search

Mario Badescu
Kiwi Face Scrub

Mario Badescu Kiwi Face Scrub
159 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Skapad med äkta Kiwi-frö och mjuka bitar från sjögräs för att naturligt exfoliera huden och ta fram en len, mjuk yta. Kiwi-frön skrubbar varsamt bort döda hudceller samtidigt som naturlig AHA ta bort uppbyggnad för att förhinda pormaskar och förbättr… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Mario Badescu Kiwi Face Scrub

Skapad med äkta Kiwi-frö och mjuka bitar från sjögräs för att naturligt exfoliera huden och ta fram en len, mjuk yta. Kiwi-frön skrubbar varsamt bort döda hudceller samtidigt som naturlig AHA ta bort uppbyggnad för att förhinda pormaskar och förbättra hudens struktur.

  • För alla hudtyper.

Innehåll: 118 ml

Användning

Rengör ditt ansikte och applicera denna skrubb på fuktig hud. Följ upp med Mario Badescu Toner. Använd 2-3 gånger per vecka för optimalt resultat.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mario Badescu Kiwi Face Scrub

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Jättebra scrub!
2017-04-16 av: Frida W (ålder: 15-24)
Doftar fantastiskt! Känns naturlig, fräsch och snäll mot huden. Mycket nöjd!
5/5Gillar.
2013-07-20 av: Michaela W (ålder: 15-24)
Har fått den här i prov några gånger. Och ja den är super! Min hud kan vara lite torr i mellanåt men den här återfuktar och gör huden bebismjuk. Kornen är ganska stora och skrubbar alldeles lagom.
Rekommenderas till: Alla som vill ha återfuktad hud.
4/5Mkt nöjd
2017-10-12 av: Amy B (ålder: 15-24)
Fräsch, luktar jätte gott och huden blir len och fin!
4/5Fräsh
2011-07-24 av: Pia A
Valde denna för att jag ville prova vad kiwi kan göra med huden och det har jag inte ångrat. Man använder den 2-3/ggr /v men vill gärna använda den efter varje rengöring på kvällen. Den känns fräsh och krämig inte så kornig som det kan göra i många andra srubbar.
Jag har hittat hem när det gäller Mario Badescu.
Rekommenderas till: Till alla som vill känna sig rena och uppiggde.
4/5Ger en len hy.
2011-03-24 av: Ionelia B (ålder: 15-24)
Fick ett smakprov på den här produkten då jag köpte Mario Badeschus Whitening Mask, och jag måste erkänna att jag blev förtjust i den :) Tycker den luktar otroligt gott men jag håller med föregående som kommenterat om att kärnorna är alldeles för stora för att skrubba, men jag är ändå nöjd med den då den ger en len känsla och hyn ser ren och fräsch ut.
Rekommenderas till: Alla!
4/5Piggar upp en glåmig hy
2011-02-06 av: Ann-Christin W
En exfolierande kräm med härlig konsistens, använder den 2?3 gånger i veckan. Krämen tar bort döda hudceller och det både känns och syns. Jag upplever min hud sammetslen efter behandling. Makeupen sitter bättre efteråt tycker jag. Funderar på att prova fler produkter av Mario Badescu.
Rekommenderas till: Rekommenderas till alla som vill fräscha upp sin hy
4/5Helt ok
2011-01-20 av: Carolina Z
Känns inte direkt som en skrub då kiwi kärnorna är alldeles för stora för att "skrubba", den luktar ganska illa men den får ändå hög betyg då huden känns otrolig len efteråt samt får en fin lyster .
Rekommenderas till: Alla
3/5helt ok
2017-07-20 av: Alexandra H
känns naturlig och bra mot huden, men det är inte den bästa jag testat