search

Mario Badescu
Orange Protective Cream

Mario Badescu Orange Protective Cream
225 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Apelsinskals-extrakt ger denna creme dess exfolierande egenskap och en fräsch citrusdoft. Den passar dig med normal, kombination och uttorkad hud. Framtagen med en nejlikaolja och bivax, som inte täpper till dina porer, för återfuktning och skydd, ut… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Mario Badescu Orange Protective Cream

Apelsinskals-extrakt ger denna creme dess exfolierande egenskap och en fräsch citrusdoft. Den passar dig med normal, kombination och uttorkad hud. Framtagen med en nejlikaolja och bivax, som inte täpper till dina porer, för återfuktning och skydd, utan att kännas fet.

  • För kombination, torr & känslig hud.

Innehåll: 29 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mario Badescu Orange Protective Cream

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Helt underbar ansiktscreme!
2011-05-20 av: Helena
Den bästa ansiktscreme jag någonsin haft! (Och jag har prövat många). Huden blir härligt mjuk och återfuktad redan vid första användningen. Kan varmt rekommenderas!
Rekommenderas till: Till de som har problem med torr och/eller kombinerad hy samt de som har problem med glansig hy.
3 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Ljuvlig o fräsch apelsindoft!
2013-07-03 av: jennie s
Älskar den här fuktkrämen som känns väldigt närande. Använder den mest till natten. Den doftar helt underbart. Perfekt återfuktning. Känns som en " dyr" kräm men är prisvärd tycker jag.
Rekommenderas till: Alla med lite torrare hud i behov av fukt o omsorg.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Älskar denna!!
2017-12-30 av: Viktoria C
Detta är en favorit kräm för mig! Har den oftast på kvällen och under natten, så vaknar jag upp med en återfuktad hy utan fnasighet och torra partier. (Både sommar och vinter) men under vintern gillar jag att använda den som dagkräm också, den är superfin under smink , men då gillar jag att använda ett serum också till och då blir den inte like fet som jag vill ha den under natten till exempel. Det som är synd är att den inte är himla dryg trots att den är lite dyrare.
Rekommenderas till: alla torrisar
5/5Älskar denna ansiktscreme!
2017-11-14 av: Frida (ålder: 25-34)
Denna creme är underbar att ha i ansiktet över natten. På morgonen vaknar jag med en återfuktad hy som inte alls är blank utan har en härlig glow bara. Älskar den! Har den även under dagarna om jag är lite torrare eller på vintern när det är kallt. Det känns först som att den lägger sig som en skyddande barriär, men att den efterhand går in i huden riktigt bra.
5/5Jättebra!
2017-10-12 av: P (ålder: 25-34)
Har väldigt torr hud vintertid och denna kräm är den ändå hittills som hjälper någorlunda. Märker direkt om jag slarvat med att använda den. Rekommenderas
4/5För mjuk hy
2018-02-08 av: Moa K
Jag älskar allt från detta märke men denna är en av mina favoriter. Huden blir jätte mjuk.