search

Mario Badescu
Kera Moist Cream

Mario Badescu Kera Moist Cream
209 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Couperose och känslig hud behöver extra mild daglig återfuktning. Denna rika och intensiva creme innehåller Keratoplast, en lugnande botanisk ingrediens som hjälper till att minimera rodnad och stärka kapillärer. Denna formula är berikad med Collagen… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Mario Badescu Kera Moist Cream

Couperose och känslig hud behöver extra mild daglig återfuktning. Denna rika och intensiva creme innehåller Keratoplast, en lugnande botanisk ingrediens som hjälper till att minimera rodnad och stärka kapillärer. Denna formula är berikad med Collagen och C-vitamin för att ge näring och skydda din hud med antioxidanter.

Innehåll: 29 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mario Badescu Kera Moist Cream

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Super!
2013-03-20 av: Frida A
Har testat den här i ca 1 månad nu och det har blivit stora skillnader. Är inte lika röd utan har fått en mycket jämnare Hudton. Funkar perfekt på blandhy, mjukar upp utan att lämna en fet hinna.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
3/5Gör inte riktigt det den ska...
2013-10-10 av: Anna B
Jag är rödhårig och har väldigt känslig, ljus torr hud. Krämen minskar röda partier en liten del men ger inte min hud tillräckligt med fukt.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Räddaren i nöden
2018-07-08 av: Ella F
Har länge haft problem med väldigt torr hud i ansiktet och har även haft problem med rosacea på partier i ansiktet. Efter cirka två månaders användning av denna har min hy blivit så fin. Är inte alls torr längre och de röda partierna i mitt ansikte har minskat! Burken är väldigt liten men krämen är dryg så den räcker ändå länge. Kan inte klara mig utan denna!
Rekommenderas till: Torr och känslig hy
5/5Väldigt bra!
2018-04-17 av: Elina (ålder: 15-24)
Har väldigt torr hud och använder denna dagligen och jag har sätt positiva resultat använder morgon och kväll. Luktar inte speciellt mycket vilket jag tycker är bra.
4/5Bra!!
2013-04-01 av: Elin J (ålder: 25-34, papayamodels.se/elin-johansson)
En skön dagkräm. Går lätt in i huden och lämnar den återfuktad. Upplever hyn lite mindre röd och inte lika irriterad. Passar min känsliga hud. Ett bra köp.
Rekommenderas till: Passar nog alla hudtyper
3/5Vad är du?
2018-09-07 av: Vanessa C (ålder: 25-34)
Mario Badescu är ofta hit or miss - den här faller mittimellan. Känns skön och återfuktande på huden men efter ett tag blir den en aning oljig - känns mer som en kräm för vinterperioden än sommar/vår.