs mer här

Mario Badescu Hair Rinsing Conditioner

Detta balsam har en underbar tropisk doft och lämnar alla typer av hår mjukt och fritt från trassel. Ger fukt och återställer glans och lyster till ditt hår.

Användning

Efter schamponering, applicera en riklig mängd och massera in eller kamma genom håret från rötter till topparna. Vänta i 60 sekunder och skölj sedan.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Mario Badescu Hair Rinsing Conditioner

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Okej balsam
2017-07-21 av: Cristina G
Ett helt okej balsam men mitt hår är rätt så fint och torrt, och jag skulle behöva något annat som ger en riktigt fuktboost. Kan tänka mig att detta balsam är bra för de som har ett tjockare hår.